Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
    2018-11-13
    Telefoninės nuotraukos, darytos Gerovės g. Naujojoje Vilnioje. Stebėjimo objektas - 74 maršruto autobusai atstovos metu.
    Kažkas naujo. Anksčiau stovėdavo Parko g., o čia, kad jau taip masiškai, tai ko gero ne dėl vairuotojų išradingumo. Nors šiaip 74 apskritai neturi stovėti N. Vilnioje: ryte tušti grįžta iš stoties, o popiet, tik prasidėjus pikui, veža orą iš N. Vilnios. Spėju, kad vietinių vairuotojų patogumui padarė, miesto biudžeto sąskaita.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Beje, ar dar bus atgabenta naujų autobusų, ar jau viskas?

Comment

Iki dabartinio atnaujinimo etapo užbaigimo liko gauti 20 ilgųjų Solaris autobusų ir 40 troleibusų.
        Tai yra, jau atgabenta 131 nauja transporto priemonė, iš 191-os, skirtos VVT.
        Privatus vežėjas "Transrevis" gi jau turi visus 112 naujų autobusų.

P.S. tai tik oficiali informacija. Galbūt dar kažkiek ilgųjų Soliarių jau atvyko į Vilnių, tik niekas jų dar nematė.
        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
        Marsrutai.lt tinklaraštis!
        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą

Kažkas naujo. Anksčiau stovėdavo Parko g., o čia, kad jau taip masiškai, tai ko gero ne dėl vairuotojų išradingumo. Nors šiaip 74 apskritai neturi stovėti N. Vilnioje: ryte tušti grįžta iš stoties, o popiet, tik prasidėjus pikui, veža orą iš N. Vilnios. Spėju, kad vietinių vairuotojų patogumui padarė, miesto biudžeto sąskaita.
          Spėju čia nuo rugsėjo 1 padarė tokį "cirką". Arba nuo to laiko, kai 14-ą paleido per Gerovės gatvę bei pratęsė iki Rudaminos ir Pramonės gatvė liko be 14-o (dėl ko labai abejoti linkęs).
          Aišku būdavo atvejų, jog ir Linksmojoje gatvėje stovėdavo 74-i, nes kaip žinome NV žiedas per mažas.
          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2018.11.14, 00:11.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
            <...> liko gauti 20 ilgųjų Solaris autobusų ir 40 troleibusų. <...>
            Tai yra, jau atgabenta 131 nauja transporto priemonė, iš 191-os, skirtos VVT.
            Privatus vežėjas "Transrevis" gi jau turi visus 112 naujų autobusų.

P.S. tai tik oficiali informacija. Galbūt dar kažkiek ilgųjų Soliarių jau atvyko į Vilnių, tik niekas jų dar nematė.
            Stovėjo šiandien parke 4165, kuris praėjo technikinę šiandien. Taip pat ir antras praėjo. Taigi, iš viso 132 nauji Solaris, kas sudaro jau 88 procentus bendrai turimų naujų transporto priemonių (neskaitant Transrevio)
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Spėju čia nuo rugsėjo 1 padarė tokį "cirką". Arba nuo to laiko, kai 14-ą paleido per Gerovės gatvę bei pratęsė iki Rudaminos ir Pramonės gatvė liko be 14-o (dėl ko labai abejoti linkęs).
              Aišku būdavo atvejų, jog ir Linksmojoje gatvėje stovėdavo 74-i, nes kaip žinome NV žiedas per mažas.
              74-i stovi Gerovės gatvėje nuo rugsėjo 1-osios.

Comment

Ir tvarkaraštyje žymimi a74 reisai iš Žvirblių st. per Pramonės gatvę link Naujosios Vilnios žiedo.

Comment

Pasidarė įdomu, kiek dar važinės tie patys seniausi ir baisiausi autobusai, kaip kad #3604 pranešimo foto? Kažkaip jau ne kartą buvo rengiami "atsisveikinimai" su senais autobusais, po kurių, mano supratimu, jų kaip ir neturėjo likti. Bet matau vis važinėja? Jie taip ir liks?

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                    Pasidarė įdomu, kiek dar važinės tie patys seniausi ir baisiausi autobusai, kaip kad #3604 pranešimo foto? Kažkaip jau ne kartą buvo rengiami "atsisveikinimai" su senais autobusais, po kurių, mano supratimu, jų kaip ir neturėjo likti. Bet matau vis važinėja? Jie taip ir liks?
                    Kad temoje tik 3140 pranešimų O liks iki tada, kol užpirks naujus. Skelbė, kad neliks senų, nors forume seniausiai buvo paskaičiuota jog naujų triašių neužteks. Beje, galėčiau prisiekti, kad pas Poderskį/Šimašių fb mačiau, kad sausio viduryje turėjo būti vokų atplėšimas.

