Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Negi problema išspirti iš ten lengvąsias mašinas? VT infrastruktūra turi būti tik VT. Tereikia tik vieno sprendimo savivaldybės administracijoje ir viskas. Plius reikiamų kelio ženklų pastatymas, policijos reidai su baudomis kelias dienas po ženklų pastatymo.

Comment

Musninkų stotelė jau tapo antruoju Žvėryno žiedu..
      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
      Marsrutai.lt tinklaraštis!
      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
        Negi problema išspirti iš ten lengvąsias mašinas? VT infrastruktūra turi būti tik VT. Tereikia tik vieno sprendimo savivaldybės administracijoje ir viskas. Plius reikiamų kelio ženklų pastatymas, policijos reidai su baudomis kelias dienas po ženklų pastatymo.
        Kelio ženklai ten stovi jau daugiau nei 2 metus:

Buvęs didelis autobusų žiedas su atstovos vietomis, po 2 maršruto panaikinimo (arba "virsmo" į 3G) buvo pusiau atiduotas automobiliams. Pirmojoje žiedo dalyje yra ten įsikūrusių įmonių "rezervuotos" stovėjimo vietos ir dalis bendro naudojimo.

Taip pat nuotraukoje matyti medinė tvorelė (yra daugiau) su įspėjamaisiais užrašais, kurias, kaip ir kelio stulpelius (matomus paskutinėje pasakojimo nuotraukoje) vairuotojų iniciatyva pastatė parko darbuotojai. Ir dažniausiai jų užtenka taikiam autobusų ir lengvųjų automobilių "sugyvenimui". Ilgi autobusai čia dabar ypatingai reta išimtis. Kaip minėjau, tokia situacija susiklostė dėl aprašyto autobuso gedimo, nes per pirmąją, artimesniąją aikštelės dalį autobusai niekada nevažiuoja, tuo labiau "armonikos"

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
          Žvėryno žiedas nėra išnaudojamas VT pagal savo "projektinį pajėgumą". Aišku VT turi turėti pirmenybę, bet tuščių aikščių laikyti negalima. Ir jei kasdien važiuoja trumpi, tai iš kur atsirado pusantrinis? Juk jų - trūkumas...

Comment

Naujiena - nr. 448 Justiniškių žiede (Taikos g.)

Iš šiek tiek seniau - nr. 728 Grigiškių žiede

Paskutinis taisė Mettal; 2016.06.06, 21:24.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Tas pats Nr. 448, tame pat 43 maršrute – antradienį, Šeškinėje:

Comment

"Spartos" stotelė
                Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Šv. Stepono gatvė

Comment

Oro uoste
                    Paskutinis taisė rytis001; 2016.06.12, 15:56.

Comment

796 66 Atstova st. Naujaneriai prieš paskutinėmis dienomis iki pratęsimo link Skirgiškių.

Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

66 Skirgiškėse. Akivaizdu, kad pasiteisino, gausu keleivių iki Skirgiškių ir iš jų.

4G Pilaitėje

... ir 30. Kol kas važinėja pustuštis. Nuo Šiaurės miestelio ir Kalvarijų g. surinko kelis žmones, o iki pat Bitėnų žiedo neįlipo niekas (viską susemia 4g)

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                          66 Skirgiškėse. Akivaizdu, kad pasiteisino, gausu keleivių iki Skirgiškių ir iš jų.

Atvaizdas
                          Jeigu būtų tai padarę nuo 2013-07-01 d., jau būtų pats populiariausias maršrutas. Visi Skirgiškių gyventojai labai džiaugiasi A66 pratęsimu iki Skirgiškių kaimo.
                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Trisdešimtas

Comment

Perdažytas Meteorit Turo HMV783. Prieš tai atrodė šitaip: http://fotobus.msk.ru/vehicle/783064/#n1114084

Comment

Ar čia naujas meteorito dažymas vilnietiškas?
                                Daugiau mano nuotraukų >>
                                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiaurės miestelyje

Ir Naujojoje Vilnioje

Comment

Penktadienį (2016-07-01) pradėjęs dirbti dar vienas 2-ojo TP nuomojamas MAN A23 NG313, Nr. 449 – pirmąją savo darbo dieną, 43 maršrute, Šeškinėje:

Comment

Viena iš priežasčių dėl ko šiandien Vilniuje vaidenausi:

Comment

Lentvaris. Ramseier & Jenzer №:078.

Comment

MAN A23 NG313 CNG, numeris 883, Pilaitė, Bitėnų st. 4G maršrutas.

Mercedes-Benz O405G, numeris 521, Pagubė, 36 maršrutas.

Paskutinis taisė 1132; 2016.07.14, 12:24.

Comment

Working...
                                          X