Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
    Vienas iš naujųjų Volvo B10la Heuliez CNG nr. 872 šiandien jau važiuoja 5 maršrutu Antakalnyje:

Atvaizdas
    Kazkaip idiotiskai atrodo, ant stogo, tas oro aptakas(spoileris).

Comment

Parašė groundzer Rodyti pranešimą
      Kazkaip idiotiskai atrodo, ant stogo, tas oro aptakas(spoileris).
      Kaip gaidelis

Comment

viskas čia normaliai, tiek iš priekio, tiek iš šono ir reikia džiaugtis kad galit važinėti su tokiais o ne su Ikarus 260.

Comment

Parašė jeesus Rodyti pranešimą
          viskas čia normaliai, tiek iš priekio, tiek iš šono ir reikia džiaugtis kad galit važinėti su tokiais o ne su Ikarus 260.
          Aš asmeniškai džiaugčiaus ir važinėčiausi Ikarus 260 ir Karosomis (kai kuriems Ikarus=Karosa).
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Heuliez... Idomu, kiek vasara bus nutrauktu ranku ir iskritusiu per lankga vaiku?... Paziurekite i langus...

Comment

Parašė Mettal
              Iš šono - dar nieko, o kampu -
              Įdomu kiek pratemps šitie Eiljė (taip taip - Heuliez reikia skaityti būtent šitaip) mūsų sąlygomis
              Čia foto iš užvakar (ir penktadienio - 873):
              871
              Atvaizdas

Atvaizdas

872
              Atvaizdas

873
              Atvaizdas

Kam reikalingas tas lankas priekyje ant autobuso stogo?

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                Kam reikalingas tas lankas priekyje ant autobuso stogo?
                Itariu, kad jis gabaritinis.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                  Heuliez... Idomu, kiek vasara bus nutrauktu ranku ir iskritusiu per lankga vaiku?... Paziurekite i langus...
                  Nebus. Nebent "šiuolaikiniai tėveliai" bus labai užsiėmę aptarinėdami tūsus, o ne žiūrėdami, ką daro vaikai. Be to, šie langai atsidaro visai nedaug ir gan sunkiai - pats bandžiau atidaryti vieną, bet taip ir nepavyko
                  Tą patį "kas būtų, jei būtų" galiu pasakyti apie Solaris ir Volvo 7700/A langus, kurie staigiai užsitrenkę gali nutraukti vaikų pirštukus... Kitose šalyse su tuo nesusiduriama. Net ir Rusijoje.

Comment

Denis_Simonov pranešė kad VAP'e atsirado nauji autobusai: MB 0405N, Man NG272 cng ir Man NL202 cng

Comment

Parašė Mettal
                      Prisikėlęs iš numirusiųjų - MB Cito 029. Pasirodo VAP'ui verkiant reikia midi autobusų, jei ryžtasi taisyti tokius "mirtinus" gedimus.
                      Atvaizdas
                      O kas jam buvo???

Comment

Parašė Norbert Rodyti pranešimą
                        Denis_Simonov pranešė kad VAP'e atsirado nauji autobusai: MB 0405N, Man NG272 cng ir Man NL202 cng
                        MB O405N su Denis_Simonov spėjame, kad gali būti vienas iš privatininkų autobusų, bet kadangi jis gan prastai matosi ir nesimato kokios jo durys priekyje, negalima būti 100% tuo tikriems. EFS 278 - dar pas "Kolegitą", EFS 280 - nemačiau, bet gali būti, kad čia jis. Kažkur atrodo yra trečiasis... Reikia išsiaiškinti, iš kur tie 2 MAN'ai autobusai atkeliavo, nes dar neperdažyti. (P.S. "Kolegitos" 05 maršruto MB iš Liuksemburgo)

Comment

Parašė Norbert Rodyti pranešimą
                          O kas jam buvo???
                          Nepataisomai (ar beveik nepataisomai) sugedo generatorius (ką jis ten duoda nežinau, nenusimanau mechanikoje), o keisti/remontuoti buvo labai brangu. Dėl jo ir įsigytas 031-as.
                          Papildymas dėl naujų autobusų:
                          MAN NG232 valst. nr. EGL 358
                          MAN NL232 valst. nr. EGL 357
                          MB O405N be numerių kol kas.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                            Nepataisomai (ar beveik nepataisomai) sugedo generatorius (ką jis ten duoda nežinau, nenusimanau mechanikoje), o keisti/remontuoti buvo labai brangu. Dėl jo ir įsigytas 031-as.
                            Papildymas dėl naujų autobusų:
                            MAN NG232 valst. nr. EGL 358
                            MAN NL232 valst. nr. EGL 357
                            MB O405N be numerių kol kas.

