Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiek tiek prisiminimui, kaip 2-ajame parke atrodė turima technika 2014-ųjų liepos mėnesį

620

623

088

454

Ir 269, nuomojamas iš Meteorito. Sekantį mėnesį jau buvo "užmuštas" ir paleistas kaip donoras kitiems autobusams.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Penktadienio egzotinis kadras - VT stebėjimo temoje minėtoji Karosa B832.1662 1G maršrute. Tai jau antras kartas, kai mokyklinė Karosa pasirodo greitajame maršrute.

Comment

Galeriją papildau dar vienu egzotiniu kadru.
        Per 4 metus 82-o maršruto gyvavimo istorijoje, birželio 19, antradienį iš rezervo (galimai) išvažiavo #509 Mercedes. Tai pirmas atvejis, kai šiame maršrute pasirodė ilgas autobusas. Nuotraukoje - laukiantis paskutinio išvykimo 21:22 link Juodšilių per Avinėlių gatvę.

Bendrai paėmus, šis maršrutas jau matęs visų įmanomų tipų transporto priemones:
        2013 rugpjūtį dirbo Koch ir MB Cito, 2014 sausį - 2014 gegužę "Transrevio" mikriukai, visą kitą laiką - standartinės talpos autobusai.

Comment

Temą papildau savo sukauptomis fotografijomis nuo gegužės iki šių dienų:
          203, Žalgirio stotelė

4008 velobusas, Žaliasis tiltas

784, Salininkų gatvė tarp Pupinės ir Lydos stotelių

526, Salininkų gatvė tarp Salininkų sodų ir Pupinės stotelių

Comment

979, Stotis. Besiruošiantis važiavimui į parką iš 23-o maršruto.

170, Stotis.

890, Salininkų gatvė. VT stebėjimo temoje minėta, jog šis autobusas pakeitė 720-ą. Grįžtantis iš Juodšilių su 24 minučių vėlavimu

Ir grįžtantis po pietų pertraukos su 8 minučių vėlavimu. Stovint stotelėje buvo užgesęs. Po šio reiso, 20:08 iš Stoties važiavo į parką.

Meteoritturo 9311, Lukiškių žiedas.

Comment

2-ojo troleibusų parko 340, nuomojamas iš Meteorito. Lukiškės

967, Lukiškės. Ko gero paskutinė nuotrauka iš konkrečiai šios vietos, kur 22 vykdo atstovas tarp reisų.

722, J. Tumo-Vaižganto gatvė. Nuo balandžio 1 pamaininius grafikus darbo dienomis bei savaitgaliais šiame maršrute aptarnauja autobusų parkas.

142, Fabijoniškių žiedas

Comment

473, Liudo Giros gatvė. Besiruošiantis važiavimui į parką iš 3G maršruto

709, Fabijoniškių žiedas. Besiruošiantis pietų pertraukai Kaimelio žiede.

Meteoritturo 9307, Autobusų parkas. Kaip minėjau birželio mėnesį, vietoje jo keitimui atvežtas MAN A21 NL263.

227, Stoties gatvė

Kolkas tiek temos atgaivinimui

Comment

Man A23 Lion's City GL NG313 pirmąją darbo dieną.
                  3015 19-am, Salininkų gatvėje

Stotyje.

Labai įdomus maršruto atvaizdavimas švieslentėje - su numeriais iš abiejų pusių. Šiame autobuse neveikia švieslentė, esanti tarp trečių ir ketvirtų durų

Taip atrodo salonas.

Stoglangiai iš donorinio Mercedes benz O405, o 3016-am - iš O405GN.

Ir visiškai plika vairuotojo darbo vieta.

Ir 3016 1G, Stoties gatvėje. Šiame autobuse veikianti švieslentė tarp trečių ir ketvirtų durų.

Comment

Mėlyni plėmai ant langų turbūt vietinių meistrų "šedevras" ? Šitos mados Vilniuj apklijuot stiklus (ypač priekinius ir vairuotojo kabinos) niekad nesupratau, atrodo šlykščiai..nei Kaune nei Klaipėdoj tokių dalykų nepastebėjau..

Comment

Parašė neoplan Rodyti pranešimą
                      Mėlyni plėmai ant langų turbūt vietinių meistrų "šedevras" ? Šitos mados Vilniuj apklijuot stiklus (ypač priekinius ir vairuotojo kabinos) niekad nesupratau, atrodo šlykščiai..nei Kaune nei Klaipėdoj tokių dalykų nepastebėjau..
                      Nemanau, jog čia vietiniai meistrai pasistengė. Greičiausiai čia gamyklinė juostelė nuo saulės ultravioletinių spindulių.

