Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą<...> Kitaip gan stiprus pravalas sakyčiau taip neatitaikyti atspalvių.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąIr palyginamoji fotografija tarp Scania ir Solaris atspalvių. Pilaitės pr.
Parašė rmss Rodyti pranešimąScania gal tiesiog nelabai švari, nes ir juoda gale tokia murzina. Kitaip gan stiprus pravalas sakyčiau taip neatitaikyti atspalvių.Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąBūtent, kad šioje vietoje su atspalviais ir bus padarytas ryškus pravalas. Tarp Isuzu ir Solaris nelabai matosi, daugiau mažiau panašus atspalvis.
Panašu, kad atspalviai tikrai kažkiek skiriasi.
Be abejo, lyginti geriausia "gyvai", nes nuotraukose vaizdas nebūtinai panašus į tikrovę Labai daug priklauso nuo fotoaparato, jau minėto baltos spalvos balanso ir/ar nuotraukų apdorojimo. Palyginkite paskutinės savaitės Scania ir Solaris nuotraukas šioje temoje. Pažiūrėjus į paskutines @RobertasS Solarių nuotraukas, galima pagalvoti, kad Vilniaus Solariai dar ryškesnės raudonos spalvos, nei Kauno
Taip pat labai skiriasi kad ir tų pačių Scania atspalviai skirtingų fotoaparatų nuotraukose. Pavyzdžiui, čia ir čia arba čia ir čia.Paskutinis taisė aRa; 2018.04.23, 09:25.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąGalbūt paskutinius momentus reisuose skaičiuojantis rudnosiukas?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTaip, paskutinė savaitė (labai tikiuosi), nes nuo šeštadienio į 40 grįžta VVTMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Bet tai nereiškia, kad jis tikrai tikrai dings iš gatvių. Manau išvažiuos dar, jei tiek ilgai paliko, matyt gera mašina.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Būtų perdažę, jeigu jau taip. Pvz senąjį 9313 buvo perdažę, tai ir šitą galėtų. Bet kadangi Meteoritas turės tik 49/69, tai solidus rezervas dabar gaunasi - ar ne 8(?) autobusai nuo 40-o
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąJaučiasi atspalvio neatitikimas. Pravalas....
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Tarsi dėl to autobusas prasčiau važiuoja ir blogiau veža keleivius
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąJaučiasi atspalvio neatitikimas. Pravalas....
- 2 patinka
Comment
Comment