Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Čia jau galutinis VVT autobusų dažymo "dizainas"? Viskas raudona, išskyrus langus ir žibintus? Baisu...
    Paskutinis taisė Mettal; 2018.02.10, 12:22. Priežastis: Nebūtina cituoti viso pranešimo su nuotraukomis

Comment

Pinigų neturi kur dėti? Prasčiau atrodančių autobusų pirmiausiai perdažyti į galvą mintis neateina?

Comment

744 jau su simbolika. 792 dar nemačiau.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
          744 jau su simbolika. 792 dar nemačiau.
          792 vakar dar tikrai buvo be jos. Turbūt ir jam užklijuos su laiku, jei 744 (paskutinėm dienom jo nemačiau) jau pagražino

Comment

Man asmeniškai labai gražu, ryšku ir išsiskiria, žinoma gal pilka spalva buvo pakankamai unikali, vis dėl to geriau visi raudoni, nei margumynas. Ir visiems bus lengviau identifikuoti VT.
            Aviate, navigate, communicate

Comment

Čia turbūt kiek žmonių tiek ir nuomonių bus, bet man tai tiesiog labai pigiai atrodo ta raudona spalva. Jokių kitų detalių ar akcentų, o ta 'karūna' virš durų, tai visiškai lol. Tuo tarpu pilka spalva atrodė paprastai, bet solidžiai.

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                Man asmeniškai labai gražu, ryšku ir išsiskiria, žinoma gal pilka spalva buvo pakankamai unikali, vis dėl to geriau visi raudoni, nei margumynas. Ir visiems bus lengviau identifikuoti VT.
                Kol bus visi raudoni, tai oi kiek dar teks palaukti..... Be to, jeigu būtų nuspręsta visus naujus autobusus turėti pilkus, tai dabar Vilniaus gatvėmis važinėtų daugiau pilkų autobusų nei dabar važinėja raudonų. O dėl identifikavimo, tai negi jeigu autobusai būtų pilki, tai jau žmonės nesuprastų, kad ten autobusai ar ką ?!?

Comment

Vis daugiau jau MAN'ų su simbolika Vilniaus, 3033,3038,4034,4020. Bet aišku ir visi kiti jau greit taip ,,pasipuoš''.

Comment

Jei tai raudonas, nuplautas, be reklamu ir is naujesnes laidos VVT - jokiu priekaistu, atrodo puikiai. Pilku net nematydavau, o raudona sunku praleist pro akis. O apie tuos melynus-ryzus ir kitus senu spalvu "sukirpimo" - isvis ner ka pasakyt.

Comment

Atrodo labai gražiai ir atkreipia dėmėsį. Tik galėtų žibintų liniją palikti sidabrine arba nudažyti juoda spalva. Tas liečia ir Volvo 7700(A).

Comment

Raudoni Isuzu geriau atrodo nei raudoni Solaris.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                          Vis daugiau jau MAN'ų su simbolika Vilniaus, 3033,3038,4034,4020. Bet aišku ir visi kiti jau greit taip ,,pasipuoš''.
                          Ar tikrai 3033 su simbolika? Šiandien važiavau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į simboliką. Spėju, pastarieji nėra perdažyti (bent 4034 su 3033)
                          Daugiau mano nuotraukų >>
                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Ar tikrai 3033 su simbolika? Šiandien važiavau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į simboliką. Spėju, pastarieji nėra perdažyti (bent 4034 su 3033)
                            Aš irgi šiandien juo važiavau , na Pilies simbolį mačiau, vadinas kitoj pusėj turėjo būt ir VILNIUS.

Comment

Viską labai gadina grubus dažymas, Be žibintų apipavidalinimo, visiškai nesižiūri.

Comment

Jau virsta diskusijų tema, tačiau prireiks laiko, kad bent mano akis priprastų prie tokios dažymo monotonijos. Jausmas, lyg nudažyta tik kad būtų nudažyta. Net tas pats "Solaris" logotipas uždažytas.
                                Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Štai pavyzdys iš Budapešto. Irgi raudonas, bet neuždažytas visiškai, tad atrodo daug geriau.

http://transphoto.ru/photo/1013133/

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                                    Jau virsta diskusijų tema, tačiau prireiks laiko, kad bent mano akis priprastų prie tokios dažymo monotonijos. Jausmas, lyg nudažyta tik kad būtų nudažyta. Net tas pats "Solaris" logotipas uždažytas.
                                    Ženkliukas uždažytas, nes jis buvo gamykloje nudažytas kėbulo spalva.

Comment

Bet kam reikėjo uždažyti užrašą Solaris, nesuprantu..
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                        Bet kam reikėjo uždažyti užrašą Solaris, nesuprantu..
                                        Šitas dalykas aiškiai parodo požiūrį į atliekamą darbą. Beveik jokių papildomų sąnaudų nereikalauja, jog priekyje ir gale palikti kėbulo pločio pilkos spalvos apdailos elementus, su gamintojo pavadinimu. Vaizdas būtų žymiai geresnis.

Comment

Mercedes-Benz O530 nr.9312
                                          Click image for larger version  Name:	IMG_20180213_135815.jpg Views:	1 Size:	261,1 kB ID:	1618917
                                          Paskutinis taisė Mettal; 2018.02.14, 14:47. Priežastis: pašalinta nevykusi nuotrauka

Comment

Working...
                                          X