Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šita nuotrauka http://phototrans.eu/14,290449,0.html puikus įrodymas, kad 10 maršrutu dirbo ne tik ilgos karosos, bet ir Volvas 743

Comment

Oro uostas.
      Mercedes-Benz O405G №:4001, 3G maršrutas.

MAN A21 Lion's City NL273 №:932, 1 maršrutas.

Solaris Urbino 12 №:950, 4 maršrutas.

Comment

Vilnius, Justiniškių žiedas, Mercedes-Benz O405GN2 nr.294:

Fotografuota su telefonu
        My Flickr
        My Trainpix

Comment

Atstovos metu.

Comment

Berkhof Jonckheer, nr. 279 24-u, Kaimelio žiede. Pirmosios autobuso darbo dienos. Jau 4 mėnuo eina po sutarties pasirašymo ir pirmų autobusų pristatymo į parką, o šis autobusas dar tik 7 iš 10. Nenustebčiau, jeigu už tuos 4 mėn. "nuomos" jau sumokėta.

24 dirba ir kitas neįprastas autobusas - trumpasis Volvo 7700 nr. 767

Smulki Karosos B741 nr. 142 ir lengvojo automobilio avarija ant Žaliojo tilto. Vairuotojai nesutarė, kas iš jų kaltas, todėl buvo iškviesta policija.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien pirmoji Meteorit turo darbo diena 56 maršrute. Iš viso į jį išvažiavo 5 naujai nupirkti autobusai, o dar vienas naujas - į 40.

MB O405N HMV781, L. Giros g., kadrą sugadino kaip visada laiku išlindusi lengvoji mašina

Antrasis pamaininis - HMV783. Jį esu anksčiau fotografavęs 40 maršrutu. Trečiasis - dar vienas toks pats triduris - HJK380, Gelvonų g.

Saltoniškės

4 ir 5 autobusai - pertraukiami. Vienas baltas, kitas baltai-gelsvas su šviesiai žaliomis juostomis, abudu Mercedes-Benz O405N2.

40-u dirbusi naujiena - irgi MB O405N2, HJK359, Saltoniškės.

Comment

Kiek galioja Meteorit turo sutartis su savivaldybe? Ir ką jie darys su autobusais, kurių prisipirkę, kai Vilniui jų paslaugų nebereiks?
                Aviate, navigate, communicate

Comment

Sutartis sudaryta ne su savivaldybe, o su pačiu VVT. VVT jiems gali jiems atiduoti ir daugiau maršrutų, pvz. ilgiems autobusams, kurie šiuo metu yra nuomojami.

Comment

HMV:781 turbūt taip buvo rūpinamasi , kad net modelio ženklo nėra
                    Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Papildysiu keletu "naujųjų" Meteoritturo autobusų foto.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Jei jau sudaryt sutartis su privatininkais, tai bent butu salyga del normaliu autobusu, o ne kazkokiu margu lauzu.

Comment

Velykos artėja, tai margučiai labai į temą. O jei rimtai, tai baisi ta margalynė. Tikrai galėtų būti bent kažkokia sąlyga dėl vienos spalvos schemos.

Comment

Parašė k0fis Rodyti pranešimą
                            Velykos artėja, tai margučiai labai į temą. O jei rimtai, tai baisi ta margalynė. Tikrai galėtų būti bent kažkokia sąlyga dėl vienos spalvos schemos.
                            Perdažymas išeis brangiau nei pats autobusas.

Comment

Bent jau žiūrint nuotraukas, atrodo, kad didžiausia spalvų gama Klaipėdoje ir Vilniuje, geriausiai atrodo tvarkosi Kaunas ir Šiauliai. Bet kažkada tarsi buvau ir girdėjęs apie tai, kad privatūs vežėjai privalės naudoti autobusus dažytus pagal VVT schemas.
                              Aviate, navigate, communicate

Comment

Pastarosios savaitės šūviai.
                                Gelvonų g. sekmadienį:
                                Mercedes benz 0405GN2 #4006, kurį VVT nuomojasi iš "Meteoruitturo"

Mercedes benz 0405N2 GUD168, kuris mano fotografavimo dieną važinėjo visas persikreipęs.

Ir vienas iš dažniausiai 82-am pasirodančių Solarių - #954 šiandien Salininkų gatvėjė
                                Daugiau mano nuotraukų >>
                                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Ar visą dieną tas Mercedes autobusas "šlubavo"?

Comment

Parašė Verdo Rodyti pranešimą
                                    Perdažymas išeis brangiau nei pats autobusas.
                                    Yra ir kitų būdų kaip pakeisti spalvą, nebūtina perdažytim, beje daugelio autobusu "pagrindinė" spalva balta, taigi nebūtina keisti viso autobuso spalvos.

Comment

Ką tuom nori pasakyt ? Juk VVT autobusai balti nevažinėja, taigi spalvą vis tiek reikėtų keisti arba į pilką, arba į geltonai-mėlyną. Perdažyti vistiek visą autobusą reikėtų.

Comment

Santariškėse.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                                          Ar visą dieną tas Mercedes autobusas "šlubavo"?
                                          Nežinau, ar jis išdirbo pilną darbo dieną, ar jis buvo pakeistas kitu.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>
                                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Working...
                                          X