Mercedes-Benz O405G, 470, čia jau matosi, kad kokybiška reklama - užklijuotas visas autobusas. Tik spalva - juoda - nelabai tinka tokiems karščiams.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimą/\ Per tą reklamą iš galo nesimato maršruto lentelės.
2. ar pasiteisintų ant autobusų tokios reklamos, kurios apipavidalintų visą stiklą [pro langą, suprantama, nieko nesimatytų]? nebūtų tada autobusuose taip karštaPaskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.20, 22:47.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbeje, kada šį autobusą perdažinės?
2. ar pasiteisintų ant autobusų tokios reklamos, kurios apipavidalintų visą stiklą [pro langą, suprantama, nieko nesimatytų]? nebūtų tada autobusuose taip karšta
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKai nuims reklamą ir kai bus įsakymas griežtai visus autobusus dažyti vienodai.
Jau nepasiteisino - tokia reklama yra uždrausta. Keleiviui labai nepatogu, kai negali pažiūrėti pro langą, o salone visą laiką prieblanda. Tikrai nemalonu būdavo važiuoti 7 maršruto 14TrM, pilnai apklijuotu kazino reklama arba Karosa B741 408 su mėlyna Chappi reklama. Ir vis tiek bus karšta - plėvelės, man atrodo, geriau sugeria šilumą, nei permatomas stiklas.
2. turiu omeny "maximos bazės" autobusus MB: gale šone užklijuota reklama taip, kad gale sėdintys nemato vaizdo pro langą. kartą teko tokiu važiuot
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė 2120 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąAs irgi negaliu niekaip isiaiskinti kodel originaliosios svieslentes neatlieka savo funkcijos Mercedes Benz O 405G, O 405GN.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąVel gi patvirtinamas faktas..kad naujai gautos ar bandomosios masinos,visuomet okupuoja 26 marsruta,nezinau kodel jis toks ypatingas
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąVel gi patvirtinamas faktas..kad naujai gautos ar bandomosios masinos,visuomet okupuoja 26 marsruta,nezinau kodel jis toks ypatingas
Ir nereikia čia stebėtis, kad bandomieji visad leidžiami 10 ar 26 (kol dar galima buvo) - tai populiariausi maršrutai ir labiausiai matomi miestiečiams. Nors prisiminkim Breda Menarini Bus ir baltąjį Tedom, kurie dirbo išvis vien periferijose.
Atrodo, kad 914 įleido gilias šaknis 17 maršrute, bet niekas iki šiol jo nesugebėjo pagauti. Aišku, mano nuotrauka toli gražu ne pavyzdinė.
Lizdeikos gatvė / Nemenčinės plentas
Vėl išvažiavo Centvalio MAN NUE263, bent jau šiandien vietoje ARF 481
Vilniaus gatvė
Stotis, MB O405G 470, 43 maršrutas
Vienas iš 5 (mažiausiai) naujų VRAP mikroautobusų - Iveco Daily, nr. 21. Iš to, kad perkama dar mašinų, matyt ruošiamasi perimti dar vieną priemiestinę kryptį.
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimą[URL=http://www.visionweb.lt/imghost/]AtvaizdasGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė 2120Jeigu kam įdomu, galiu įkelti šių Mercedes-Benz O405GN2 CNG autobusų nuotraukas, kai jie dar nebuvo perdažyti ir stovėjo parke. FHN 431 915 buvo raudonai baltas. FHA 819 ir FHA 820 buvo balti.
P.S. Fotografavau ne aš, o Vilniaus autobusų parko vairuotojas, kuris nuotraukas persiuntė man.
Comment
-
2011.07.22 Stotis, Šv. Stepono gatvė.
Autobusas numeris 804, 74 maršrutas. Beje jei kas pastebėjote, po remonto autobusui priekyje itaisė apvalius žibintus negu kad buvo anksčiau. http://www.fotobus.msk.ru/photo/223011/
Autobusas numeris 155, 78 maršrutas
Autobusas numeris 477, 54 maršrutas
Autobusas numeris 831, 13 maršrutas
Volvo 7700A numeris 701, Fabijoniškių žiedas
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąVisai neblogai balta spalva atrodo. Kam juos perdažinėja? O AP geltona-mėlyna nelabai solidžiai žiūrisi...
o perdažinėja dėl to, kad yra įsakymas iš savivaldybės visus pirktus naudotus autobusus perdažyti parko spalvomis.Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.07.27, 21:41.
Comment
Comment