Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar 4G maršrute dirbęs vienas iš keturių autobusų parko autobusų - 283.
    Senosios plytinės žiedas

Ir 3007, porą savaičių važinėjantis su skilusiu galiniu stiklu ir viduje užklijuota mėlynos spalvos plėvele.
    Vaikų ligoninės žiedas
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Anadolu Isuzu Citibus (Yeni)

Comment

MAN A21 Lion's City NL273 CNG 939, Vilnius
        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
          Vakar 4G maršrute dirbęs vienas iš keturių autobusų parko autobusų - 283.
          Senosios plytinės žiedas

Ir 3007, porą savaičių važinėjantis su skilusiu galiniu stiklu ir viduje užklijuota mėlynos spalvos plėvele.
          Vaikų ligoninės žiedas
          Vis svarstau, tas su lempute viršuj, anksčiau buvęs oro uosto autobusas?

Comment

Pirma dirbo Amsterdame, įprastuose miesto maršrutuose. Tuomet, kai jį įsigijo BGS, perdarė saloną į "gyvulinį", perdažė ir uždėjo tas lemputes.
            -----------
            Pirmas ir paskutinis šiuo metu pagal garažo numerį Transrevio autobusai.
            V7001 Antakalnio g.
            Click image for larger version  Name:	DSC_7928.JPG Views:	1 Size:	311,6 kB ID:	1587378

V7018 Vilniaus g.
            Click image for larger version  Name:	DSC_7953.JPG Views:	1 Size:	301,7 kB ID:	1587381

Meteorit Turo autobusai 49 ir 69 maršrutuose. Savaitgaliais abudu jau pilnai Meteorit Turo, tačiau šiandien, darbo dieną, 49 dar yra 1 VVT autobusas.
            MB O405N2 nr. 9319, pakeitęs kitą, iš pažiūros geresnės išvaizdos tokio pat modelio autobusą.
            Click image for larger version  Name:	DSC_7835.JPG Views:	1 Size:	303,6 kB ID:	1587379

Pora MB Citaro. Geltonasis yra tik 1, o žalių yra 2 ar 3.
            Click image for larger version  Name:	DSC_7850.JPG Views:	2 Size:	304,8 kB ID:	1587384

Click image for larger version  Name:	DSC_7951.JPG Views:	1 Size:	250,5 kB ID:	1587383
            Na ir dar vienas MAN NG313, kuris keis kažkurį iš nuomojamų, greičiausiai vėl iš 2-ojo parko.

Click image for larger version  Name:	DSC_7935.JPG Views:	1 Size:	353,1 kB ID:	1587380
            Paskutinis taisė Mettal; 2017.10.03, 09:02.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Mercedes-Benz O405N2K 9302, Vilnius
              Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Dar nepublikuotų trumpų raudonųjų fotografijos:
                3036, Stotis (Geležinkelio gatvė)

Paskutinis iš pirmo poskyrio trumpų raudonųjų išvažiavęs 3032, Kalvarijų gatvė

Ir vienas iš penkių antrojo poskyrio trumpų raudonųjų - 4034 savo pirmą darbo dieną. Kalvarijų gatvė

Be šio, į liniją taip pat šiandien išvažiavo 4030, 4031 ir 4033. Vienintelis 4032 dar neišvažiavęs.

Comment

184, Buivydiškių gatvė.

Vienas iš pirmųjų pasispardymų su veidrodiniu fotoaparatu

Comment

Kas cia darosi Vilniuje? Visi autobusai skirtingu spalvu

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
                      Kas cia darosi Vilniuje? Visi autobusai skirtingu spalvu
                      Tai yra teisė būti laisvam, gali atrodyti, kaip nori Welcome to Novy Urengoy
                      Aviate, navigate, communicate

Comment

Anadolu Isuzu Citibus (Yeni)

Comment

Atrodo šiek tiek apgailėtinai...Pigu, maža, isuzu, maxima, blogas oras...

Comment

Man A23 NG263 #3011 su itin ryškiu priekiu po perdažymo

Comment

Parašė SuperPants Rodyti pranešimą
                              Atrodo šiek tiek apgailėtinai...Pigu, maža, isuzu, maxima, blogas oras...
                              Maža? Ne. Didelė! 28 maršrutas dabar pagal pajėgumus yra stipresnis už 59-ą, tačiau 59 vis tiek naudojamas labiau. Dar Ridivijos mikroautobusų laikais jie tušti važinėjo.
                              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nežinant konteksto, liūdnai atrodo pigūs autobusai su Vilniaus logo

Comment

Parašė SuperPants Rodyti pranešimą
                                  Nežinant konteksto, liūdnai atrodo pigūs autobusai su Vilniaus logo
                                  Visiškai pritariu. Tikriausiai tingi perdažyt VVT spalvomis... Ne taip, kaip Kaune ar Klaipėdoje VT įmonės stengiasi tvarkytis su perdažymais...

Comment

Parašė Erikass Rodyti pranešimą

Visiškai pritariu. Tikriausiai tingi perdažyt VVT spalvomis... Ne taip, kaip Kaune ar Klaipėdoje VT įmonės stengiasi tvarkytis su perdažymais...
                                    Pagal naują schemą visas VT Vilniuje bus raudonas, taip pat ir naujai perkami.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Pagal naują schemą visas VT Vilniuje bus raudonas, taip pat ir naujai perkami.
                                      Tai čia Kauno miesto transporto spalvų schemą kopijuoja, ar kaip?

Comment

Parašė Erikass Rodyti pranešimą

Tai čia Kauno miesto transporto spalvų schemą kopijuoja, ar kaip?
                                        Jei VVT nukopijavo Leipcigo dažymo schemą (dar VAP laikais, kai atvarė Mercedes Benz O305G), tai sėkmingai darome tą patį ir nuo Kauno.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Jei VVT nukopijavo Leipcigo dažymo schemą (dar VAP laikais, kai atvarė Mercedes Benz O305G), tai sėkmingai darome tą patį ir nuo Kauno.
                                          Siaubas kažkoks... O tai kaip su tuo pilku VVT dažymu, kur dvi pilkos spalvos ir violetinė-žalia vaivorykštė viršuj?

Comment

Working...
                                          X