Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai reikia temą pervadint į stulpų fotogaleriją.

Comment

Parašė Arnas Gar Rodyti pranešimą

Kodėl?
      Buvo anksčiau aiškinta tiek mano, tiek kitų kolegų forumiečių, kaip turi būti nuotrauka padaryta. Matomai nepasiekė patarimai, kokios nuotraukos turi būti. Save gerbiantis žmogus tokio briedo nepublikuotų.
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
        Viską labai gadina grubus dažymas, Be žibintų apipavidalinimo, visiškai nesižiūri.
        Kažkoks "garažinis" dažymas, kai tik sugebama viską vientisai "nupūsti" be jokių apipavidalinimų ar dekoro elementų. Solaris gamykliškai turi kitos spalvos (sidabrines) plokštumas ties žibintais, tai kurių galų jas reikia nudažyti? Gal tegu tie dažytojai pabando ant savo automobilių visas chromuotas ir kt. apdailos detales, ženkliukus ir logotipus nudažyti kėbulo spalva. Galės džiaugtis "fantastiškai" atrodančiu automobiliu.

Parašė Arnas Gar
        Anadolu Isuzu Citybus Nr.V7029 Bet autobusas netilpo i kadra nepykit.
        Tai kurių galų tokią nuotrauką publikuoti? Fotografavai autobusą, bet nepavyko nufotografuoti autobuso - nuotrauką ištrini ir eini bandyti dar kartą.

Comment

Parašė Arnas Gar
          Anadolu Isuzu Citybus Nr.V7029 Bet autobusas netilpo i kadra nepykit.
          Pykom, pykstam ir pyksim už nekokybiškas nuotraukas. Įprasi chaltūrinti su nuotraukomis, tai visą gyvenimą taip ir darysi be perspektyvos tobulėti. Sleader teisybę pasakė, jog šiuolaikinių technologijų amžiuje galima netikusį kadrą ištrinti ir daryti iš naujo.

Comment

- štai kaip turi daryti fotkę save gerbiantis žmogus. Pavyzdys iš manęs.

Arnas Gar Mokykis!

Comment

Gerai aš nufotkinsiu 5-20 nuotaukų

Comment

Parašė Arnas Gar Rodyti pranešimą
                Gerai aš nufotkinsiu 5-20 nuotaukų
                Svarbiausia ne kiek nufotografuosi, o kaip. Perfrazavus - "svarbiausia ne kiekybė, o kokybė"

Comment

VVT Vasario 16-os komplektas.

Comment

Comment

Comment

O kokia tų autobusų su ‘Švęskime valstybę’ švieslentėje paskirtis buvo ?

Comment

Kaip suprantu, pasišildyti sušalusiems žmonėms iš šalia vykstančio koncerto. Visi buvo užkurtais varikliais.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                            Kaip suprantu, pasišildyti sušalusiems žmonėms iš šalia vykstančio koncerto. Visi buvo užkurtais varikliais.
                            Galėjo nemokamai išgerti karštos arbatos. Nes šiuose autobusuose galima per vadinimą „prikurkę“ (kaip lietuviškai vadinasi nežinau) galima išvirti vandenį, užtat autobusai buvo su įjungtais varikliais, nes visą laiką virė vandenį arbatai.
                            https://www.facebook.com/events/1477...n_history=null
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Bet kam reikėjo uždažyti užrašą Solaris, nesuprantu..
                              Jooo, apskūsk šitą dalyką, arba paduok į teismą VVT

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Buvo anksčiau aiškinta tiek mano, tiek kitų kolegų forumiečių, kaip turi būti nuotrauka padaryta. Matomai nepasiekė patarimai, kokios nuotraukos turi būti. Save gerbiantis žmogus tokio briedo nepublikuotų.
                              Tu iš pradžių prisimink kokias tu nuotraukas pačioje pradžioje darei ir kėlei, o tada jau stumk ant kitų. Visi mes pradedame viską nuo nulio.
                              Žmonės come on, negi sunku taip suprast? Nu žmogus naujas, gal nespėjo įsisavinti forumo taisyklių pilnai, o jūs jau čia puolat....
                              Paskutinis taisė 1132; 2018.02.19, 12:38.

Comment

Ne vienam ssnaiperis kliuvo tiek dažymo kokybė, tiek Arnas Gar keliamų nuotraukų kokybė. Pastarajam tai yra jau antras kartas, kai yra bandoma išaiškinti, kokios nuotraukos yra čia laukiamos, o kokios - ne.
                                1132 pats turėjai į valias laiko įsisavinti taisyklėms, tai malonėk jų ir laikytis.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Cia grieztai pas jus vyriokai Respect

Comment

Kiek kitokie "Švęskime valstybę" autobusų rakursai iš Vasario 16-osios šventinio koncerto aplinkos, nei įkėlė Zorro

Comment

Pirmasis perdažytasis Neoplan N4421/3 Centroliner, Nr. 993 (ir šis be "naujojo Vilniaus VT stiliaus" simbolikos), šiandien 2G maršrute:

Ačiū Mantas95!

Comment

Neoplanui raudona tinka.

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                                          Neoplanui raudona tinka.
                                          Nes tamsintas stiklas eina iki pat stogo ir vientisai su priekiniu stiklu, tuo tarpu ant Volvo ta raudona viršutinė dalis virš lango viską gadina.

Comment

Working...
                                          X