Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mercedes-Benz O405G, 470, čia jau matosi, kad kokybiška reklama - užklijuotas visas autobusas. Tik spalva - juoda - nelabai tinka tokiems karščiams.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

/\ Per tą reklamą iš galo nesimato maršruto lentelės.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
        /\ Per tą reklamą iš galo nesimato maršruto lentelės.
        1. šone lentelė perdėta į kitą vietą. beje, kada šį autobusą perdažinės?
        2. ar pasiteisintų ant autobusų tokios reklamos, kurios apipavidalintų visą stiklą [pro langą, suprantama, nieko nesimatytų]? nebūtų tada autobusuose taip karšta
        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.20, 22:47.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
          beje, kada šį autobusą perdažinės?
          Kai nuims reklamą ir kai bus įsakymas griežtai visus autobusus dažyti vienodai.

2. ar pasiteisintų ant autobusų tokios reklamos, kurios apipavidalintų visą stiklą [pro langą, suprantama, nieko nesimatytų]? nebūtų tada autobusuose taip karšta
          Jau nepasiteisino - tokia reklama yra uždrausta. Keleiviui labai nepatogu, kai negali pažiūrėti pro langą, o salone visą laiką prieblanda. Tikrai nemalonu būdavo važiuoti 7 maršruto 14TrM, pilnai apklijuotu kazino reklama arba Karosa B741 408 su mėlyna Chappi reklama. Ir vis tiek bus karšta - plėvelės, man atrodo, geriau sugeria šilumą, nei permatomas stiklas.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Kai nuims reklamą ir kai bus įsakymas griežtai visus autobusus dažyti vienodai.

Jau nepasiteisino - tokia reklama yra uždrausta. Keleiviui labai nepatogu, kai negali pažiūrėti pro langą, o salone visą laiką prieblanda. Tikrai nemalonu būdavo važiuoti 7 maršruto 14TrM, pilnai apklijuotu kazino reklama arba Karosa B741 408 su mėlyna Chappi reklama. Ir vis tiek bus karšta - plėvelės, man atrodo, geriau sugeria šilumą, nei permatomas stiklas.
            1. o ar perdažinėja autobusus tuo atveju, jeigu jau būna laikas dažyt [apsitrynę originalūs dažai, išlindusios rūdys]?
            2. turiu omeny "maximos bazės" autobusus MB: gale šone užklijuota reklama taip, kad gale sėdintys nemato vaizdo pro langą. kartą teko tokiu važiuot

Comment

Kaip šauna į galvą ir jei turi atliekamų dažų, tada dažo. Maxima bazės autobusai ne pilnai apklijuoti reklama. Tokia dar leidžiama.

Comment

Mercedes-Benz O405GN2 CNG, 912, Senoji Plytinė, 5 maršrutas. 3-oji autobuso darbo diena.

Verta atkreipti dėmesį - pas jį veikia švieslentė (kodėl pas kitus ji dar neveikia - nežinau).

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                  Mercedes-Benz O405GN2 CNG, 912, Senoji Plytinė, 5 maršrutas. 3-oji autobuso darbo diena.

Atvaizdas

Atvaizdas

Verta atkreipti dėmesį - pas jį veikia švieslentė (kodėl pas kitus ji dar neveikia - nežinau).
                  pakankamai padoriai atrodo šis autobusas neperdažytas. kiek supratau, tai originali jo švieslentė?

Comment

Mano nuotraukos,

Mercedes-Benz O405GN2 CNG, Garažinis numeris 915, Kalvarijų gatvėje, 26 maršrutas, pirmoji autobuso darbo diena.

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
                      Mano nuotraukos,

Mercedes-Benz O405GN2 CNG, Garažinis numeris 915, Kalvarijų gatvėje, 26 maršrutas, pirmoji autobuso darbo diena.

Atvaizdas

Atvaizdas
                      10 Balu! As irgi negaliu niekaip isiaiskinti kodel originaliosios svieslentes neatlieka savo funkcijos Mercedes Benz O 405G, O 405GN.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                        As irgi negaliu niekaip isiaiskinti kodel originaliosios svieslentes neatlieka savo funkcijos Mercedes Benz O 405G, O 405GN.
                        Ne pas visus autobusus yra palikti švieslenčių valdymo skydeliai - tokius dalykus buvę vežėjai neretai pasilieka sau ir uždeda ant naujų autobusų (taip yra sutaupoma). Be to, tam, kad suprogramuotum švieslentę, reikia turėti tinkamą įrangą. Nei to, nei to VA neturi.

