Parašė rytis001
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąLabas rytas. Viskas ten yra ir jau tikrai buvo forume minėta.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNėra sutarties? Lietuvoje tai ne kliūtis. Konkursas skelbtas 40, 49, 56, 69 maršrutų grupei. Vienintelis kas gali juos "patempti" yra Meteorit turas. Kam pirkti virš 20 autobusų, kai esamiems 40/56 užtenka 15 + rezervas ir dar aptarnavimo sutartis eina į pabaigą?
Yra ne tik Meteorit turas, dar yra Kautra, Toks, Seknija, Visagino transporto centras ir t.t.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą969
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimą
Malonu žiūrėt į tokią techniką. 016 dar dirba? Ačiū autoriui.
Comment
-
Mercedes'as bei JEM494 irgi važinėja neidentifikuoti?
Ridvijos vienas iš paskutinių pirkinių - Joost #9115, buvęs N. Vaitkūno IĮ ir kaip nuomojamas Kauno autobusų #327.
Kas liečiant garažinius, pastarieji du autobusai (O405N2 Mercedes'as ir EL262 Man'as, kurį užfiksavo Zorro) atvežti keitimui pirmiesiems autobusams (O408 Mercedes'ui bei A20 Man'ui, kurie dabar dirba Šiaulių priemiestyje). Suprasčiau, jei ex KA 327-am būtų suteikę numerį 9111, o originalius 9115 ir 9116 palikti didiesiems autobusams.
Comment
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
- 5 patinka
Comment
-
Raudonieji Man A23 Lion's City GL NG313 mano akimis.
3017. Pirmąją darbo dieną (rugpjūčio 21) 19-am maršrute.
Liepkalnio - Minsko plento sankryža.
Rugpjūčio 25 užfiksuotas 78-am.
Stoties gatvė.
3018. Pirmąją darbo dieną (rugpjūčio 18) 12-am maršrute.
Stoties aikštė.
Išvažiuojantis iš pietų pertraukos Geležinkelio gatvėje.
3020. Pirmąją darbo dieną (rugpjūčio 28) 6G maršrute.
Olandų / T. Kosciuškos gatvės žiedas.
Atkreipsiu dėmesį, jog šis autobusas vienintelis iš visų raudonųjų su kalpokais, mažesnio šrifto baltu garažiniu numeriu ir spalvotu VVT logotipu. Didelė tikimybė, jog pastoviai dirbs pertraukiamuosiuose grafikuose Beje, šiai dienai šiame autobuse švieslentė perprogramuota: G maršrutai rašomi oranžiniame fone, dešinėje pusėje (už maršruto krypties) nebėra antrą kartą paminėto garažinio numerio.
4022. Pirmąją darbo dieną (rugsėjo 1-ąją) 3G maršrute.
V. Kudirkos - Švitrigailos g. sankryža
Oro uostas
4023. Taip pat pirmąją darbo dieną (rugsėjo 1) 3G maršrute.
Švitrigailos gatvė.
Be pavaizduotųjų, pirmą dieną linijoje dirbo 4020 46-am, 4021 3G ir 4024 53-am. 4025 ir 4026 kolkas nedirbę.
- 5 patinka
Comment
Comment