Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

"Šiauriniai" maršrutai.

65 maršrutas – iki šiol dirbo (dažniausiai) po vieną VVT mikroautobusą ir didįjį autobusą:

Taip, čia tikrai du 65 Naujanerių žiede. Beje, 65 maršruto "nuliniai" reisai iš parko ir atgal į jį dabar (teoriškai) trunka be kelių minučių valandą...

26 ir 57 maršrutai – iki šiol dirbo VVT mikroautobusai:

26 + 57:

57 + 2 x 26:

Ir 26 maršruto naujovė – vėl važiuojantis viešasis transportas iki "Didžiųjų Gulbinų" stotelės:

Keleivių (moksleivių) buvo. Tačiau visiems jiems toliau iki tikrosios Didžiųjų Gulbinų gyvenvietės dar apie kilometrą teko kulniuoti pėsčiomis...

Ir pabaigai – neužfiksuotas virsmas, bet didysis VVT autobusas 1 maršrute vieną iš paskutiniųjų darbo dienų:

Comment

Kiek šitų Isuzu Citibus yra balti, 4 ar 5 ir kaip čia įvyko, kad jau žinant naują dažymo schemą atvažiavo toks kieks baltų?
      Aviate, navigate, communicate

Comment

Na, žinomi tik 2, 7002 ir 7006.

Comment

981, Perkūnkiemio gatvė.
          Apytiksliai 15 metų Perkūnkiemio gyventojai laukė viešojo transporto šiame mikrorajone. Autobusų užpildymas parodo, jog pratęsimas pasiteisino su kaupu
          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2017.11.29, 18:11.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Lapkričio 14-16 dienomis dėl Antavilių žiedo "remonto" 17-o maršruto autobusai apsisukinėjo sankryžoje prie Miškonių gyvenvietės.
            Nuotraukoje - 781 besiruošiantis apsisukimui sankryžoje prie Miškonių gyvenvietės paskutinę Antavilių žiedo remonto dieną (lapkričio 16 dieną).

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Kiek turiu informacijos, turi plauti kasdien.
              Akivaizdu, kad plauna nekasdien. Jei ankstyvą autobusas tirštai purvinas, reiškia, kad niekas jo neplovė po darbų. Pastebėjau, kad tie raudonieji dažnai iki pusės būna nešvarūs. Ar jie iš tiesų neturi normalios aikštelės?

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                Transrevio "parkas".

Grigiškių troleibusas.

O čia rimtai pas juos tokia aikštelė?

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą

O čia rimtai pas juos tokia aikštelė?
                  Ten Žemieji Paneriai,Vaduvos stotelė. Nuotraukoje pertraukiamais grafikais dirbę Isuzu atstovos metu

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą

Akivaizdu, kad plauna nekasdien. Jei ankstyvą autobusas tirštai purvinas, reiškia, kad niekas jo neplovė po darbų. Pastebėjau, kad tie raudonieji dažnai iki pusės būna nešvarūs. Ar jie iš tiesų neturi normalios aikštelės?
                    Priklausomai nuo temperatūros būna plaunami autobusai. Konkrečiau apie visą plovimą gali pakomentuoti kolega Mettal

Comment

Keli VVT ir Transrevio autobusai..
                      MAN A21 Lion's City № 940.

Mercedes-Benz O405 № 622.

MAN A21 Lion's City № 945.

Mercedes-Benz O405ND № 502.

Ir 2 Transrevio Isuzu Citibus № V7037 ir V7048.

Comment

Fotoreportažas apie nuo šio pirmadienio bandomą Scania Citywide LF CNG autobusą, jau važinėjusį Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdoje.

Išorė:

Pirmosios durys atsidaro į vidų, antrosios ir trečiosios – į išorę.

Vidus:

Švieslentė – stotelių nerodė, o pranešamos jos buvo gan tyliai (net ir padidinus sistemos garsą iki maksimumo):

Talpa ir keli lipdukai (kokį kurą pilti per angą antroje nuotraukoje, taip ir nesupratau ):

Planuojama, kad Vilniuje važinės daugmaž mėnėsį. Kiek pavažiavau, paliko gan neblogą įspūdį

Comment

Atrodo irgi neblogai. Dizainas tikrai geresnis už soliarių.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą

Talpa ir keli lipdukai (kokį kurą pilti per angą antroje nuotraukoje, taip ir nesupratau )
                            Autobusas varomas suslėgtomis gamtinėmis dujomis. Net nežinau, ar žodis pilti čia tinkamas, nes dujos nėra suskystintos. Teisingiau būtų sakyti pildyti.
                            O scania manęs jau senai nežavi. Dizainas nėra eksploatacinis rodiklis.

Comment

Scania Citywide LF CNG 604, Vilnius
                              Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą

Autobusas varomas suslėgtomis gamtinėmis dujomis. Net nežinau, ar žodis pilti čia tinkamas, nes dujos nėra suskystintos. Teisingiau būtų sakyti pildyti.
                                O scania manęs jau senai nežavi. Dizainas nėra eksploatacinis rodiklis.
                                Jeigu ne paslaptis, kas pagal eksploatacines savybes žavi?

Comment

Dviejų Transrevio Isuzu prasilenkimas - V7021 su V7008 prie Aušros vartų šeštadienį.

Comment

Šiek tiek lapkričio - gruodžio mėnesio Isuzu fotografijų:

V7041, Bajorų kalvos. Pirmoji darbo diena autobusui bei pirmoji diena pakeistam 26-am maršrutui - į Didžiuosius Gulbinus, su nežymiais pakeitimais - važiavimu per Didžiąją Riešę.

V7048, Bajorų kalvos. Pirmoji darbo diena autobusui. Dėl per mažo posūkio iš Chemijos instituto stotelės link Bajorų, pastarasis į žiedą įvažiavo prieš eismą. Keista, kad neatskiriama stotelė 57-am maršrutui link Bajorų.

V7049, Vilkpėdės žiedas. Į linijas išvažiavęs lapkričio 24.

V7047, Kaimelio žiedas.

Ir vienas iš keturių šviežių pastiprinamųjų pajėgų - V7054, Žvėryno žiedas. Pagal autobuso "švarą" galima spręsti, jog jis dirba ne pirmą dieną (?)

3035, Karoliniškės (st. Pasakų parkas). Tikėtina, jog pastoviai ir dirba 68-am maršrute piko metu.

Comment

Labai blogai, kai vieni naujausių autobusų (aišku, neskaitant 2013-2014 m. gautų dujinių) statomi į pertraukiamus grafikus, o savaitgaliais - greičiausiai stovi parke.
                                      Paskutinis taisė Vilnietizz; 2017.12.16, 12:55.
                                      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                      Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                        Labai blogai, kai vieni naujausių autobusų (aišku, neskaitant 2013-2014 m. gautų dujinių) statomi į pertraukiamus grafikus, o savaitgaliais - greičiausiai stovi parke.
                                        Nepasakyčiau, kad 3035 stovi parke savaitgaliais. Porą savaitgalių teko matyti dirbantį 19-am vienpamaininiu grafiku. Kaip su kitais, informacijos, deja, neturiu.

Comment

MAN A23 Lion's City GL NG313 4019, Vilnius
                                          Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2017.12.19, 16:16.
                                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Working...
                                          X