Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Keletas klausimu zinantiems:
    1. Meras savo fb paskyroje kalba apie tai, jog siu autobusu dizaina parende VDA studente? Kur tas dizainas? Balta spalva?
    2. Normalaus dydzio autobusu bus nupirkta? Ar Vilnius pereina prie mikroautobusu?

Comment

O tu gal netyčia miške gyveni ? Buvo skelbta lygiai 138 kartus, kad be privežamųjų maršrutų, naujieji privatininkų autobusai kursuos 4G, 7, 43 ir 55 maršrutuose, kitais metais VVT gaus dar 150 "normalaus dydžio" autobusų (100 dviašių ir 50 triašių)

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
        Keletas klausimu zinantiems:
        1. Meras savo fb paskyroje kalba apie tai, jog siu autobusu dizaina parende VDA studente? Kur tas dizainas? Balta spalva?
        2. Normalaus dydzio autobusu bus nupirkta? Ar Vilnius pereina prie mikroautobusu?
        Vienintelis geras dalykas iš šitų privežamųjų maršrutų konkurso (privatizacijos), kad visiems jiems bus naudojami bent jau midibusai, o ne tikri mikrobai. Įdomu, kur dabar, kai daugumą mažus srautus keleivių turinčius maršrutų atiduos privatininkams, VVT dės savo mikrobus?

Comment

Lieka dar 115 maršrutas, ko gero 9 irgi bus perduotas atgal VVT.

Comment

Matomai didelį kiekį rezervo turės midibusų. Tikėtina, jog Neoplanai dažnai pasirodys 115-am maršrute. Savaitgalį Panerių maršrutuose drąsiai galima leisti midibusus, taip pat ir 3-am savaitgalį.
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

VVT turi pakankamai daug mikrobų ir kitų mažesnių autobusų, kad 2-3 maršrutams jų per daug. Kur juos kaišios?

Comment

99 procentai kad jie atsiras maršrutuose, kur jų anksčiau nebuvo. Tarp kandidatų - Žemųjų Panerių maršrutai, 2, 21, 37, bei jau anksčiau paminėti 9 ir 115.

Comment

9 ir 115 ir taip mikrobai. 37 - ne, nebent tik žiemos metu ir ne piko metu. Nes į kapines žmonių daug. 21 - ne, nebent ne piko metu. Ir tai, tai vienintelis maršrutas šiaurinėje Lazdynų dalyje į centrą, o ne Lentvarį.

Comment

Diskusiją apie maršrutus tęskit Vilniaus VT temoje, o ne fotogalerijoje.
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2-ojo troleibusų parko Citaro siauroje Pašto gatvėje Grigiškėse. Šiandien.
                      Pagal gatvės plotį, panašu, jog savaitgaliais iki lygiagrečios A1 gatvės tiesimui pabaigos 29-am maršrute dirbs trumpi autobusai.

Comment

Šiek tiek raudonumo į fotogaleriją:
                        Ilgieji Lion's city GL:
                        4025, Konstitucijos pr. pilant gana smarkiam lietui

4021, Kalvarijų g. tos pačios dienos pavakary po lietaus

3018, Kalvarijų g.

3016, Naujosios Vilnios žiedas. Jau spėtas apklijuoti lipdukais (atšvaitine juosta?) iš galo

4019, Stotis

4020, Stotis

Ir trumpieji Lion's city:
                        3030, S. Batoro g. Prirašytas Naujosios Vilnios maršrutams

3031, Geležinkelio g. Prirašytas 1-am maršrute

Comment

Dar vienas į galerijos albumą - 3033 vakar 82-am maršrute.

Comment

Be galo gražūs man Oslo autobusai ir spalva tikrai ryški ir išsiskirianti visais sezonais. Manau dvigubai didesnis jų kiekis, būtų įnešęs ženklios gyvybės į VVT.
                            Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
                              Be galo gražūs man Oslo autobusai ir spalva tikrai ryški ir išsiskirianti visais sezonais. Manau dvigubai didesnis jų kiekis, būtų įnešęs ženklios gyvybės į VVT.
                              Gražiau atrodytų, jei visi būtų perdažyti. Kiek supratau, vienintelis 3020 (iš ilgųjų) yra perdažytas. Ko gero ir 4018 praėjęs dažymą, nes nėra nublukusių vietų (išskyrus stogą).

Comment

Tai kad nublukusi raudona spalva labai gražiai atsipoliruoja Bet nežinau, kas autobusu atvėju lengviau, ar poliruoti ar dažyti naujai.

Comment

Taip, tikrai matyti, kad spalva blankoka, pvz. lyginant su Kauno raudonumu. Beje, šie MAN'ai (dar neteko važiuoti) nenauji, tiesa?

Comment

Parašė Knope Rodyti pranešimą
                                    Taip, tikrai matyti, kad spalva blankoka, pvz. lyginant su Kauno raudonumu. Beje, šie MAN'ai (dar neteko važiuoti) nenauji, tiesa?
                                    Nenauji, 2008 metų gamybos.
                                    Diskusiją geriau pratęsti tam tinkamesnėje vietoje - Vilniaus vt temoje

Comment

Šiandienos fotoreportažas iš Santariškių:
                                      Karosa B841 356, 1G maršrutas. Šiaip nedažnai pamatysi, kadangi šis autobusas dirba Naujosios Vilnios maršrutuose.

MAN A23 Lion's City GL NG313 3019, 1G maršrutas.

MAN A23 NG263 3012, 1G maršrutas.

MAN NL273 Lion's City CNG 946, 55 maršrutas.

MAN NG313 CNG 885, 1G maršrutas. Šiaip nedažnai pamatysi pamainoje, kadangi tai yra pertraukinis autobusas. O šiuo atveju jis dirba iš rezervo.

Neoplan N4421 Centroliner 993, 1G maršrutas.

Neoplan N4421 Centroliner 994, 2G maršrutas.

MAN NG313 3007, 2G maršrutas.

Volvo 7700 755, 48 maršrutas.

Volvo 7700A 705, 1G maršrutas.

Volvo 7700A 707, 2G maršrutas.

Volvo 7700A 777, 1G maršrutas.

Ir fotoreportažą užbaigia Volvo 7700A 778, 1G maršrute:

​​​​​​​Tiek.

Comment

Ar kas nors galetų naujuosius konkursinius nufotografuoti?

Comment

Šviežiai išvažiavę trumpi Man Lion's city:
                                          3039, Fabijoniškių gatvė

3038, Kalvarijų gatvė

Ir pora senesnių Man'ų temos paįvairinimui:
                                          3008, Ateities gatvė. Retas atvejis, kai šį autobusą pamatysi dirbantį savaitgalį ir dar kitame maršrute

4013, Kalvarijų gatvė

Comment

Working...
                                          X