Įdomu, kaip tvarkė dokumentaciją, kiek tai kainavo? Juk keitėsi sėdimų/stovimų vietų skaičius, turėjo praeidinėti ekspertizę, keisti dokumentus. O gal klystu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMan įdomu sužinoti, kodėl nekeičia senesnio - 9301 ir O405N modelio autobusų į naujesnius?
Comment
-
Šiandien (tiksliau vakar, 05.29) pavakary prieš 18 valandą, vietoje sugedusio 766, į 2 maršrutą išvažiavo 590 Neoplanas.
Pavakario fotografijos iš Stoties 19:40
Reisu 19:33 iš Žirnių stotelės link Stoties važiavo su 7 laisvomis sėdimomis vietomis. Mano manymu, savaitgaliais tokios talpos autobusas tiek 1, tiek 2 maršrute puikiai pasitarnautų, užuot būtų vejojamas didelės talpos autobusas.
- 3 patinka
Comment
-
Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2017.06.01, 16:14.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
- 7 patinka
Comment
-
Galeriją papildau dar vienu egzotiniu kadru.
Per 4 metus 82-o maršruto gyvavimo istorijoje, birželio 19, antradienį iš rezervo (galimai) išvažiavo #509 Mercedes. Tai pirmas atvejis, kai šiame maršrute pasirodė ilgas autobusas. Nuotraukoje - laukiantis paskutinio išvykimo 21:22 link Juodšilių per Avinėlių gatvę.
Bendrai paėmus, šis maršrutas jau matęs visų įmanomų tipų transporto priemones:
2013 rugpjūtį dirbo Koch ir MB Cito, 2014 sausį - 2014 gegužę "Transrevio" mikriukai, visą kitą laiką - standartinės talpos autobusai.
- 5 patinka
Comment
-
979, Stotis. Besiruošiantis važiavimui į parką iš 23-o maršruto.
170, Stotis.
890, Salininkų gatvė. VT stebėjimo temoje minėta, jog šis autobusas pakeitė 720-ą. Grįžtantis iš Juodšilių su 24 minučių vėlavimu
Ir grįžtantis po pietų pertraukos su 8 minučių vėlavimu. Stovint stotelėje buvo užgesęs. Po šio reiso, 20:08 iš Stoties važiavo į parką.
Meteoritturo 9311, Lukiškių žiedas.
- 5 patinka
Comment
-
2-ojo troleibusų parko 340, nuomojamas iš Meteorito. Lukiškės
967, Lukiškės. Ko gero paskutinė nuotrauka iš konkrečiai šios vietos, kur 22 vykdo atstovas tarp reisų.
722, J. Tumo-Vaižganto gatvė. Nuo balandžio 1 pamaininius grafikus darbo dienomis bei savaitgaliais šiame maršrute aptarnauja autobusų parkas.
142, Fabijoniškių žiedas
- 6 patinka
Comment
-
473, Liudo Giros gatvė. Besiruošiantis važiavimui į parką iš 3G maršruto
709, Fabijoniškių žiedas. Besiruošiantis pietų pertraukai Kaimelio žiede.
Meteoritturo 9307, Autobusų parkas. Kaip minėjau birželio mėnesį, vietoje jo keitimui atvežtas MAN A21 NL263.
227, Stoties gatvė
Kolkas tiek temos atgaivinimui
- 6 patinka
Comment
-
Man A23 Lion's City GL NG313 pirmąją darbo dieną.
3015 19-am, Salininkų gatvėje
Stotyje.
Labai įdomus maršruto atvaizdavimas švieslentėje - su numeriais iš abiejų pusių. Šiame autobuse neveikia švieslentė, esanti tarp trečių ir ketvirtų durų
Taip atrodo salonas.
Stoglangiai iš donorinio Mercedes benz O405, o 3016-am - iš O405GN.
Ir visiškai plika vairuotojo darbo vieta.
Ir 3016 1G, Stoties gatvėje. Šiame autobuse veikianti švieslentė tarp trečių ir ketvirtų durų.
- 9 patinka
Comment
Comment