Abudu nėra "normalūs", jeigu kalbėsime apie tai, kaip yra rašoma ant daugumos autobusų. Dauguma naudoja tik didžiąsias raides. Kur kas graudžiau atrodo, kai švieslentėje parašyta "114APKIRTIMAI" - ir viskas dėl to paties maksimalaus dydžio šrifto. O juk galėtų būti "114 AP KIRTIMAI" ir tikrai sutilptų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąMano subjektyvia nuomone tai tragedija, degradacija.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
O mano nuomone atrodo daug geriau nei pilki. Kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tačiau raudona, paskelbta oficialia spalva, ir džiugu, kad ją naudoja visur, kur tik įmanoma.
Greičiau tegul atsikrato tų Karosų. Aplamai. Tikiuosi šiais metais ir atsisakys Ar klystu?
Man patinka standartizacija Domiuosi su tuo susijusiomis praktikomis, kai yra vystoma vizualinė aplinka, kurios galutinis rezultatas yra vizualinė tvarka. Taip pat dėl šios priežasties laukiu apšvietimo stulpų modernizacijos. Vienodos formos stulpai visur atrodo labiau cool (bent jau man ), negu įvairių formų ir išdėstymų chaosas. Tas pats su autobusais.Paskutinis taisė PoDV; 2018.02.09, 23:26.
Comment
-
Pirmasis perdažytasis Solaris Urbino 12 CNG, Nr. 951 iš visų pusių:
Šįkart ir "naujojo Vilniaus VT stiliaus" simboliką iškart užklijavo (ant perdažytų Volvo 7700 ir 7700A jos iki šiol nėra)
P.S. mano asmenine nuomone, atrodo nykokai...
P.P.S. labiau tiktų VT stebėjimo temai – po vidurdienio į parką (turbūt dėl kažkokio gedimo?) parvažiavo iš 82 maršruto, o po pietų jau vėl dirbo, tik 74-ame.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą744 jau su simbolika. 792 dar nemačiau.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąMan asmeniškai labai gražu, ryšku ir išsiskiria, žinoma gal pilka spalva buvo pakankamai unikali, vis dėl to geriau visi raudoni, nei margumynas. Ir visiems bus lengviau identifikuoti VT.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąVis daugiau jau MAN'ų su simbolika Vilniaus, 3033,3038,4034,4020. Bet aišku ir visi kiti jau greit taip ,,pasipuoš''.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Ar tikrai 3033 su simbolika? Šiandien važiavau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į simboliką. Spėju, pastarieji nėra perdažyti (bent 4034 su 3033)
Comment
Comment