Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lunar Rodyti pranešimą
    Labai jau cheap photoshopas. Pilki Volvo atrodė gerai, kodėl Soliariai būtinai būtų blogai?
    Antra nuotrauka geriau atrodo. Nes skirtingiems modeliams skirtingos spalvos atrodo arba gerai, arba blogai. Taip pat, kaip Volvo netinka raudona, šitiems Solariams netiktų pilka.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Raudona spalva duoda tikrai daug. Nesuprantu tų žmonių, kuriems ji nepatiko, ir pilka buvo geriau. Pigus fotošopas, kaip atrodytų pilkas solaris:
      Tai jau tikrai kad pigus fotošopas. Nes pilkos spalvos atspalvis tai tikrai ne toks.

Comment

Nauji Solariai šiandien,

Stotis:
        Solaris Urbino IV 12 # 3101 by Robertas Robkis, on Flickr

Bus daugiau...

Comment

Violetinė švieslentė? Tikrai viskas tvarkoje su baltos spalvos balansu ar apskritai su kamera?
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Taip, tikriausiai negerai su balansu arba kamera, švieslentė turi būti balta balta.

Comment

Kameros sensoriui gali būti galas, mano vienai muilinei taip nutiko. Finale visos nuotraukos būdavo visiškai violetinės

Comment

Vienas pastebėjimas, manau būt buvę gražiau jei sėdynės taipogi būtų tamsiai raudonos spalvos, kaip pas Scanias priekyje.
                Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Čiučiut mažiau pigus fotožopas:

O šiaip tai viskas ok ant Solario su šita raudoną, tik, kad nesiderina prie mūsų niūraus miesto

Comment

Bitėnų g:

Solaris Urbino IV 12 #3101 by Robertas Robkis, on Flickr

Comment

Ir aš prisijungiu su savo fotografijomis

3105 vakar vakare, Stotyje

Ir šiandien Pilaitėje, Bitėnų st.

3101, posūkyje iš Pilaitės pr. į Karaliaučiaus g.

Beje, vakar taip pat šis dvejetukas 54-am dirbo

V8019

Ir palyginamoji fotografija tarp Scania ir Solaris atspalvių. Pilaitės pr.
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Scania gal tiesiog nelabai švari, nes ir juoda gale tokia murzina. Kitaip gan stiprus pravalas sakyčiau taip neatitaikyti atspalvių.

Comment

Parašė rmss Rodyti pranešimą
                          <...> Kitaip gan stiprus pravalas sakyčiau taip neatitaikyti atspalvių.
                          Būtent, kad šioje vietoje su atspalviais ir bus padarytas ryškus pravalas. Tarp Isuzu ir Solaris nelabai matosi, daugiau mažiau panašus atspalvis.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                            Ir palyginamoji fotografija tarp Scania ir Solaris atspalvių. Pilaitės pr.
                            Parašė rmss Rodyti pranešimą
                            Scania gal tiesiog nelabai švari, nes ir juoda gale tokia murzina. Kitaip gan stiprus pravalas sakyčiau taip neatitaikyti atspalvių.
                            Būtent, kad šioje vietoje su atspalviais ir bus padarytas ryškus pravalas. Tarp Isuzu ir Solaris nelabai matosi, daugiau mažiau panašus atspalvis.
                            Dar viena fotografija palyginimui (ir autobusai tikrai švarūs):

Panašu, kad atspalviai tikrai kažkiek skiriasi.

Be abejo, lyginti geriausia "gyvai", nes nuotraukose vaizdas nebūtinai panašus į tikrovę Labai daug priklauso nuo fotoaparato, jau minėto baltos spalvos balanso ir/ar nuotraukų apdorojimo. Palyginkite paskutinės savaitės Scania ir Solaris nuotraukas šioje temoje. Pažiūrėjus į paskutines @RobertasS Solarių nuotraukas, galima pagalvoti, kad Vilniaus Solariai dar ryškesnės raudonos spalvos, nei Kauno

Taip pat labai skiriasi kad ir tų pačių Scania atspalviai skirtingų fotoaparatų nuotraukose. Pavyzdžiui, čia ir čia arba čia ir čia.
                            Paskutinis taisė aRa; 2018.04.23, 09:25.

Comment

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	291,2 kB
ID:	1636914 Na ne tokie jie jau ten stipriai raudoni is virsaus, viskas gerai

Comment

Galbūt paskutinius momentus reisuose skaičiuojantis rudnosiukas?

Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                                  Galbūt paskutinius momentus reisuose skaičiuojantis rudnosiukas?
                                  Norėėėtum

Comment

Taip, paskutinė savaitė (labai tikiuosi), nes nuo šeštadienio į 40 grįžta VVT

Comment

Taip, paskutinė savaitė (labai tikiuosi), nes nuo šeštadienio į 40 grįžta VVT
                                      Bet tai nereiškia, kad jis tikrai tikrai dings iš gatvių. Manau išvažiuos dar, jei tiek ilgai paliko, matyt gera mašina.

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą

Bet tai nereiškia, kad jis tikrai tikrai dings iš gatvių. Manau išvažiuos dar, jei tiek ilgai paliko, matyt gera mašina.
                                        Būtų perdažę, jeigu jau taip. Pvz senąjį 9313 buvo perdažę, tai ir šitą galėtų. Bet kadangi Meteoritas turės tik 49/69, tai solidus rezervas dabar gaunasi - ar ne 8(?) autobusai nuo 40-o

Comment

Būtų perdažę, jeigu jau taip. Pvz senąjį 9313 buvo perdažę, tai ir šitą galėtų. Bet kadangi Meteoritas turės tik 49/69, tai solidus rezervas dabar gaunasi - ar ne 8(?) autobusai nuo 40-o
                                          Taip, būtent dėl savo agregatu jis dar ir gyvas. Kėbulas supuvo dėl buvusios reklamos.

Comment

Working...
                                          X