Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien ryte pradėję dirbti MAN A23 NG263.

Nr. 4017 (3G) ryte, ties Gedimino pr.:

ir Šeškinėje:

Dirbo tik pirmą pamainą ir po pietų jau buvo parke. Nežinau, ar dėl gedimo ar pagal planą.

Nr. 3012 (2G) pavakarę, Pašilaičiuose (Laisvės pr.):

Comment

Prisidėsiu prie kolegos aRa savo papildymu
      Tas pats nr. 3012 Jeruzalės gatvėje per pietus.

Ir, žinoma, nr. 3010 19-am maršrute. Traukia neblogai, bet kažkokius keistus garsus skleidžia važiuodamas.
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Spalva man labai patinka, galėjo Klaipėda tokią pasirinkt

Comment

Neoplan N4421/3 Centroliner 993, Vilinus

Mercedes-Benz O405GN 056, Vilnius

Mercedes-Benz O405GN 509, Vilnius
          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

4015 šiandien 3G
            Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Dar ne nuo visų autobusų nulupo Miuncheno lipdukus

Comment

Šiandien gatvėse pasirodė tik 4 MAN NG263
                3014

3012

3013

4015

Ir 53 maršrute dirbantis MAN A21 Lion's City NL273 CNG 942, Vilnius
                Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2016.04.18, 18:36.
                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Paskutinės savaitės "naujienų" gatvėse apžvalga.

Sekmadienį pradėjęs dirbti MAN A23 NG263, Nr. 4015; pirmadienio nuotraukos 5G maršrute, Rygos gatvėje:

ir Ozo gatvėje:

Pirmadienį į gatves išvažiavęs MAN A23 NG263, Nr. 3014, 16 maršrute, Liepkalnio gatvėje:

ir pasukęs į Minsko plentą:

Taip pat pirmadienį pasirodęs (tačiau labai trumpai padirbėjęs) MAN A23 NG263, Nr. 4016, jau antradienį, 3G maršrute, Ukmergės gatvėje:

Trečiadienio staigmena – toks pat "miuncheniškas", bet iš kažkokios kitos "operos" (tai yra nuomos sutarties) MAN A23 NG263, Nr. 336, 43 maršrute, Šeškinės gatvėje:

ir Dūkštų gatvėje:

Ir "mažųjų" naujiena - "Ridvija" papildė savo parką dar vienu žemagrindžiu mikroautobusu – Koch (ant MB Sprinter 413CDI važiuoklės), valt. Nr. JEM 494, antradienį, 116 maršrute, Žvėryno žiede:

Daugiau naujienų bent iki šiol lyg ir nebuvo
                  Paskutinis taisė aRa; 2016.04.23, 08:48.

Comment

O kodėl tie MANai iš Miuncheno su neveikiančiomis švieslentėmis?

Comment

Trečiadienį VT stebėjimo temoje minėtas MAN NG263 Nr. 337 – taip pat iš Miuncheno, ketvirtadienio pavakarę 4G maršrute, Saulėtekio alėjoje:

bei tarp Antakalnio ir Žirmūnų

Comment

Šitas garantuotai skirtas VVT. Dar yra 1 iš Augsburgo (jau 2 parke), dar 1 iš Miuncheno bei 1 iš Hildesheimo (abu dar Meteorit turo parke).

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Man NG263 #337 tą patį ketvirtadienį, tik laikas ir vieta skirtingi - 13:45 Pilaitėje, jungiamojoje gatvėje tarp Vydūno gatvės ir Pilaitės prospekto

Comment

Vilniaus VT stebėjimo temoje minėti ilgi autobusai neįprastuose jiems maršrutuose:

3013 10-u, Kalvarijų g.

990 irgi 10-u, Kalvarijų g.

Jau žymiai retesnis atvejis 995 18-u Antakalnyje

Jau kasdienis reiškinys - trumpa Karosa nr. 302 17-u.

Pranešime aukščiau minėtas kiek seniau į 2-ą parką atvarytas nr. 338 4G maršrutu, Konstitucijos pr.

Comment

Volvo 7700 nr.793, Pylimo gatvė:

My Flickr
                              My Trainpix

Comment

Ridivijos VDL Kusters MidCity, Lazdynai:

My Flickr
                                My Trainpix

Comment

MB O405G nr. 603, T. Narbuto g.

Comment

Trečiadienį į gatves pagaliau išvažiavo paskutinis iš dešimties nuomojamų MAN A23 NG263, Nr. 4013, 4G maršrute, Pilaitėje:

ir Pilaitės prospekto pradžioje:

O čia pirmadienio "linksmybės" – abu į 10 maršrutą iš rezervo po pietų išvažiavę ilgi autobusai. Beje, taip jau sutapo, kad važinėjo vienas paskui kitą, todėl piko metu, apie 18 valandą, pirmajam (990 - dar ir vėluojančiam dėl grūsčių centre) keleivių buvo užtektinai, tačiaui antrasis (3013) iš paskos važiavo pustuštis.

Nr. 3013, Fabijoniškėse, Kaimelio žiede, pirmosios iš dviejų (!) "vakarienių" metu:

Nr. 990 (dirbęs pikų grafiku), paskutiniu reisu, Ateities gatvėje:

ir iš Kaimelio žiedo jau išvažiuojantis į parką:

Priedas - standartinio ilgio 10-tukas taip pat Kaimelio žiede – Nr. 958, su po techninės avarijos praeitą žiemą AP meistrų pakeistu ir perdažytu priekiniu kairiuoju kampu bei pakeistu priekiniu kairės pusės stiklu, kuris, pasak vairuotojo, pradėjo skilti bene kitą dieną po įstatymo (ir sėkmingai praeitos TA).

ir jo interjero "patobulinimas" – užrašas "Draudžiama sėdėti" – netikintiems, kad sėdynės čia tikrai nėra
                                    Paskutinis taisė aRa; 2016.05.05, 09:32. Priežastis: Gramatika :)

Comment

"Pedagoginio" žiede - nr. 339 ir 340 vakar, pirmąkart išvažiavę į gatves

Comment

Kokybė prasta, bet tokios buvo galimybės - 78 Agrastų g. Bent kelis keleivius paveža nuo ten (šiandien buvo 2). Beje, 9 irgi naudojamas - nuo Zuikių g. viena keleivė važiavo, dar 2 įlipo Vasarotojų st., o viena išlipo Kadugių g. ) Į kitą pusę irgi keleiviai laukė.

Comment

Tas pats 338, tik iš kito rakurso, nei kolegos Mettal.

Ir vakar 66-am pertrauktu grafiku dirbusi mokyklinė Karosa. Naujanerių žiedas, paskutinis reisas prieš važiavimą į parką

Comment

Working...
                                          X