Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nu man asmeniškai nėra tekę matyt šio autobuso nuo 2013 lapkričio.
    Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
      Nu man asmeniškai nėra tekę matyt šio autobuso nuo 2013 lapkričio.
      Neteko matyti todėl, kad ne taip seniai nupirktas. Ir galbūt bus kažkurį pakeitęs (GUD154???)
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
        Neteko matyti todėl, kad ne taip seniai nupirktas. Ir galbūt bus kažkurį pakeitęs (GUD154???)
        Hmm , GUD154 jau seniai nebenaudojamas 40 maršrute.
        Paskutinis taisė Lucario; 2015.01.31, 11:00.

Comment

Geležinkelio g.

Comment

#590, kuris turėjo šiokią tokią avariją, apie kurią jau buvo aptarta anksčiau šioje temoje

Comment

MAN A23 NG313 CNG, numeris 877, Santariškių žiedas, 1G maršrutas.

Comment

nebe daug jam jau lieka vazinet miesto gatvemis

Comment

Parašė liova Rodyti pranešimą
                  Sapnuoji gal?

Comment

O kas jam negerai?
                    "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                    Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

Konkrečiai 877 ir jo ''broliams'' - dujų bakų galiojimas baigiasi.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                        Konkrečiai 877 ir jo ''broliams'' - dujų bakų galiojimas baigiasi.
                        Teisingai, dujų balionu patikros laikotarpis baigesi 2013-2014metais

Comment

Nežinau kiek čia gali būti tiesos, bet keturiems (877-879 ir 883) pratęsti dujų balionų galiojimai

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                            Nežinau kiek čia gali būti tiesos, bet keturiems (877-879 ir 883) pratęsti dujų balionų galiojimai
                            878 nepraejo TA del duju balionu, tai kad turbut nera pratestas galiojimas

Comment

Šiaip visai neseniai buvau įkėlęs nuorodą į konkursą naudotiems dujų balionams būtent šiems autobusams, kurių patikra galiotų dar bent 5 metus

Comment

Tu arba tikrai sapnuoji, arba sergi. 878 dirba. Kaip ir jo 4 like broliai (877, 879, 883 ir 887). Jiem duju balionu galiojimas prarestas. Nežiurejau per kompiuteri ar jie laukia TA bet jei ir taip tai tikrai ne del duju balionu. Visi kurie dirba jie nebus nurašyti, o tie kurie stovi jie yra dabar donorai ir neišvažiuos jau. Niekas jiem nei balionu užsakines nei remontuos. Jie jau savo atidirbo. Tik gaila jog toks autobusas kaip 886 kuris pastoviai dirbo ir gedimu mažai turejo irgi bus nurašytas.

Comment

Vakarykštė pūga. Laisvės pr.

Volvo 7700A nr. 745, 2G maršrutas.

Berkhof Jonckheer nr. 176 (pirmosios darbo dienos), 2G maršrutas, Vaikų ligoninė.

Vakar 2G dirbo praktiškai vien tik autobusai su Volvo B7LA važiuokle: 4 Berkhofai ir 5 Volvo 7700A. 10-asis buvo Neoplan N4421 nr. 997 (Laisvės pr.)

Vakare kažkuris iš jų sugedo ir buvo pakeistas trumpu Volvo 7700 nr. 785. Neįprastas vaizdas 2G, mat įprastai savaitgaliais juo dirba išskirtinai Mercedes-Benz autobusai: didžioji dauguma nuomojamų iš Meteorit Turo bei keli autobusų parko, taip sakant, skylių kamšymui.

Mercedes-Benz O405N2 nr. 500, 55 maršrutas, Laisvės pr.. Atkreipkite dėmesį į naujas maršrutų lenteles ("paprastąja" kalba šnekant - trafaretus) su dideliais skaičiais. Gal ir negražiai atrodo, bet matomumas tikrai pagerėjo.

Pertrauka tarp pūgų - Berkhof Jonckheer nr. 178, 7 maršrutas, Laisvės pr.

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Vilniaus autobusu marsutu lenteles turetu buti pavyzdys kitiems miestams kaip turetu buti sukamasi is situacijos, jei neveikia svieslentes. Labai vykes sprendimas. Tik man nesuprantama, kam autobusuose su veikianciom svieslentem dar sone tuos trafaretus deda.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                      Vilniaus autobusu marsutu lenteles turetu buti pavyzdys kitiems miestams kaip turetu buti sukamasi is situacijos, jei neveikia svieslentes. Labai vykes sprendimas. Tik man nesuprantama, kam autobusuose su veikianciom svieslentem dar sone tuos trafaretus deda.
                                      Kad iš visų pusių , viršuj ir apačioj matytų koks maršrutas Argi daug trafaretų kenkia ?

Comment

Parašė Lucario Rodyti pranešimą
                                        Kad iš visų pusių , viršuj ir apačioj matytų koks maršrutas Argi daug trafaretų kenkia ?
                                        Nemaciau nei vienoj civilizuotoj saly, kad butu ir trafaretai ir svieslentes. Primena mikriuku aukso amziu.

Comment

Rekomenduoju pasižiūrėti autoriaus Henrik Karl Nielsen nuotraukas - http://phototrans.eu/autobusy.php?s=...send_data=Send Jis pradėjo kelti niekur nematytas nuotraukas iš Vilniaus ir Klaipėdos. Šiuo metu yra vienas Klaipėdos Ikarus 280, 3 Vilniaus privatininkai, 2 Vilniaus Karosos B741 - 132 ir 407, bei Vilniaus Ik-260 2215, kuris buvo nurašytas apie 1996-1997, kai atėjo Karosos.
                                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Working...
                                          X