Nu nežinau aš ten nedirbu. Stovėjo jis iš tos pusės, kuri nukreipta KAUNO link. Beje dar ir Skuboj šiandien buvau. Mačiau vieną vienintelį dujinuką Volvo EDG 079, mėlynai-geltoną, bet be garažinio. Bet nesu tikras dėl raidžių - neužsirašiau, o atmintis tokia kokia yra. skaičiai tai tikrai 079. Daugiau autobusų, kaip buvo žiemą, ten jau nėra.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimąNu nežinau aš ten nedirbu. Stovėjo jis iš tos pusės, kuri nukreipta KAUNO link. Beje dar ir Skuboj šiandien buvau. Mačiau vieną vienintelį dujinuką Volvo EDG 079, mėlynai-geltoną, bet be garažinio. Bet nesu tikras dėl raidžių - neužsirašiau, o atmintis tokia kokia yra. skaičiai tai tikrai 079. Daugiau autobusų, kaip buvo žiemą, ten jau nėra.
Comment
-
uH1978: Šitas?
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimąDenis, panašus. nes pats buvau už vairo, nelabai išėjo apžiūrėt, bet atkreipiau dėmesį butent į priekinius žibintus, kad po 2 apvalius, o tranzitinis visai panašu kad estiškas buvo.Parašė uH1978 Rodyti pranešimąmettal, kai atvykau į Skubą , šalia to 079 be garažinio stovėjo 814, tai tas lygiai toks pat, po to 814 pasiėmė.
814-as VA jau yra gana ilgai, bet taip nė karto dar nebuvo maršrutuose kaip ir Carrus City nr.803, kaži kur prasmegęs.
Tas 079 yra EHL 079, parke stovi jo "brolis" EHZ081 nr.860
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąo cia ne tas pats cito kur generatorius sugedes buvo?
Comment
-
"Molestos" Neoplanai prie Forum Palace
"Centvalio" MB O407 prie Žaliojo tilto
Retai į maršrutus išvažiuojantis "Kolegitos" MAN SL202
Scania CR112
Karosa B741 šalia Kaimelio žiedo, atkreipkite dėmesį į tai, kas yra vairuotojas (jei įžvelgsite, aišku)
Den Oudsten B88/Volvo B10B
MB O405G, Salininkai, Mechanikų g.
"Leilando" MAN SU240 "Spartos" stotelėje
MB O405 Jeruzalės g., vairuotoja - dar viena moteris
Volvo 7700A, J.Tumo-Vaižganto g., už vairo - labai maloni moteriškė (teko pažinti ir paliko labai gerą įspūdį )
"Irzimo" MB O407 stotyje
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.11, 14:27.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMB O405G, Salininkai, Mechanikų g.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKada fotografuota? Teko važiuoti tuo autobusu ir tuo maršrutu. Šeštadienį.
O dėl to reprezentavimo, tai čia ne autobuso amžiuje esmė, o tame, kad tai yra lyg ir "mobilus baras" ir į jo amžių niekas nesigilina. Tiesa, jis toje pačioje vietoje stovi jau ne 2 ir ne 3 metus...
Comment
-
-
Dabar jau visi Vilniaus MAN NG232 CNG važinėja:
nr. 870 2009-06-10, Stotis, 78 maršrutas
nr. 875 2009-06-17, Stotis, 54 maršrutas
nr. 876 2009-06-18 11:40, Stotis, 53 maršrutas
Reto modelio lenkų Barbi Italia 99 I.a ed. - primena Renault Magnum vilkiką
Priemiesčio maršrutais važinėjantis R. Stankevič IĮ Renault R312
Paskutinis taisė Mettal; 2009.06.19, 09:07.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąMettal, tas Renault R312 atveztas is Paryziaus? Labai jau panasus
MAN NG232 - vieni is graziausiu, mano nuomone, autobusu. Negaliu atsistebeti i juos. Liuks!!!
Aciu uz reportaza
Dėl NG232 galiu pasakyti tik tiek, kad jiems labai trūksta galios ir įsisbėgėja jie labai lėtai. Be to, pas 875 ilgai nevažinės, nes tuoj nusibaigs vidurinė ratų ašis - kažkokios problemos su pakaba, nes autobusas ties ja yra nusėdęs žemiau, nei ties kitomis ir važiuojant per mažiausias duobes jaučiasi smarkus kratymas, lyg čia būtų ne autobusas, o vežimas .
P.S. nuotraukoje to nesimato, nes tądien su juo buvo viskas gerai, o vakar 74 maršrutu labai jau dardėjo.Paskutinis taisė Mettal; 2009.06.19, 09:08.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGali būti, kad iš Paryžiaus
Dėl NG232 galiu pasakyti tik tiek, kad jiems labai trūksta galios ir įsisbėgėja jie labai lėtai. Be to, pas 875 ilgai nevažinės, nes tuoj nusibaigs vidurinė ratų ašis - kažkokios problemos su pakaba, nes autobusas ties ja yra nusėdęs žemiau, nei ties kitomis ir važiuojant per mažiausias duobes jaučiasi smarkus kratymas, lyg čia būtų ne autobusas, o vežimas .
P.S. nuotraukoje to nesimato, nes tądien su juo buvo viskas gerai, o vakar 74 maršrutu labai jau dardėjo.
Comment
-
Saffle 5000/Volvo B10L-60 CNG nr.839 su veikiančia švieslente. Užrašas P. Žadeikos g. keičiasi į S. Stanevičiaus g.
Vilniaus Universiteto Irisbus/Iveco Axer
Perdažyta Karosa B941 nr.399, (šiandien stovi patvory daužtų/sugedusių/nedirbančių autobusų eilėje, šalia Ikarus 280, Volvo 7700A nr. 700 ir 709)
Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.11, 14:29.
Comment
Comment