Parašė Kristisz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąKazkaip idiotiskai atrodo, ant stogo, tas oro aptakas(spoileris).
Comment
-
Parašė jeesus Rodyti pranešimąviskas čia normaliai, tiek iš priekio, tiek iš šono ir reikia džiaugtis kad galit važinėti su tokiais o ne su Ikarus 260.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąKam reikalingas tas lankas priekyje ant autobuso stogo?
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąHeuliez... Idomu, kiek vasara bus nutrauktu ranku ir iskritusiu per lankga vaiku?... Paziurekite i langus...
Tą patį "kas būtų, jei būtų" galiu pasakyti apie Solaris ir Volvo 7700/A langus, kurie staigiai užsitrenkę gali nutraukti vaikų pirštukus... Kitose šalyse su tuo nesusiduriama. Net ir Rusijoje.
Comment
-
Parašė Norbert Rodyti pranešimąDenis_Simonov pranešė kad VAP'e atsirado nauji autobusai: MB 0405N, Man NG272 cng ir Man NL202 cng
Comment
-
Parašė Norbert Rodyti pranešimąO kas jam buvo???
Papildymas dėl naujų autobusų:
MAN NG232 valst. nr. EGL 358
MAN NL232 valst. nr. EGL 357
MB O405N be numerių kol kas.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNepataisomai (ar beveik nepataisomai) sugedo generatorius (ką jis ten duoda nežinau, nenusimanau mechanikoje), o keisti/remontuoti buvo labai brangu. Dėl jo ir įsigytas 031-as.
Papildymas dėl naujų autobusų:
MAN NG232 valst. nr. EGL 358
MAN NL232 valst. nr. EGL 357
MB O405N be numerių kol kas.
Tai toks pusiau elektrinis autobusas. Variklis su generatoriu ( 600 V ) itampa ,o generatoriaus sukuriama elektra varo elektros variklius,kurie suka ratus:-))) Tokia sudetinga schema panaudota. Ten visa siemens elektrine aparatura ir VP negali jos pats remontuoti ir nemoka.
Comment
-
Žadėtas fotogalerijos gaivinimas
2009-03-22
Saffle 5000/Volvo B10L-60 CNG #823
Heuliez GX417/Volvo B10LA-55 CNG #871
2009-03-26
Heuliez GX417/Volvo B10LA-55 CNG #873
Mercedes Benz O520 Cito #028
2009-03-27
Saffle 2000/Volvo B10BLE-60 CNG #816, užuojauta vairuotojui - su tokiu važinėti 11-u maršrutu...
Mercedes Benz O520 Cito #031
ПАЗ-3205
Volvo 7700A #771
МАЗ-256, Minsko dovana Vilniaus P.Skorinos mokyklai
MAN SL202
Mercedes Benz O305
Volvo 7700A #704+#772
Mercedes Benz O405
2009-03-31
Setra S215 HDH su lietuvišku spalvų koloritu
Karosa B832 #050
Tai tiek šiai dienai. Bus daugiau...
- 5 patinka
Comment
-
Super fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSuper fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
055 Ikarusas gerai atrodo iš vidaus Tą savivartį su numeriu 6068 pirmąkart matau. Taip pat dėkui už MAN NL232 foto - ten aiškiai matosi jo senas ir naujas garažiniai numeriai, o va dėl Ikarus 260 nr.607 tai liūdnoka, kad jau nebeišvažiuos į gatves . Iš viso įdomu, kad jam atliko kapitalinį remontą ir užkabino tokį numerį bei supakavo .
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSuper fotoreportažas iš parko. Tiesa reikėjo iš Denis_Simonov priimti stovą - foto gautųsi dar geresni .
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąSunkvežimis Nr. 6068 tai MAZ 500, matosi ir daugiau techninės pagalbos egzotiškų transporto priemonių. Taip pat įdomus ir Ikarus 260.27 Nr. 086, turbūt vienetai likę Lietuvoje šiuo metu.
MAN NL232 ir MAN NG232 atkeliavo iš Hildesheimo. Gali būti, kad ir du MB O405N2U irgi iš ten pat, bet jie labai jau panašūs į tuos 2 (EFS 280 ir EFS 282), kurie priklauso/-ė "Kolegitai" ir dabar pradingo iš maršrutų.
Dar yra kažkoks įdomus DAF nr.076, kuris po ilgo laiko tarpo išlindo iš garažo jau perdažytas ir su užrašu TECHNINĖ PAGALBA.
Dabar jau rečiau galima bus išvysti minėtąjį vilkiką DAF nr.140, nes jis važiuos į iškvietimą tik tuo atveju, jei pas autobusą bus sunkumų su valdymu ar negalima bus jo pajudinti. Kitais atvejais važiuos Ikarusai ir "naujasis" 076 (spėju). Deja gedimo 76-ame maršrute atveju pačiam Ikarusui reikia pagalbos, nes jis pats ir be jokio autobuso prikabinto vos vos velkasi į Žaliųjų ežerų kalnus
Comment
Comment