Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKoks dar apsisukimas Šventaragio g.? Ten niekada nieko panašaus nebuvo. O 10 nuo neatmenamų laikų važinėjo ilgi.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąDėl 53 tokia trasa neįmanoma, nes pagal ,,Susisiekimo paslaugas'' Šventaragio, Maironio gatvės netinkamos ilgiem autobusam, kažkada rašiau, kad į 10 paleistų ilgus bent eglužės įžiebimo dieną, tai man atrėžė (cituoju) : ,,Deja, 10 autobusų maršrute nėra galimybės paleisti didelių autobusų, nes jiems būtų sunku manevruoti Senamiestyje. Mes irgi norėtume, kad savaitgaliais ir švenčių metu kursuotų vien tik ilgi autobusai, tačiau ne visos Vilniaus gatvės "draugiškos" ilgiems autobusams.''
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąIš dviejų nuotraukų, gan skirtingas vaizdas. Ar realiai atspalvis toks, kaip ir kitų Volvų? Nes tos pasirodė neryškiai nudažytos man..
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąTiesą pasakius teko matyti vieną VOLVO su be galo ryškia švieslente, net pagalvojau, jog ten ne VOLVO, švietė žaliai, bet ryškumas netoli naujųjų Soliarių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKažkokia belarusiška švieslentės ir autobuso spalvų kombinacija.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKažkokia belarusiška švieslentės ir autobuso spalvų kombinacija.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNaujiena - MAN NG313 nr. 3040, šiandien 2G
- 5 patinka
Comment
Comment