Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąKą tuom nori pasakyt ? Juk VVT autobusai balti nevažinėja, taigi spalvą vis tiek reikėtų keisti arba į pilką, arba į geltonai-mėlyną. Perdažyti vistiek visą autobusą reikėtų.Paskutinis taisė k0fis; 2015.02.18, 13:26.
Comment
-
Vilniuje beveik visi balti privatininkų miesto busai. Pagal nudažymą susidaro toks įspūdis tarytum visi šie autobusai būtų nupirkti kažkur Vakarų Europoje iš vieno vienintelio autobusų parko, kuris išskirtinai naudojo baltą spalvą savo busams.
Skiriasi tik papildomos siauros juostelės (mėlyna, raudona ir t.t.) - čia jos, turbūt, jau buvo uždažytos Lietuvoje.
Kita vertus, autobusų MB405 išorinis dizainas, kad ir koks būtų jų nudažymas, man asmeniškai nėra gražus - tai grynai darbinis busas nuvykti ir parvykti į darbą be kažkokių ypatingų puošybos elementų.
Pavyzdžiui, ankstesnės serijos MB305 autobusų dizainas man buvo gražesnis, jie buvo tokie apvalaini.
Comment
-
Kaip ir kiekvienais metais, kaip žinome keičiasi: 10 maršruto trasa. Dėl Kaziuko mugės šurmulio 10 maršrutas važiavo Vilniaus, Pylimo gatvėmis. Štai keletas kadrų:
Gaila, kad šiandien šiuo maršrutu dirbo VVT seni autobusai. Kas miesto svečiams didelio įspudžio tikrai nepaliko. Carrus K204 City L #805. Pylimo g.
Tas pats autobusas grįžtatis iš Markučių:
Volvo 7700 #723.
MAN A21 Lion's City NL273 CNG #939.
Ir desertui po remonto grįžes Mercedes Benz O405GN2 HMV 802.
Comment
-
Keliu šios dienos įdomybes:
Jūsų dėmesiui Mercedes-Benz O405 nr.622, kurio duris troleibusistai perdažė... mėlynai!!!
Durys:
Toliau išvažiavęs į liniją 10 iš 10 Berkhof Joenckheer G nr.167:
Neoplan Centroliner nr.990:
Mercedes Benz O405GN2 (Meteorit turo) nr.3004:
Kitas Berkhof Joenckheer G nr.266:
Mercedes-Benz O405:
Ir desertui 2TP MAN'ų ir Castrosua eilutė :
Comment
-
Parašė DDoncys1 Rodyti pranešimąPaskutinėje nuotraukoje nematau nei vieno Castrousa autobuso. Gal būt mano akys klišos, gal būt iš tikro nėr.
Comment
Comment