Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kiek turime informacijos, tik 545 yra su pilnai pakeistom sėdynėm iš troleibuso. 544 turi keturias paskutines (prie variklio) sėdynes iš Škoda 14TrM.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
      Taip, sėdynės pakeistos po gaisro. Keista, kad niekas per metus laiko to nepastebėjo. Šiaip nėra labai patogu ant jų sėdėti, nes kai kuriuos sėdynės išsikiša ir nėra vietos kojoms.
      Pastebėti jau seniai buvo pastebėta (ne mano). Tiesiog nebūtinai gi visi turi kelti nuotraukas ar apie tai rašyti
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Naujiena. 2-ojo parko MB O405GN nr. 299 (analogiškas jau turimam 3003), 4G maršrutu Pilaitės pr.

Comment

Neteko užmatyti mėlynas spalvos Mercedes benz O405GN2? Apie šį Mercedes buvo forumietis D.S. paminėjęs.
          Ir ar šis autobusas pakeitė kažkurį iš turimų troleibusistų Mercedes?

Comment

Vilsicaras (MB Sprinter 311CDI), gn 9201, 13 maršrutas.

Comment

Parašė Aviat Rodyti pranešimą
              Ar tik 545 sėdynės pakeistos troleibusinėmis? Atrodo, kad dar vienam Castrosua jos irgi pakeistos. Bet visumoj ne tik nepatogu, bet ir atrodo pobaisiai, gal čia dėl to, kad žinau, jog išluptos iš troleibuso.
              Na aš įvertinčiau - nostalgiškai Įlipus man akis iškart prikaustė.

Comment

Kokybė nekokia, bet gana neįprasti autobusai:

2-u - dujinis senolis

o 34 - prailgintas

Comment

Parašė Xarru Rodyti pranešimą
                  Kokybė nekokia, bet gana neįprasti autobusai:

2-u - dujinis senolis
                  Atvaizdas

o 34 - prailgintas
                  Atvaizdas
                  Labai keista, kad keleiviai yra įlaipinami tik per pirmąsias durys, o antrosios ir trečiosios durys uždarytos. Grąžino pirmųjų durų tvarka?
                  Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
                    Labai keista, kad keleiviai yra įlaipinami tik per pirmąsias durys, o antrosios ir trečiosios durys uždarytos. Grąžino pirmųjų durų tvarka?
                    Greičiausiai tai dėl to, kad šalta.
                    Lietuva visiems.

Comment

Lentvaris. VVT Säffle 5000 №:864 ir Centvalio Mercedes-Benz Sprinter

Comment

Nelabai įprasti autobusai 46-ame maršrute
                        Berkhof Jonckheer-G 177, Vilnius by Denis Simonov, on Flickr

Neoplan N4421/3 Centroliner 997, Vilnius by Denis Simonov, on Flickr
                        Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2016.01.13, 14:28.
                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Neoplanai karts nuo karto pasitaiko, bet kad Berkhofai, ir net 2 vienu metu - pirmas kartas per pastarąsias 20-30 dienų.

Comment

Perdažytas Mercedes-Benz O405G 529

Ir Karosa B832 302, 27 maršrute

Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Jei jau perdažinėja, tai kam mest pinigus tam bjauriam geltonos-mėlynos spalvos deriniui? Turi gi Vilnius tokią puikią dažymo schemą...

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                Jei jau perdažinėja, tai kam mest pinigus tam bjauriam geltonos-mėlynos spalvos deriniui? Turi gi Vilnius tokią puikią dažymo schemą...
                                Nevisiems jis bjaurus. Be to ir ankščiau jis buvo galtonai-mėlynas
                                Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Nauja dažymo schema pas 529-ą???

Comment

Aš irgi nesuprantu, kodėl pilkai neperdažo. Tuo labiau nesuprantu, ko jau nudažytus autobusus po keletą kartų perdažinėja, kai yra kruva neperdažytų Neoplanų ir MANų.

Comment

Parašė Petr Rodyti pranešimą
                                      Aš irgi nesuprantu, kodėl pilkai neperdažo. Tuo labiau nesuprantu, ko jau nudažytus autobusus po keletą kartų perdažinėja, kai yra kruva neperdažytų Neoplanų ir MANų.
                                      Nuema reklama ir nusilupa dažai, Gal nublunka. Dabar negerai, kad perdažinėja senus, o ne Naujesnius autobusus, o jai apsilupinėja važinės bambėsit, kad kaip ZooSodas atrodo? Baikit
                                      Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Tai tipo šitas autobusas su reklama buvo dabar? Kad ant Mersų retai reklama klijuoja.

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                          Nuema reklama ir nusilupa dažai, Gal nublunka. Dabar negerai, kad perdažinėja senus, o ne Naujesnius autobusus, o jai apsilupinėja važinės bambėsit, kad kaip ZooSodas atrodo? Baikit
                                          Geltonai mėlyna yra šlykšti kompozicija. Kažkada Karosų gavo su šita schema. Ir nusprendė visus apipiešti primesta spalva. Sakau primesta, nes dalis Karosų buvo raudonai baltos. Tada buvo ką tik kapitalizmas prasidėjęs, nemokėjo sąlygų konkursui surašyti. Galim atleisti. Bet 2016 dažyti geltonai-melynai - savęs negerbti.

LG, kai perdažė prieš ~10 m. firminėm spalvom (raudona - šviesiai pilka) savo niūriai žalias senienas - iškart atjaunėjo 2M62, TEP60.

Comment

Working...
                                          X