Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DDoncys1 Rodyti pranešimą
    Paskutinėje nuotraukoje nematau nei vieno Castrousa autobuso. Gal būt mano akys klišos, gal būt iš tikro nėr.
    Iš kairės: pats kraštinis, šeštas ir paskutinis
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė DDoncys1 Rodyti pranešimą
      Paskutinėje nuotraukoje nematau nei vieno Castrousa autobuso. Gal būt mano akys klišos, gal būt iš tikro nėr.
      Nuotraukoje ne naujieji Castrosua City Versus,o senieji Castrosua CS40

Comment

Tai būtent, kad CS40. Naujieji autobusai pilki, o seni geltoni.
        My Flickr
        My Trainpix

Comment

Parašė Elis Rodyti pranešimą
          Nuotraukoje ne naujieji Castrosua City Versus,o senieji Castrosua CS40
          Aišku, dėkui.
          Neskaitykit, čia nieko nėra parašyta. (TUŠČIA)

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
            Kitas Berkhof Joenckheer G nr.266: (autobusa moteris vairuoja ???)

Atvaizdas
            Kodėl tai turėtų stebinti? Negi nesimato, kad 50% 2TP autobusų vairuoja moterys?
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
              Kodėl tai turėtų stebinti? Negi nesimato, kad 50% 2TP autobusų vairuoja moterys?
              Aš kalbu ne apie 2TP, bet apie AP. Retai AP autobusuose ypač ilguose matau dirbančias moteris.
              My Flickr
              My Trainpix

Comment

Parašė Peizazas
                Tai truputi išlįsk į miestą, ir dažniau matysi moteris už ilgų autobusų vairo. Aš nesuprantu, išvis koks gali būti aptarinėjimas kas vairuoja autobusą fotogalerijoje...
                Aš ir mieste būnu, bet labai retai matau moteris už vairo. Gal tu ir kiekvienam tą moterį matai...
                My Flickr
                My Trainpix

Comment

Anksčiau autobusų vairuotojų moterų iš ties buvo mažai. Bet po 2013 m. liepos 1 d., dalis troleibusistų persikvalifikavo į autobusus, ir nemaža dalis tokių vairuotojų buvo moterys. Taip jų ir padaugėjo, tiek AP, tiek 2TP.

Comment

Prie ilgų autobusų AP yra prirašytos 3 moterys, todėl tikrai galima buvo nepastebėti. Bet kaip jau minėta, į tolimesnes diskusijas geriau nesivelkime.
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Vietoj diskusijų - praėjusio penktadienio blyksnis.
                      Šv. Stepono g.

Comment

Vis tik diskusija tęsiasi... Na, tuomet dar vienas blyksnis :-) Šįkart - iš Sodų gatvės. Taipogi praėjusio penktadienio.

Comment

Prieš savaitę. Geležinkelio g.

Comment

Pirmoji VVT MAN A23 NG313 darbo diena, šiandien 53-iame maršrute.

Ir lyg turėtų būti paskutinė VVT darbo diena 116 maršrute.
                            Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Castrosua CS40 nr.550, bazavietė:

My Flickr
                              My Trainpix

Comment

Dar keletas blyksnių iš Geležinkelio gatvės.

Comment

Ne šios dienos, o užsilikęs beveik trijų savaičių senumo kadras, bet vis tik...

Comment

Ridvijos naujas pirkinys 116-am maršrutui - VDL Kusters MidCity ant Mercedes-Benz 416CDI važiuoklės. Mikroautobusas su stovimom vietom.

59-ame maršrute šiandien ilgas autobusas. Kiti du - Mercedes-Benz Citaro ir O405.
                                    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                      Ridvijos naujas pirkinys 116-am maršrutui - VDL Kusters MidCity ant Mercedes-Benz 416CDI važiuoklės. Mikroautobusas su stovimom vietom.
                                      Atvaizdas

Atvaizdas

59-ame maršrute šiandien ilgas autobusas. Kiti du - Mercedes-Benz Citaro ir O405.
                                      Atvaizdas
                                      Karts nuo karto pasitaiko. Prieš mėnesį tokiam maršrute buvo padirbęs ilgas ispanas.
                                      My Flickr
                                      My Trainpix

Comment

Dėl didelio autobusų trūkumo sutvarkytas padegtas Karosa 123 šiandien vėl linijoje:

Comment

Parašė ArtEGO Rodyti pranešimą
                                          Dėl didelio autobusų trūkumo sutvarkytas padegtas Karosa 123 šiandien vėl linijoje:

Atvaizdas
                                          Ne paprasciau butu buve išpjauti kebulo nr. ir perkelti valstybinius nr ant kito, pvz. siandien aukcione stovinčio autobuso?

Comment

Working...
                                          X