Retorinis klausimas - ar, pasibaigus visokioms "europinių" programų lėšoms, Lietuvos miestų AP pajėgūs savarankiškai įsigyti naujus miesto autobusus? Sprendžiant iš šių metų pirkinių taip neatrodo...
Prailgintų stebuklų metas atėjo ir į Antakalnį - pertraukiamo tvarkaraščio 50 - prailginta "Karosa" (atsiprašau už prastą kampą, visapus - stulpai..). Tikėtina, kad pakeitė čia galimai turėjusį dirbti vieną iš dujinių senolių, kuris vakar Parko g. žiede (6g) parodė visų savo žibintų spektaklį, bet taip į reisą ir neišvažiavo...
Antrojo troleibusų parko Castrosua CS40 #545 salonas su pakeistomis sėdynėmis iš nurašytų troleibusų Škoda. Galimai buvo pakeistos sėdynės po nedidelio gaisro pernai lapkritį 63-am maršrute.
Taip, sėdynės pakeistos po gaisro. Keista, kad niekas per metus laiko to nepastebėjo. Šiaip nėra labai patogu ant jų sėdėti, nes kai kuriuos sėdynės išsikiša ir nėra vietos kojoms.
Ar tik 545 sėdynės pakeistos troleibusinėmis? Atrodo, kad dar vienam Castrosua jos irgi pakeistos. Bet visumoj ne tik nepatogu, bet ir atrodo pobaisiai, gal čia dėl to, kad žinau, jog išluptos iš troleibuso.
Taip, sėdynės pakeistos po gaisro. Keista, kad niekas per metus laiko to nepastebėjo. Šiaip nėra labai patogu ant jų sėdėti, nes kai kuriuos sėdynės išsikiša ir nėra vietos kojoms.
Pastebėti jau seniai buvo pastebėta (ne mano). Tiesiog nebūtinai gi visi turi kelti nuotraukas ar apie tai rašyti
Neteko užmatyti mėlynas spalvos Mercedes benz O405GN2? Apie šį Mercedes buvo forumietis D.S. paminėjęs.
Ir ar šis autobusas pakeitė kažkurį iš turimų troleibusistų Mercedes?
Ar tik 545 sėdynės pakeistos troleibusinėmis? Atrodo, kad dar vienam Castrosua jos irgi pakeistos. Bet visumoj ne tik nepatogu, bet ir atrodo pobaisiai, gal čia dėl to, kad žinau, jog išluptos iš troleibuso.
Na aš įvertinčiau - nostalgiškai Įlipus man akis iškart prikaustė.
Comment