Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Penktadienį irgi dirbo trumpi autobusai. Išvykau iš mugės tądien po 12 kažkada, tai pustuštis buvo. Bet vakarop, o ypač šeštadienį, manau, turėjo dirbti ilgi autobusai. Nes kai kuriais reisais tikriausiai važiavo silkių statinė.

Comment

Taip, žmonių šeštadienį buvo labai daug. Tikrai puikus sprendimas buvo paleisti 3 tridurius autobusus.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
        75 kažkoks trumpas Volvo 7700.
        Nr. 795. Tuo tarpu Žvėryno žiede. Ir ne, tai ne 11

Comment

Parašė mettal Rodyti pranešimą
          nr. 795. Tuo tarpu žvėryno žiede. Ir ne, tai ne 11 ]:d

atvaizdas
          199 32
          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Solaris Urbino 12 Electric 553, Vilnius
            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Iš pažiūros smulki avarija, o jau pakeitė visą autobusą. Senasis 9315 - http://fotobus.msk.ru/vehicle/878529/#n1114086
              O čia naujasis, Vasario 16-osios ir Lukiškių g. kampe

Comment

VT stebėjmo temoje minėta VVT (2 TP) nuomos naujiena – MAN A23 NG313, Nr. 435 šįryt Šeškinėje:

Paskutinis taisė aRa; 2017.03.24, 21:47.

Comment

MAN A23 NG313 435, Vilnius

Mercedes-Benz O405N2 9315, Vilnius
                  Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Šį pirmadienį (2017-03-27) 59 maršrute vietoje įprasto didelės talpos 2-ojo TP autobuso dirbo "pavaduotojas" iš AP – mikroautobusas Noge Sprinter, Nr. 191. Beje, žemagrindžiu grafiku - bet nepaneigsi, kad jis būtent toks .

Reisas 14:48 iš Žvėryno žiedo. Užpildymas, manau, įžiūrimas. Išvažiuoja iš pradinės stotelės:

Tarp Karoliniškių ir Lazdynų:

Iš Lazdynų link Grigiškių:

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                      Šį savaitgalį A7 maršrte važinėjo po vieną trumpą autobusą. Šeštadienį buvo Solaris, sekmadienį dujinis Manas.
                      Viršuliškių g.

Šį savaitgalį lygiai tas pats: 1 trumpas 7 bei po 2 trumpus 3G su 5G.

Comment

Tai, ko gero, skaičiuoja keleivių srautus.

Comment

Man, 20 maršrutas, JSD 577.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                            Man, 20 maršrutas, JSD 577.

Atvaizdas

Atvaizdas
                            Jetus čia gi EL2*2... koks kibiras... Jau MB 0408 geriau ir tai buvo...
                            Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

O gal ir visai ne kibiras. 1999 metų, tikriausiai galima sakyt, vienas iš paskutiniųjų.
                              Pamačius saloną nostalgija apėmė... Visai neseniai EL'ai Klaipėdoje buvo vieni iš pagrindinių autobusų... Kiek jais pravažinėta... Liko tik prisiminimai.

Comment

Vakar buvo paskutinė Transrevio diena 13, 61, 114 maršrutuose. Neįprasta, kad savaitgalį važinėjo 9212, įprastai dirbantis tik 61, tik piko metu.

Nuo šiandien maršrutus perėmė Ollex. Visai ne miesto mikroautobusai ir be garažinių numerių.

Kas keisčiausia, 61 dirbo ir 1 Transrevio mikrobas.

Comment

Kokia prasmė? Juk šitie maršrutai vėl atiteks Transrevio ir Rigas mikroautobusu satikse kosorciumui. Tiesiog pratęsti sutarties negalėjo?

Comment

Matomai negalėjo. Juo labiau, kad dar nėra tiksliai aišku, nuo kada tiksliai turi pradėti važiuoti nauji autobusai. Be to, bus nauji autobusai, o ne šitie sutrūniję vežimai.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                      Matomai negalėjo. Juo labiau, kad dar nėra tiksliai aišku, nuo kada tiksliai turi pradėti važiuoti nauji autobusai. Be to, bus nauji autobusai, o ne šitie sutrūniję vežimai.
                                      Norėtųsi naujų autobusų, ne naujų Alto midikų, atseit gerų... Bent kas nors daugiau nei 8,6 metrai
                                      Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Reikalavimuose buvo įrašyta minimum 40 vietų, tai jokiu būdu mikrobai nebus. Turbūt pirks "ekonomišką" variantą - ką nors turkiško.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                          Vakar buvo paskutinė Transrevio diena 13, 61, 114 maršrutuose. Neįprasta, kad savaitgalį važinėjo 9212, įprastai dirbantis tik 61, tik piko metu.
                                          Šiandien 13 dirbo tik Ollexo mikroautobusai (ir VVT autobusas, žinoma), o 61 tik Transrevio.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Working...
                                          X