Comment

[IMG]http://www.visionweb.lt/imghost/]

Comment

Vel gi patvirtinamas faktas..kad naujai gautos ar bandomosios masinos,visuomet okupuoja 26 marsruta,nezinau kodel jis toks ypatingas

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                              Vel gi patvirtinamas faktas..kad naujai gautos ar bandomosios masinos,visuomet okupuoja 26 marsruta,nezinau kodel jis toks ypatingas
                              na, anksčiau kai 26maršrute važinėjo 12metrų ilgio mašinos darbo dienomis, tai būtent į šį maršrutą varė, nes daugiausia keleivių važiuoja per centrą ir dėl apkrovimo. tas pats ir su 10maršrutu.

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                Tai ne fakto patvirtinimas - 2120 šį autobusą fotografavo keletą valandų prieš mane >> O tamstos komentaras dėl 26 atsirado tą pačią dieną.

Ir nereikia čia stebėtis, kad bandomieji visad leidžiami 10 ar 26 (kol dar galima buvo) - tai populiariausi maršrutai ir labiausiai matomi miestiečiams. Nors prisiminkim Breda Menarini Bus ir baltąjį Tedom, kurie dirbo išvis vien periferijose.

Atrodo, kad 914 įleido gilias šaknis 17 maršrute, bet niekas iki šiol jo nesugebėjo pagauti. Aišku, mano nuotrauka toli gražu ne pavyzdinė.
                                Lizdeikos gatvė / Nemenčinės plentas

Vėl išvažiavo Centvalio MAN NUE263, bent jau šiandien vietoje ARF 481
                                Vilniaus gatvė

Stotis, MB O405G 470, 43 maršrutas

Vienas iš 5 (mažiausiai) naujų VRAP mikroautobusų - Iveco Daily, nr. 21. Iš to, kad perkama dar mašinų, matyt ruošiamasi perimti dar vieną priemiestinę kryptį.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                  [URL=http://www.visionweb.lt/imghost/]Atvaizdas
                                  Nieko nerodo
                                  Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė 2120
                                    Jeigu kam įdomu, galiu įkelti šių Mercedes-Benz O405GN2 CNG autobusų nuotraukas, kai jie dar nebuvo perdažyti ir stovėjo parke. FHN 431 915 buvo raudonai baltas. FHA 819 ir FHA 820 buvo balti.
                                    P.S. Fotografavau ne aš, o Vilniaus autobusų parko vairuotojas, kuris nuotraukas persiuntė man.
                                    aišku, kad įdomu! man visada būdavo įdomu sužinoti, kaip atrodė ką tik nupirkti autobusai iš užsienio [pamenu visus "MB" autobusus neperdažytus] tik su dujiniais šiek tiek paskubėjo perdažinėt

Comment

2011.07.22 Stotis, Šv. Stepono gatvė.

Autobusas numeris 804, 74 maršrutas. Beje jei kas pastebėjote, po remonto autobusui priekyje itaisė apvalius žibintus negu kad buvo anksčiau. http://www.fotobus.msk.ru/photo/223011/

Autobusas numeris 155, 78 maršrutas

Autobusas numeris 477, 54 maršrutas

Autobusas numeris 831, 13 maršrutas

Volvo 7700A numeris 701, Fabijoniškių žiedas

Comment

Visai neblogai balta spalva atrodo. Kam juos perdažinėja? O AP geltona-mėlyna nelabai solidžiai žiūrisi...

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                                          Visai neblogai balta spalva atrodo. Kam juos perdažinėja? O AP geltona-mėlyna nelabai solidžiai žiūrisi...
                                          padoriai žiūrisi . na, o man, kaip vilniečiui, tai visai nieko atrodo geltonai-mėlyni autobusai. kažkaip niūriai atrodo pilkos spalvos autobusai. na, mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų entuziastų.

o perdažinėja dėl to, kad yra įsakymas iš savivaldybės visus pirktus naudotus autobusus perdažyti parko spalvomis.
                                          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.27, 21:41.

Comment

Working...
                                          X