Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Trejetas pastarųjų dienų fotografijų:

717 Užusienyje šeštadienį. Tą dieną 971 darbavosi 82-am.

Šiandien. 277, T. Kosciuškos g.

994 su 888 antram plane, Laisvės pr.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Į gatves išvažiavo "Meteorit turo" naujiena – MB O405N2, Nr. 9317 (pakeitęs dėl kažkokių priežasčių į patvorį pastatytą prancūzišką MB O530 Citaro). Šįvakar, Šeškinės kalno papėdėje, 56 maršrute:

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
        Į gatves išvažiavo "Meteorit turo" naujiena – MB O405N2, Nr. 9317 (pakeitęs dėl kažkokių priežasčių į patvorį pastatytą prancūzišką MB O530 Citaro). Šįvakar, Šeškinės kalno papėdėje, 56 maršrute:

Atvaizdas

Atvaizdas
        Aišku čia dar viena seniena, bet jau labai gerai išlaikyta ir gerai prižiūrėta. Šiaip gidėjau MT turi dar citaro, bet jų salonai kolkas turbūt dar neparuošti linijai

Comment

Keičia kaip kojines. Apsimoka. Kodėl AP to negali daryti? Ogi viešieji pirkimai ir debiliški įstatymai neleidžia. Tipo, saugo visuomenės interesus nuo nepagrįsto lėšų švaistymo... O subnuoma tai kokie čia visuomenės interesai? Kokia čia lėšų apsauga?

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Keičia kaip kojines. Apsimoka. Kodėl AP to negali daryti? Ogi viešieji pirkimai ir debiliški įstatymai neleidžia. Tipo, saugo visuomenės interesus nuo nepagrįsto lėšų švaistymo... O subnuoma tai kokie čia visuomenės interesai? Kokia čia lėšų apsauga?
            Kiek esu girdėjęs 2005 metais kažkokia vokiečių įmonė siūlė savo paslaugas tuometiniam Vilniaus autobusų parkui pilnai ''atnaujinti,, pilnai pakeisti tokiais mersedesais 75% turimų laužų, bet to kaip be būtų keista neįvyko. Šiuo metu tie mersedesai kurie kolkas dar gyvi ir kiek pačiam tenka naudotis VT visi dirba pastoviai.

Comment

2005 situacija buvo kur kas geresnė ir optimizmo buvo daug. Buvo perkami Volvo (paskutinė partija gauta 2006 m.), Karosos dar buvo palyginti nesenos, buvo užpirka naudotų MB, naudotų dujinių. Ikarusai jau baigdinėjosi. Iš tiesų buvo vilčių, kad parko atnaujinimas tęsis ir toliau naujais autobusais už ES lėšas. Deja, deja... Prasidėjus krizei autobusų užpirkimas sustojo 2-3 metams, neskaitant nedidelių partijų naudotų midibusų ir naujų mikrobų Fiat Ducato. 2010-2012 metais iš esmės atnaujinimo nebuvo, tik, kaip minėjau, midibusais ir mikrobais. Tik 2013 m. nupirkti nauji autobusai. Deja, pagerinti parko net naudotais kažkodėl nesiimama, apsiribota nedideliu kiekiu nupirktų naudotų ir nuoma...
              Paskutinis taisė Al1; 2017.04.14, 17:45.

Comment

Man tik keista, kodėl keičia naujesnius (pagal gamybos metus) autobusus, o senienas palieka važinėt.
                Pvz GUD150, GUD152 galėtų pakeist, nes jie jau virš 20 perkopę..

Comment

Trečiasis velobusas - #3009, nuo balandžio 13 dienos pastoviai kursuojantis 1G maršrute
                  Stotyje antrąją darbo dieną Velobuso pavidale

Ir aikštelė dviračių parkavimui. Už jungiamosios dalies paliktos dvi sėdynės, atsuktos į salono galą. 4008-am atbulinės sėdynės išmontuotos

Comment

Įdomu, kaip tvarkė dokumentaciją, kiek tai kainavo? Juk keitėsi sėdimų/stovimų vietų skaičius, turėjo praeidinėti ekspertizę, keisti dokumentus. O gal klystu?

Comment

Geras klausimas, jei rimtai. Mėginsiu pasidomėti kas kaip.

Comment

Ridvijos Mercedes benz O405N2, pakeitęs 9116 Man'ą.
                        Šventinį Velykų pirmadienį šalia Ridvijos parko, Pirklių g.

Comment

Pasirodė dar viena "Meteorit turo" pamaina senesniems autobusams – šįkart 2000-ųjų metų Mercedes-Benz O405N2 pakeitė analogišką 1994-ųjų metų autobusą – Nr. 9311. Šįvakar 56 maršrute, šalia "Šeškinės kalvų":

Comment

Man įdomu sužinoti, kodėl nekeičia senesnio - 9301 ir O405N modelio autobusų į naujesnius?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Man įdomu sužinoti, kodėl nekeičia senesnio - 9301 ir O405N modelio autobusų į naujesnius?
                              9301 yra rezervinis ir jis kiekvieną dieną spėju nedirba. Tubūt dar nedamuštas, kaip buvo pirmasis 9311 kurio rėmas du kartus buvo lūžęs

Comment

Priešpaskutinis autobusas Granito gatvėje:

Ir paskutinis.

Nuo pirmadienio autobusai čia nebeužsuka. Keista, kad nuo 8 maršruto nenuėmė pertraukiamo grafiko - nu labai jau mažai keleivių juo važinėja.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Volvo 7700 #780 Salininkų žiede sekmadienį.

Nustatyti švieslentėje 88 maršrutą idėja buvo mano
                                  Jei liečiant 4 maršrutą (sutrumpintą trasą), tai su laiku atsiras ilgame autobuse

Comment

Šiandien (tiksliau vakar, 05.29) pavakary prieš 18 valandą, vietoje sugedusio 766, į 2 maršrutą išvažiavo 590 Neoplanas.

Pavakario fotografijos iš Stoties 19:40

Reisu 19:33 iš Žirnių stotelės link Stoties važiavo su 7 laisvomis sėdimomis vietomis. Mano manymu, savaitgaliais tokios talpos autobusas tiek 1, tiek 2 maršrute puikiai pasitarnautų, užuot būtų vejojamas didelės talpos autobusas.

Comment

Volvo 7900 Hybrid 554, Vilnius

Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2017.06.01, 16:14.
                                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Keletas foto iš kito miesto galo.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Hibridas iš Talino mano akimis.
                                          Birželio 5 dienos fotografijos.

Žygimantų gatvė

Markučiai

Kaimelio žiedas

Ir naujas Meteorit turo pirkinys - 2001 metų gamybos Man A21 NL263, pakeitęs GUD 169 Mercedes.

Comment

Working...
                                          X