Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ir beje, čia vakar dienos
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Nesutinku. Maršrutų skirstymas pagal "čia mano rajonas, o čia - tavo" principą ir privedė prie to, dėl ko skundžiatės visose temose iš eilės. Kiek žmonių važinėjo 112 bei 112A/117/118/122 maršrutais ir kiek jų važinėja dabar 87?
      Yra vienas niuansas - pinigai. Jei rajonas moka, tai gerai. Lenkijoje ta problema išspręsta paprastai - nori, kad miesto VT važiuotų į greta didmiesčio esančius kaimus ir miestelius - gmina susimoka. Ne - priemiestinis komerciniais pagrindais.

Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
      VRAP bus VVT sistemos dalis dešimtmečio perspektyvoje.

Nes kitaip nėra integruotumo, patogumo. Be to, vis daugiau VR dirba Vilniuje ir atvirkščiai. Miesto gyventojų - rajone.
      Nebus, nes tai vežėjai. Bendro bilieto sistemoje kai kurie maršrutai gali būti. Jei susitars dėl pinigų. Tačiau rajono savivaldybė linkusi gauti iš miesto, o ne prisidėti.

Comment

Čia nuo mokesčių labai priklauso.

Yra vienas niuansas - pinigai. Jei rajonas moka, tai gerai. Lenkijoje ta problema išspręsta paprastai - nori, kad miesto VT važiuotų į greta didmiesčio esančius kaimus ir miestelius - gmina susimoka. Ne - priemiestinis komerciniais pagrindais.
        Jei žmogus dirba Vilniaus mieste, jo GPM dalis eina į Vilniaus miesto savivaldybę nepriklauso kur gyvena. Aš esu įsitikinęs, kad šis argumentas buvo pagrindinis "Riešės žiediniam maršrutui".

Dėl pinigų - visada galima susitarti. Jei nenorės tartis, sumetei visus priemiestinius į stotį ir kur jie dings Elementarus pavyzdys. A17 trasa yra dubliuojama viso pulko VRAP maršrutų. Susitartų dėl išlaidų pasidalijimo principų ir pratęstų A17 iki Nemenčinės ir tiek žinių. Tai tik 7 km.

Juk paradoksas, kad visa A17 trasa važiuoja kas keliolika minučių VRAP'ai, o A17 tik kas valandą. Ir išeina, kad turi laukti jei turi mėnesinį bilietą arba mokėti papildomai už važiavimą.
        Paskutinis taisė Fulgur; 2015.09.09, 03:11.

Comment

Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
          Čia nuo mokesčių labai priklauso.

Jei žmogus dirba Vilniaus mieste, jo GPM dalis eina į Vilniaus miesto savivaldybę nepriklauso kur gyvena. Aš esu įsitikinęs, kad šis argumentas buvo pagrindinis "Riešės žiediniam maršrutui".

Dėl pinigų - visada galima susitarti. Jei nenorės tartis, sumetei visus priemiestinius į stotį ir kur jie dings Elementarus pavyzdys. A17 trasa yra dubliuojama viso pulko VRAP maršrutų. Susitartų dėl išlaidų pasidalijimo principų ir pratęstų A17 iki Nemenčinės ir tiek žinių. Tai tik 7 km.

Juk paradoksas, kad visa A17 trasa važiuoja kas keliolika minučių VRAP'ai, o A17 tik kas valandą. Ir išeina, kad turi laukti jei turi mėnesinį bilietą arba mokėti papildomai už važiavimą.
          Taigi, kad nesitaria, kiekviena savivaldybė žiūri tik savo. Ir neduok Dieve autobusas išvažiuos į kito rajono ribas. O kam rajonui tartis su Vilniumi dėl 17, jei važinėja savi autobusai ir mikrobai kur kas dažniau (2-3 reisai per valandą) už 17 autobusą (1 reisas)? Į Nemenčinę dar užsuka "Svirkos" autobusai iš Švenčionių. Savivaldybėms žmonės mažiausiai rūpi. Rūpi pinigai, pinigai, pinigai.

Dėl mokesčių mokėjimo - vežėjai jų vis tiek tiesiogiai negauna. Nuo to, kur moka mokesčius gyventojai vežėjų gyvenimas nesikeičia ir nepasikeis, nes savivaldybė nebūtinai skirs (ir neskiria) papildomo finansavimo.

Comment

Mercedes-Benz O405N2 HUK 832
            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Dymasik Rodyti pranešimą
              Atvaizdas

draugas atsiunte
              Kažkaip visi internete labai kaltina mersą dėl įvykio, kad neva jis nepraleido autobuso. Kažkaip ten visiems pofig kad autobusas važiavo priešpriešine juosta kirtęs ištisinę
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Ačiū už "spyrį" pačiam nueiti ir pagaliau nusifotografuoti naujausius Meteorit turo pirkinius

Tas pats HUK832, L. Giros g.

