Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Abudu nėra "normalūs", jeigu kalbėsime apie tai, kaip yra rašoma ant daugumos autobusų. Dauguma naudoja tik didžiąsias raides. Kur kas graudžiau atrodo, kai švieslentėje parašyta "114APKIRTIMAI" - ir viskas dėl to paties maksimalaus dydžio šrifto. O juk galėtų būti "114 AP KIRTIMAI" ir tikrai sutilptų.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Pirmasis perdažytas Solaris Urbino 12 CNG

Click image for larger version

Name:	DSC_9444.JPG
Views:	272
Size:	312,2 kB
ID:	1618198

Comment

Mano subjektyvia nuomone tai tragedija, degradacija.

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
          Mano subjektyvia nuomone tai tragedija, degradacija.
          O mano nuomone atrodo daug geriau nei pilki. Kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tačiau raudona, paskelbta oficialia spalva, ir džiugu, kad ją naudoja visur, kur tik įmanoma.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

O mano nuomone atrodo daug geriau nei pilki. Kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tačiau raudona, paskelbta oficialia spalva, ir džiugu, kad ją naudoja visur, kur tik įmanoma.
            Gerai atrodo ta raudona.

Greičiau tegul atsikrato tų Karosų. Aplamai. Tikiuosi šiais metais ir atsisakys Ar klystu?

Man patinka standartizacija Domiuosi su tuo susijusiomis praktikomis, kai yra vystoma vizualinė aplinka, kurios galutinis rezultatas yra vizualinė tvarka. Taip pat dėl šios priežasties laukiu apšvietimo stulpų modernizacijos. Vienodos formos stulpai visur atrodo labiau cool (bent jau man ), negu įvairių formų ir išdėstymų chaosas. Tas pats su autobusais.
            Paskutinis taisė PoDV; 2018.02.09, 23:26.

Comment

Pirmasis perdažytasis Solaris Urbino 12 CNG, Nr. 951 iš visų pusių:

Šįkart ir "naujojo Vilniaus VT stiliaus" simboliką iškart užklijavo (ant perdažytų Volvo 7700 ir 7700A jos iki šiol nėra)

P.S. mano asmenine nuomone, atrodo nykokai...

P.P.S. labiau tiktų VT stebėjimo temai – po vidurdienio į parką (turbūt dėl kažkokio gedimo?) parvažiavo iš 82 maršruto, o po pietų jau vėl dirbo, tik 74-ame.

Comment

Čia jau galutinis VVT autobusų dažymo "dizainas"? Viskas raudona, išskyrus langus ir žibintus? Baisu...
                Paskutinis taisė Mettal; 2018.02.10, 12:22. Priežastis: Nebūtina cituoti viso pranešimo su nuotraukomis

Comment

Pinigų neturi kur dėti? Prasčiau atrodančių autobusų pirmiausiai perdažyti į galvą mintis neateina?

Comment

744 jau su simbolika. 792 dar nemačiau.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                      744 jau su simbolika. 792 dar nemačiau.
                      792 vakar dar tikrai buvo be jos. Turbūt ir jam užklijuos su laiku, jei 744 (paskutinėm dienom jo nemačiau) jau pagražino

Comment

Man asmeniškai labai gražu, ryšku ir išsiskiria, žinoma gal pilka spalva buvo pakankamai unikali, vis dėl to geriau visi raudoni, nei margumynas. Ir visiems bus lengviau identifikuoti VT.
                        Aviate, navigate, communicate

Comment

Čia turbūt kiek žmonių tiek ir nuomonių bus, bet man tai tiesiog labai pigiai atrodo ta raudona spalva. Jokių kitų detalių ar akcentų, o ta 'karūna' virš durų, tai visiškai lol. Tuo tarpu pilka spalva atrodė paprastai, bet solidžiai.

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                            Man asmeniškai labai gražu, ryšku ir išsiskiria, žinoma gal pilka spalva buvo pakankamai unikali, vis dėl to geriau visi raudoni, nei margumynas. Ir visiems bus lengviau identifikuoti VT.
                            Kol bus visi raudoni, tai oi kiek dar teks palaukti..... Be to, jeigu būtų nuspręsta visus naujus autobusus turėti pilkus, tai dabar Vilniaus gatvėmis važinėtų daugiau pilkų autobusų nei dabar važinėja raudonų. O dėl identifikavimo, tai negi jeigu autobusai būtų pilki, tai jau žmonės nesuprastų, kad ten autobusai ar ką ?!?

Comment

Vis daugiau jau MAN'ų su simbolika Vilniaus, 3033,3038,4034,4020. Bet aišku ir visi kiti jau greit taip ,,pasipuoš''.

Comment

Jei tai raudonas, nuplautas, be reklamu ir is naujesnes laidos VVT - jokiu priekaistu, atrodo puikiai. Pilku net nematydavau, o raudona sunku praleist pro akis. O apie tuos melynus-ryzus ir kitus senu spalvu "sukirpimo" - isvis ner ka pasakyt.

Comment

Atrodo labai gražiai ir atkreipia dėmėsį. Tik galėtų žibintų liniją palikti sidabrine arba nudažyti juoda spalva. Tas liečia ir Volvo 7700(A).

Comment

Raudoni Isuzu geriau atrodo nei raudoni Solaris.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                      Vis daugiau jau MAN'ų su simbolika Vilniaus, 3033,3038,4034,4020. Bet aišku ir visi kiti jau greit taip ,,pasipuoš''.
                                      Ar tikrai 3033 su simbolika? Šiandien važiavau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į simboliką. Spėju, pastarieji nėra perdažyti (bent 4034 su 3033)
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Ar tikrai 3033 su simbolika? Šiandien važiavau, kažkaip neatkreipiau dėmesio į simboliką. Spėju, pastarieji nėra perdažyti (bent 4034 su 3033)
                                        Aš irgi šiandien juo važiavau , na Pilies simbolį mačiau, vadinas kitoj pusėj turėjo būt ir VILNIUS.

Comment

Viską labai gadina grubus dažymas, Be žibintų apipavidalinimo, visiškai nesižiūri.

Comment

Working...
                                          X