Tai toks pusiau elektrinis autobusas. Variklis su generatoriu ( 600 V ) itampa ,o generatoriaus sukuriama elektra varo elektros variklius,kurie suka ratus:-))) Tokia sudetinga schema panaudota. Ten visa siemens elektrine aparatura ir VP negali jos pats remontuoti ir nemoka.

Comment

Žadėtas fotogalerijos gaivinimas
                              2009-03-22
                              Saffle 5000/Volvo B10L-60 CNG #823

Heuliez GX417/Volvo B10LA-55 CNG #871

2009-03-26
                              Heuliez GX417/Volvo B10LA-55 CNG #873

Mercedes Benz O520 Cito #028

2009-03-27
                              Saffle 2000/Volvo B10BLE-60 CNG #816, užuojauta vairuotojui - su tokiu važinėti 11-u maršrutu...

Mercedes Benz O520 Cito #031

ПАЗ-3205

Volvo 7700A #771

МАЗ-256, Minsko dovana Vilniaus P.Skorinos mokyklai

MAN SL202

Mercedes Benz O305

Volvo 7700A #704+#772

Mercedes Benz O405

2009-03-31
                              Setra S215 HDH su lietuvišku spalvų koloritu

Karosa B832 #050

Tai tiek šiai dienai. Bus daugiau...
                              Paskutinis taisė digital; 2025.01.23, 15:19. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

Karosa B941 :

Paskutinis taisė digital; 2025.01.23, 15:44.

Comment

Vilniaus autobusų parkas:

Servisas:

Supakuotas Ikarusas
                                  Paskutinis taisė digital; 2025.01.23, 15:51.

Comment

Super fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
                                    055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .

Comment

Super fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
                                      055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .
                                      Ta Ikarus 260 matyt uzkoncervavo ateities kartoms . O as pakartosiu Mettal zodzius, puikus fotoreportazas, Norbert. Autobusu parke geriausiai paveiksluoti yra vidurnakti, kai visi autobusai sugrize is reisu. Labai idomu is kokio miesto atkeliavo tas MAN NL232.

Comment

Sunkvežimis Nr. 6068 tai MAZ 500, matosi ir daugiau techninės pagalbos egzotiškų transporto priemonių. Taip pat įdomus ir Ikarus 260.27 Nr. 086, turbūt vienetai likę Lietuvoje šiuo metu.

Comment

Parašė Raivo Rodyti pranešimą
                                          Sunkvežimis Nr. 6068 tai MAZ 500, matosi ir daugiau techninės pagalbos egzotiškų transporto priemonių. Taip pat įdomus ir Ikarus 260.27 Nr. 086, turbūt vienetai likę Lietuvoje šiuo metu.
                                          Įdomu kur yra toks muziejus, kur galima būtų laikyti Ikarusą . Tas 086 yra jau nurašytas. O jis beje yra iš Kauno autobusų nupirktas. Matosi Scania senovinė, olandų techninės pagalbos vilkikas DAF FAG3300, 2 Ikarusai 280k 187 ir 446, "prikurkės" 002 ir 055, 540 Chevrolet Blue Bird mokyklinis autobusas.
                                          MAN NL232 ir MAN NG232 atkeliavo iš Hildesheimo. Gali būti, kad ir du MB O405N2U irgi iš ten pat, bet jie labai jau panašūs į tuos 2 (EFS 280 ir EFS 282), kurie priklauso/-ė "Kolegitai" ir dabar pradingo iš maršrutų.
                                          Dar yra kažkoks įdomus DAF nr.076, kuris po ilgo laiko tarpo išlindo iš garažo jau perdažytas ir su užrašu TECHNINĖ PAGALBA.
                                          Dabar jau rečiau galima bus išvysti minėtąjį vilkiką DAF nr.140, nes jis važiuos į iškvietimą tik tuo atveju, jei pas autobusą bus sunkumų su valdymu ar negalima bus jo pajudinti. Kitais atvejais važiuos Ikarusai ir "naujasis" 076 (spėju). Deja gedimo 76-ame maršrute atveju pačiam Ikarusui reikia pagalbos, nes jis pats ir be jokio autobuso prikabinto vos vos velkasi į Žaliųjų ežerų kalnus

Comment

Working...
                                          X