Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man labai patinka, kad Vilniuje yra sutartos autobusu ir troleibusu dazymo schemos. O pas mus Klaipedos Ap autobusai vazineja su vokiskomis dazymo schemomis. Gintarinio Vairo ir Pajurio Autobusu masinos is viso numargintos ivairiausiomis schemomis. Nera jokios tvarkos, kaip sakoma "bardakas". O taip noretusi, kad Klaipedos vezejai pasimokytu is lenku. Ten kiekviename mieste autobusai turi nustatytas dazymo schemas. Matyti, kad lenkams labiau rupi ju parko isvaizda.

Comment

Parašė groundzer Rodyti pranešimą
      Man labai patinka, kad Vilniuje yra sutartos autobusu ir troleibusu dazymo schemos. O pas mus Klaipedos Ap autobusai vazineja su vokiskomis dazymo schemomis. Gintarinio Vairo ir Pajurio Autobusu masinos is viso numargintos ivairiausiomis schemomis. Nera jokios tvarkos, kaip sakoma "bardakas". O taip noretusi, kad Klaipedos vezejai pasimokytu is lenku. Ten kiekviename mieste autobusai turi nustatytas dazymo schemas. Matyti, kad lenkams labiau rupi ju parko isvaizda.

stai vilniuje volvo7700 pilkos spalvos. Ir kam gadinti gamyklini dazyma ir perdazineti juos ta slyksciai geltonai-melyna spalva??

Comment

/\
        Nemanau, kad jis sako jog reikia tai daryti. Tiesiog jis džiaugiasi, kad Vilniuje yra nustatytos tam tikros dažymo schemos. Šiuo atveju Vilniaus autobusų parkas turi dvejas. Nauji autobusai yra pilki, o seni arba neseniai nupirkti dėvėti yra geltonai mėlyni. Viskas kaip ir tvarkoje, tikrai nemanau, kad nauji autobusai gražiau atrodytų geltonai mėlyni, o seni pilki taip pat vargu ar gerai atrodytų.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
          stai vilniuje volvo7700 pilkos spalvos. Ir kam gadinti gamyklini dazyma ir perdazineti juos ta slyksciai geltonai-melyna spalva??
          Pavyzdziui Vroclavo vezejai net naujus Mercedes Benz Citaro dazo nustatyta dazymo schema. Argi negraziai atrodo ?

Comment

O koks skirtumas gamintojui kaip nudažyti? Kaip užsako taip ir dažo.
            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
              O koks skirtumas gamintojui kaip nudažyti? Kaip užsako taip ir dažo.
              Viena spalva dažyti pigiau. Kuo daugiau spalvų, tuo brangiau kainuos autobusas. Ar kaina priklauso ir nuo spalvos intensyvumo, nežinau. "Solaris" gamykla kainų neskirsto pagal spalvos intensyvumą tai tikrai, tik pagal spalvų skaičių.
              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Buvo daug diskusijų šioje temoje. Tai įdedu foto su davikliais prie durų, kurie neleidžia užsidaryti durims. Foto daryta Panevėžyje, septinto maršruto autobuse. Ar jie veikia, tai čia jau kitas klausimas.

Atsiprašau už kokybę, nes turėjau tik telefoną.

Comment

Parašė groundzer Rodyti pranešimą
                  Pavyzdziui Vroclavo vezejai net naujus Mercedes Benz Citaro dazo nustatyta dazymo schema. Argi negraziai atrodo ?

Atvaizdas

Paprastai gamykla ,kuri gamina autobusus stengiasi kuo daugiau ju parduoti. Ir pas juos dirba desintys dizaineriu,kurie projektuoja kebulo formas spalvine gama ,kad tie autobusai kuo graziau atrodytu ir butu labiau perkami. Todel ganetinai keista ,kai kazkokio miestelio ,kokio tai parko vadovai nusprendzia jog stai tokia spalvine gama sitai markei atrodys geriau;-))) kartais jiems ir nepavyksta sugadinti sugadinti bendro vaizdo,kartais ir ju spalvom perdazyti autobusai atrodo puse velnio. Bet vilniaus pasirinktos spalvos : geltona su melyna.....nezinau,man kazkaip is vis jos tarpusavyje pjaunasi. nesu dizaineris ,nezinau ka mano kiti,bet man toks ispudis susidaro.

Comment

Perkant autobusus, galima pasirinkti pagal kokia gamyklos sukurta dazymo schema bus nudazyti autobusai. Variantu buna keliolika, o pagal parko nora dazymas brangesnis. Asmeniskai man nepatinka Vilniaus autobusu ir naujuju Kauno troleibusu dazymas.
                    Patinka nauju Kauno autobusu ir Vilniaus troleibusu.
                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Man Vilniaus Volvo 7700 ir MB Citaro spalvos patinka. Ta pilka tokia neutrali ir kartu gan solidi.