Tokio pat modelio HUK831, S. Nėries g.

Ir, pasirodo, yra dar vienas - trečias O405N2 - baltas su geltona apačia.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O tasai su geltona apačia kuriam maršrute pastebėtas? 40-am ar 56-am?

Comment

Bėgt kuo toliau nuo tokių firmų su savo "atnaujinimais"

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      O tasai su geltona apačia kuriam maršrute pastebėtas? 40-am ar 56-am?
                      Jokiame. Mačiau važiuojantį iš toli nuo 56 Fabijoniškių žiedo pusės į parką. Nelabai aišku, kur jis dirbo - ar 40 ar 56.

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                      Bėgt kuo toliau nuo tokių firmų su savo "atnaujinimais"
                      Šie du autobusai yra 1999 ir 2000 metų gamybos. T.y. 1-3 metais senesni ar net tokie pat "nauji", kaip VVT įsigyti ilgi Neoplan bei MAN NG313. Bėgti reikia nuo visų tuomet.
                      Ir yra gerai, kai keičiami 1-2 metus pavažinėję autobusai, kurie, beje, yra kur kas tvarkingesni techniškai, nei visi VVT Volvo 7700.

Comment

Šiandien ~13:10 į smulkią avariją papuolė #794 Volvo. Avarijos priežastis - nuo Audinės atšokęs dešinės pusės galinio bamperio gabalas, kuris užkliudė kairįjį autobuso šoną. Maždaug 15min buvo autobusas sustojęs vidury sankryžos, negalėjo pravažiuoti 16-as troleibusas. Kiek mačiau, 2G važiavo į priešingą juostą, o kiti autobusai, važiavę link kablio, važiavo iš pirmos juostos.

Ir Ridvijos technika.
                        HAU 128 28-am. Vaduvos stotelė, 15:08. Kaip sako SĮSP, šiame maršrute garantuotas žemagrindis mikriukas. Būtent šiuo laiku ir turi važiuoti tas garantuotas žemagrindis. Labai jau "žemagrindis" ir su viena varčia.

HAB 115 20-am. Aukštųjų Panerių žiedas

HRG 207 9-am. Agrastų gatvės žiedas. Kažkodėl galvojau, jog šiame mikriuke durys atsidaro automatiškai. Pasirodo, duris reikia atsidaryti pačiam.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

HRG 207 9-am. Agrastų gatvės žiedas. Kažkodėl galvojau, jog šiame mikriuke durys atsidaro automatiškai. Pasirodo, duris reikia atsidaryti pačiam.
                          Atvaizdas
                          Ar pabandėte įlipti?

Kai teko važiuoti būtent šiuo autobusiuku 9-ame maršrute, priėjau ir bandžiau atidaryti duris, bet netrukus vairuotojas kažką paspaudė ir jos atsivėrė pačios.

Vizualiai lyg ir rankinis atidarymas, bet gal kokį savamokslį padarė. Kėdainiuose irgi yra tokių variantų.

Comment

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
                            Ar pabandėte įlipti?

Kai teko važiuoti būtent šiuo autobusiuku 9-ame maršrute, priėjau ir bandžiau atidaryti duris, bet netrukus vairuotojas kažką paspaudė ir jos atsivėrė pačios.

Vizualiai lyg ir rankinis atidarymas, bet gal kokį savamokslį padarė. Kėdainiuose irgi yra tokių variantų.
                            Ne, bandyt nebandžiau. Matyt gali būti taip, jog duris atidaro vairuotojas. Tokiu pačiu principu ir Rygoje mikriukų durys atidaromos.

Comment

MAN A23 NG313 CNG, numeris 877, Naujosios vilnios žiedas, 6G maršrutas.

Comment

3004 po avarijos sutvarkytas taip, lyg nieko ir nebuvo:

Dar vienas naujas Meteorit turo autobusas. Jeigu tai tas pats, kurį esu matęs su geltona juosta apačioje, tuomet vežėjas turi 3 naujus autobusus.

Atitinkamai, nurašytas yra štai šitas (nuotrauka jau buvo seniau čia publikuota). Ir, ko gero, ne jis vienintelis...

Paskutinis taisė Mettal; 2015.09.24, 11:45.

Comment

Vakar Laisvės pr. sugedo MAN A23 NG313 CNG №: 886.

Comment

Ankstesnėmis dienomis dirbo 886, ar vakar buvo pirmoji darbo diena?

Comment

Pirmoji darbo diena. Nenuostabu, kad sugedo, kai šitiek laiko prastovėjo patvoryje.

Comment

Kiek jų tvarko, visus? Keičia duju balionus ar pratęsia galiojimą?

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                                          Kiek jų tvarko, visus? Keičia duju balionus ar pratęsia galiojimą?
                                          Visus, kurie dar likę. Ar keičia, ar pratęsia - šito nepasakysiu, nes nežinau.

Comment

Working...
                                          X