HMV:781 turbūt taip buvo rūpinamasi , kad net modelio ženklo nėra
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąVelykos artėja, tai margučiai labai į temą. O jei rimtai, tai baisi ta margalynė. Tikrai galėtų būti bent kažkokia sąlyga dėl vienos spalvos schemos.
Comment
-
Pastarosios savaitės šūviai.
Gelvonų g. sekmadienį:
Mercedes benz 0405GN2 #4006, kurį VVT nuomojasi iš "Meteoruitturo"
Mercedes benz 0405N2 GUD168, kuris mano fotografavimo dieną važinėjo visas persikreipęs.
Ir vienas iš dažniausiai 82-am pasirodančių Solarių - #954 šiandien Salininkų gatvėjė
Comment
-
Parašė Verdo Rodyti pranešimąPerdažymas išeis brangiau nei pats autobusas.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAr visą dieną tas Mercedes autobusas "šlubavo"?
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąBent jau žiūrint nuotraukas, atrodo, kad didžiausia spalvų gama Klaipėdoje ir Vilniuje, geriausiai atrodo tvarkosi Kaunas ir Šiauliai. Bet kažkada tarsi buvau ir girdėjęs apie tai, kad privatūs vežėjai privalės naudoti autobusus dažytus pagal VVT schemas.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąKą tuom nori pasakyt ? Juk VVT autobusai balti nevažinėja, taigi spalvą vis tiek reikėtų keisti arba į pilką, arba į geltonai-mėlyną. Perdažyti vistiek visą autobusą reikėtų.Paskutinis taisė k0fis; 2015.02.18, 13:26.
Comment
-
Vilniuje beveik visi balti privatininkų miesto busai. Pagal nudažymą susidaro toks įspūdis tarytum visi šie autobusai būtų nupirkti kažkur Vakarų Europoje iš vieno vienintelio autobusų parko, kuris išskirtinai naudojo baltą spalvą savo busams.
Skiriasi tik papildomos siauros juostelės (mėlyna, raudona ir t.t.) - čia jos, turbūt, jau buvo uždažytos Lietuvoje.
Kita vertus, autobusų MB405 išorinis dizainas, kad ir koks būtų jų nudažymas, man asmeniškai nėra gražus - tai grynai darbinis busas nuvykti ir parvykti į darbą be kažkokių ypatingų puošybos elementų.
Pavyzdžiui, ankstesnės serijos MB305 autobusų dizainas man buvo gražesnis, jie buvo tokie apvalaini.
Comment
Comment