Comment

Jo man irgi patinka.

Comment

Įdomesnės šios dienos nuotraukos

Gana neįprastas Repstad (Volvo B10M-60) #073 maršrutas - 52A, Automobilių st.

Saffle 2000 (Volvo B10BLE-60 CNG), #825, 10 maršrutas, Kaimelio žiedas

Steyr SL12 HUA285, "Svirka", 134 maršrutas, Pramogų arenos st.

Dar viena "Blogio" apraiška. Keleivų kontrolės reidas "Vingrių" stotelėje. Kitu kampu nefotografavau, nes ten kontrolierių buvo daugiau nei zuikių (kurie manimi irgi nebūtų patenkinti) ir paprastų keleivių . Šitą autobusiuką prisimenu važinėjus senuoju 13 maršrutu , kai jis važinėjo tik darbo dienomis šia trasa "Stotis - Liepkalnis".

Mercedes Benz O530 Citaro, #153, 48 maršrutas, Žemynos st.

Vėliau, kai užsikraus, papildysiu pranešimą video medžiaga iš Ikarus'o.
                          Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 10:42.
                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Na kagi, po ilgo laiko tenka ir man parodyti siek tiek foto.

Kas be ko, teko aplankyti ir autobusu stoti:

Tai tik keletas nuotrauku is tos dienos pasivaiksciojimo sveciuojantis Kaune.
                            www.autobusas.4l.lt +
                            www.facebook.com/Autobusas4l

Comment

Na gal būtų laikas ir man ką nors idėti.

Karosa B741 53 maršrutu. Anksčiau nemačiau...

O šitam posūkių lemputes nuėmė...
                              Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 10:53.

Comment

Dėkui už foto . Įdomu, kas ten pasidarė toms posūkių lemputėms... Dar nespęjo normaliai pavažinėti, o jau kažką ardo, išiminėja . Beje, Karosa B741 poilsio dieną 53-iu išties nedažnas įvykis.
                                Paskutinis taisė Eimantas; 2010.06.11, 23:52.

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
                                  Karosa B741 53 maršrutu. Anksčiau nemačiau...
                                  Atvaizdas
                                  Na aš tai ankščiau šiame maršrute dažniausiai Karosas ir matydavau.

Comment

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                                    Na aš tai ankščiau šiame maršrute dažniausiai Karosas ir matydavau.
                                    Nu tai darbo dienomis - taip, o poilsio d. tai yra gan retas įvykis. Juo dažniausiai būna vien tik Volvo 7700A arba dar vienas kitas MAN, MB

Comment

Šiandien popiet buvo fantastiškas oras, todėl negalėjau neišlįsti pafotografuoti . Visi šios dienos vaizdai
                                      Volvo 7700, 789, Laisvės pr.

Mercedes Benz O405G
                                      525, Ateities g.

478, Ateities g.

527, Kalvarijų g.

"Kolegitos" Mercedes Benz O405, Ateities g.

Volvo 7700A, 770, Ateities g.

Karosa B741, 398, Ateities g.

Techninės pagalbos Scania, Kalvarijų g.

Steyr SL12 HUA285, Kalvarijų g.

MAN NG272, 427, Kalvarijų g.

Karosa B832, 203, autobusų parkas

Berkhof (Volvo) autobusas Medeinos g.

Keleivių kontrolė Naujakiemio stotelėje

Nauja reklama ant MB O405N2 autobuso (nr. 500)

Retas vaizdas - 2 Saffle vienoje stotelėje.

Tai tiek šiai dienai
                                      Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 10:54.

Comment

Šeštadienio, darbo dienos kai kurie žymesni vaizdai:

Maxima Bazės Mercedes Benz O530 Citaro U iš vidaus. Patogios sėdynės

Dar vienas naujas egzempliorius - Saffle 5000 (Volvo B10L-3000 CNG) nr.829

Nauja reklama ant Volvo 7700 Nr.715

Šiandien dar prestižiniu laikomu 56 maršrutu važinėjo 2 seniausi VAP'o autobusai Scania 112 (072) ir Repstad/Volvo (073)... Kai tokie autobusai važinėja, tai Tedom ir MANai-Karosos su raudonomis švieslentėmis nublanksta . Teko garbė pasivažinėti ir Ikarusu 280. Jeigu Denis_Simonov prisijungs, įdės keletą jo foto (ir ne tik).
                                        Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.13, 10:59.

Comment

[QUOTE=Mettal;325980]
                                          Nauja reklama ant Volvo 7700 Nr.715
                                          Atvaizdas

Ziuriu ,kad smarkiai pradejo reklamuotis ibrahim salonas. Ant sito 715 autobuso ibrahim reklama su juvelyriniais dirbiniais,knygomis ,o ant 717 volvo ta pati ibrahim reklama tik jau su siulu,siuvimo reikmenu ir berods kilimu reklama.

Comment

Working...
                                          X