Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pirmasis perdažytasis Neoplan N4421/3 Centroliner, Nr. 993 (ir šis be "naujojo Vilniaus VT stiliaus" simbolikos), šiandien 2G maršrute:

Ačiū Mantas95!

Comment

Neoplanui raudona tinka.

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
        Neoplanui raudona tinka.
        Nes tamsintas stiklas eina iki pat stogo ir vientisai su priekiniu stiklu, tuo tarpu ant Volvo ta raudona viršutinė dalis virš lango viską gadina.

Comment

Jeigu linija virš langų ir kondicionierius būtų balti (kaip Kaune), gautųsi dar geriau. Bet šiuo atveju Neoplanui toks dažymas tikrai tinka.
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Oho, atrodo geriau nei raudoni MAN'ai

Comment

Šio ketvirtadienio metamorfozės 74 maršrute:

Ernst Auwärter Clubstar (Nr. 097) - matyt, iš rezervo:

Ir, berods, jį vėliau pakeitęs "Velobusas", Nr, 3009:

Comment

Scania Citywide LFA V8020, Vilnius
                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Gal yra žinoma, švieslentės oranžinės ar baltos? Bei dar, kokios įmonės švieslentės tiek šiuose, tiek Isuzu?

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                    Gal yra žinoma, švieslentės oranžinės ar baltos? Bei dar, kokios įmonės švieslentės tiek šiuose, tiek Isuzu?
                    Oranžinis mobitec'as tiek Isuzu, tiek šiuose autobusuose.
                    Daugiau mano nuotraukų >>
                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Įdomiai atrodo ta raudona juosta kuri eina viršuje, virš langų..

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                        Scania Citywide LFA V8020, Vilnius
                        Gaila, kad A1l negali papasakot mums kaip blogai jog VVT išnuomojo maršrutus ir dabar vilniečiai važinės brand-spanking-new autobusais. O į temą, gal yra salono vidaus nuotraukų?

Comment

Kažin jei būtų su MAN Transrevis susiderinę, kokio modelio būtų autobusai?

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                            MAN A23 Lion's City arba MAN A40 Lion's City.

Comment

Apie MAN A26 Lion's City LL NL313-15 buvo planuota.
                              Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Penkiolikiniai? O jie būtų tikę palei sąlygas?

Comment

Pagal sąlygas turėjo būti sujungtiniai. Pirmąkart girdžiu apie triašius.
                                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Džiugu dėl naujų Scanijų, bet visgi naujųjų Solarių, kurie sudarys pagrindą viešojo transporto, dizainas žiūrėsis kur kas geriau ir raudona spalva jiems visai tinka:

Paskutinis taisė Eidvis; 2018.03.08, 20:37.

Comment

Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko

Comment

Jeigu to priekyje takso kvailo nebūtų, atrodytų dar gražiau ir solidžiau. Ar tikrai Solaris galima būtent to modelio autobusus? O šiaip buvo savivaldybės FB įkelta nuotrauka, kaip turėtų atrodyt troleibusai, tai tokia pat spalva bus ir autobusai dažomi, mano nuomone, visai nieko

Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą

Būtų visai nieko, jeigu būtent taip atrodytų raudonai perdažyti dujiniai Solariai. Deja, pirmasis perdažytasis (Nr. 951) atrodo kiek kitaip...
                                          Kad atrodytų taip pat trūksta tik to, kad paliktų pilkus ženkliuką ir lempų bei pavadinimo juostą. O dabar matyt apklijuot tingėjo, tai viską raudonai ir nupurškė. Keista, kad langų neuždažė.

Comment

Working...
                                          X