Comment

Šiaip stiklai (jei ten stiklai) tose vietose apskritai nėra reikalingi. O Klaipėdoje, pamenu, keli KlAP'o NL202 buvo apklijuotais salono stiklais prie priekinių durų.

Ai, jūs apie priekinį stiklą. Ne taip supratau...
                        Paskutinis taisė Briedis; 2017.08.17, 19:04. Priežastis: pr. stiklai

Comment

3016 ryte, žiedinėje sankryžoje prie Operos ir baleto teatro
                          Click image for larger version

Name:	3016.jpg
Views:	226
Size:	346,0 kB
ID:	1579186
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė neoplan Rodyti pranešimą
                            Mėlyni plėmai ant langų turbūt vietinių meistrų "šedevras" ?
                            Jeigu kalbate apie tai, kas yra salone priešais duris (kairėje autobuso pusėje) – tai ten ne stiklas, o plastikas. Berods ten yra dar tarsi kažkokie dėklai lankstinukams ar pan., kiek spėjau pastebėti. Šiaip patiko, kad sėdynės minkštos ir patogios, tik įdomu, kaip VVT seksis jas prižiūrėti, kad po kurio laiko neatrodytų, kaip skudurais apvilktos. Būtų smagu, jei kondicionieriai šiuose autobusuose veiktų nuolat, nes, atrodo, nėra nei vienos orlaidės... Beje, įdomu, kas šiuose autobusuose buvo vietoj liukų iš MB.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Taip atrodo salonas.
                              Būtų neblogai tas dvi ar visas tris "pusantrines" sėdynes (nuotraukoje po kaire) išmontuoti, taip sukuriant daugiau erdvės stovintiems keleiviams. Nes dabar ta aikštelė priešais duris, kaip matau, nėra labai erdvi, o tos "pusantrinės" sėdynės užima daug vietos, ir ant jų gali sėdėti tik po vieną žmogų.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą

<...> Būtų smagu, jei kondicionieriai šiuose autobusuose veiktų nuolat, nes, atrodo, nėra nei vienos orlaidės... Beje, įdomu, kas šiuose autobusuose buvo vietoj liukų iš MB.
                                1. Teisingai, šiame autobuse nėra nei vienos fortkės.
                                2. Dabartinių liukų vietoje nebuvo nieko.
                                3. Ketvirtosios durys atsidaro paspaudus stop knopkę. Ir gana greit automatiškai užsidaro

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                  2. Dabartinių liukų vietoje nebuvo nieko.
                                  Ta prasme, nieko? Tai vientisas stogas buvo toj vietoj?

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                                    Šiaip stiklai (jei ten stiklai) tose vietose apskritai nėra reikalingi. O Klaipėdoje, pamenu, keli KlAP'o NL202 buvo apklijuotais salono stiklais prie priekinių durų.

Ai, jūs apie priekinį stiklą. Ne taip supratau...
                                    Stiklai apklijuojami vairuotojų dažniausiai dėl saulės akinimo. Kai kuriuose autobusuose tikrai yra persistengta su apklijavimu. Techninės apžiūros metu kai kuriuos apklijavimus nuima pavyzdžiui, kai priekinio stiklo apklijavimas iš viršaus viršija 30 cm.

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą

Ta prasme, nieko? Tai vientisas stogas buvo toj vietoj?
                                    Taip, pagal reglamentą turi būti liukai.
                                    Paskutinis taisė rvr; 2017.08.18, 00:31.

Comment

Liukai yra avariniam išėjimui. Keista, kad jų nebuvo. O gal visgi buvo kokios nors ventiliacinės angos (apvalios). Šiaip reikėtų Lietuvos gamtinėmis sąlygomis privalomai reikalauti fortkių miesto autobusuose. Kur jų nėra, reikėtų priversti jas sudėti. Dujiniuose panaudotuose autobusuose jų ir gi nebuvo, bet tik praėjus maždaug porai metų po įsigijimo, keleiviams skundžiantis, visgi buvo pakeista po kelis langus įstatant fortkes.

Comment

Man atrodo orlaidės turėjo būti pagal konkurso sąlygas. Priekinio stiklo viršuje esanti mėlyna juosta tikrai ne VVT išradimas - jie tokie atėjo iš Norvegijos - galit pasižiūrėt nuotraukas.
                                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Dar daugiau spalvų, į VVT vaivorykštę šitų turbūt irgi nedažys?
                                          Berods dar du turi atvykti? t.y. iš viso 10 turi būti?
                                          Aviate, navigate, communicate

Comment

Working...
                                          X