Comment

Tai kuriame pranešime vis dėlto yra tas baisusis autobusas? Iki #3604 pranešimo dar toli. Ar čia iš kitos temos? Tada iš kurios?

Comment

Parašė zn76 Rodyti pranešimą

Tai kuriame pranešime vis dėlto yra tas baisusis autobusas? Iki #3604 pranešimo dar toli. Ar čia iš kitos temos? Tada iš kurios?
                        #3604, keliais pranešimais aukščiau.

Comment

#3604, keliais pranešimais aukščiau.
                          Temoje 3143 pranešimai.

Comment

Man šitas klausimas irgi ramybės neduoda. Galų gale prieš VVT atnaujinimą mieste važinėjo daugybė gerokai naujesnių autobusų už tuos geltonai-mėlynus, bet kažkodėl naujesni likviduoti, o šitie patys seniausi ir baisiausi ir toliau rieda gatvėmis.

Comment

Ignalina
                              Šis pranešimas:

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                              2018-11-13
                              Telefoninės nuotraukos, darytos Gerovės g. Naujojoje Vilnioje. Stebėjimo objektas - 74 maršruto autobusai atstovos metu.

565
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	260,8 kB ID:	1682380

565
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	245,0 kB ID:	1682381

565
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	281,6 kB ID:	1682382

565
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	366,5 kB ID:	1682383

705
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	278,2 kB ID:	1682384

471
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	252,2 kB ID:	1682385

471
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	198,8 kB ID:	1682386

471
                              Click image for larger version Name:	 Views:	2 Size:	397,7 kB ID:	1682387

Comment

Šitie geltoni-mėlyni MB patikimesni ar net geresnės techninės būklės nei Volvo ar net brangieji Oslo Man’ai.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Temoje 3143 pranešimai.
                                  Prie kiekvieno pranešimo dešiniajame viršutiniame kampe yra numeris. Paspaudus ant to numerio dešiniu pelės klavišu ir pasirinkus "Copy link adress" [Windows, ant Chrome naršyklės], nukopijuojama nuoroda į tą pranešimą.

Parašė Evier Rodyti pranešimą

Man šitas klausimas irgi ramybės neduoda. Galų gale prieš VVT atnaujinimą mieste važinėjo daugybė gerokai naujesnių autobusų už tuos geltonai-mėlynus, bet kažkodėl naujesni likviduoti, o šitie patys seniausi ir baisiausi ir toliau rieda gatvėmis.
                                  Jeigu sugebėjot pastebėt, kad važinėjo daugybė gerokai naujesnių autobusų ir kad jų jau nebėra, tai turėjot pastebėt ir tai, kad jie nebuvo VVT nuosavybė. Natūralu, kad VVT visų pirma atsisakys ne savo autobusų, už kuriuos reikia mokėti nemažus pinigus ir tik po to nurašinės savo pačių techniką.

------------------
                                  Jeigu dar yra ką parašyt šia tema, rašykit atsakymus Vilniaus VT arba Vilniaus VT stebėjimo temose, cituodami reikiamą pranešimą iš šios temos. Kadangi temos paskirtis yra Vilniaus VT nuotraukos, geriau pernelyg nesiplėsti su diskusijomis.
                                  Paskutinis taisė Mettal; 2019.02.04, 10:45.
                                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ot nepamenu, kokiam čia aš mieste pagavau autobusą, važiuojantį į CENTRAL STATION.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                      Ot nepamenu, kokiam čia aš mieste pagavau autobusą, važiuojantį į CENTRAL STATION.
                                      Aš logikos šitame tekste švieslentėje irgi nesuprantu. Ant kiek bukas turi būti turistas, kad nesuprastų jog STOTIS = STATION ? Juo labiau, kad atvykęs autobusu ar traukiniu jau pamato "Geležinkelio stotis" ar "Autobusų stotis", nes gyvenime bet kokioje šalyje nebuvo problemos susigaudyti kaip vietine kalba vadinasi stotis. Na nebent į visiškus bambukus orientuojamės.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
                                        Aš logikos šitame tekste švieslentėje irgi nesuprantu. Ant kiek bukas turi būti turistas, kad nesuprastų jog STOTIS = STATION ? Juo labiau, kad atvykęs autobusu ar traukiniu jau pamato "Geležinkelio stotis" ar "Autobusų stotis", nes gyvenime bet kokioje šalyje nebuvo problemos susigaudyti kaip vietine kalba vadinasi stotis. Na nebent į visiškus bambukus orientuojamės.
                                        O jei koks katalikas pagalvos, jog jį nuveš prie Trinapolio vienuolyno Jeruzalės mikrorajone į stotį arba į kokią neaiškią įstaigą? Tik sakau: http://lkz.lt/Visas.asp?zodis=stotis...id=24217550000
                                        ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
                                          Ką jum skauda nuo to užrašo? Negalit žiūrėt? Akys dega? Kam lygioj vietoj problemą daryt.

Comment

Working...
                                          X