Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Nuo sausio 1 dienos 12, 16, 19 maršruto pamaininius grafikus aptarnauja trumpi autobusai. Vienpamaininius grafikus aptarnauja ilgi autobusai.
    Norėčiau tikėtis, kad nedarote tokių apibendrintų išvadų pagal vienos dienos duomenis. Nežinau, kaip buvo vakar, bet štai šiandien 12 maršrutu dirba 3001 (pamaininis), 16 užmačiau Berghof'ą (laiko neužfiksavau, bet tikriausiai tai buvo reisas, kai iš Stoties išvykstama 14:46 - jeigu taip, tai čia buvo irgi pamaininis grafikas), o 19-am mačiau 3003 ir 3004 (šiame maršrute savaitgaliais vienas autobusas dirba vienpamaininiu grafiku ir du - pamaininiu).

Comment

Šiandienos "sencacija" - Karosa B832 #302 5.Šiaurės Miestelis

Comment

Berkhof nr. 178, Fabijoniškių žiedas

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

"Sencacija" – Karosa B832 Nr. 302 (5 maršrute, Ukmergės g.) iš kitos pusės

Ir VT stebėjimo temoje išaiškintas, "donoro" Nr. 269 durų puse "panaujintas" Mercedes-Benz O405 Nr. 455 (43 maršrute, Šeškinės g.):

Comment

O vis dėlto, tai ne 269 varčia... 269 neturėjo jokių lipdukų.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
              "Sencacija" – Karosa B832 Nr. 302 (5 maršrute, Ukmergės g.) iš kitos pusės
              Atvaizdas

Ir VT stebėjimo temoje išaiškintas, "donoro" Nr. 269 durų puse "panaujintas" Mercedes-Benz O405 Nr. 455 (43 maršrute, Šeškinės g.):
              Atvaizdas
              Tikrai kraupios donoro durys kitame autobuse...
              My Flickr
              My Trainpix

Comment

Keletas fotografijų, darytų šią savaitę:

Ne itin dažnai man matomas #889, Nemenčinės pl.

#4005 su šviežios gamybos lentele

2 troleibusų parko #293

#266, Senosios Plytinės žiedas

#178, Ozo g.

Ir pabaigai - daugmaž nuo lapkričio galo - gruodžio pradžios perdažytas #511
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Archyvuose radau Nr.455 59 maršrute

Comment

2015-01-11, MB O405, 54 maršrutas:

Nuotrauka daryta paskubomis telefonu
                    My Flickr
                    My Trainpix

Comment

2013 m. spalį - Saffle 5000 nr. 864 Guriuose

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
                        Nuo sausio 1 d. 5 maršrute dirba bent po vieną ilgą autobusą. Sausio pradžioje mačiau 470, vakar dirbo 4001, o šiandien kažkuris iš MAN'ų.
                        Konkrečiai vienas ilgas ir tuo pačiu grafiku. Čia gali būti trumpalaikis reiškinys, arba, pastovus, nes galimai srautas netelpa į trumpą autobusą
                        Keletas pastarąją savaitę matytų ilgų 5-tukų.

2015.01.22, Nr. 771, Deivių stotelėje (Pašilaičiuose):

2015.01.15, Nr. 525, Ukmergės g.

ir Šiaurės miestelyje:

Ir priedas – "broliukai" Nr. 522 ir 523 (taip pat 2015.01.15):

Man asmeniškai 523-iojo dažymas vis tik kažkuo akiai mielesnis
                        Paskutinis taisė aRa; 2015.01.22, 21:17.

Comment

Šiandien į kadrą "pasiprašė" abu 2-ojo TP Mercedes-Benz O405, turintys po pusę kažkieno baltų antrųjų durų

Anksčiau aptartasis Nr. 455, 75 maršrute, Musninkų stotelėje:

Reikia žiūrėti pagal durų laikiklius iš vidaus - gali būti arba buvęs Toks'o 237, arba buvęs Meteorito 269. Kiek anksčiau kitas duris iš kažkurio donorinio autobuso gavo 622 (gal kam pavyks nufotografuoti, jeigu dar nespėjo durų perdažyti)
                          Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          O vis dėlto, tai ne 269 varčia... 269 neturėjo jokių lipdukų.
                          Jei padės "tyrimui" – tas lipdukas yra "Nelipti su riedučiais" (nežinau, kaip tiksliai jį pavadinti).

Kitas "papuoštasis" – Nr. 622, 43 maršrute, stotelėje Lukiškės:

Ir jo skolintoji durų pusė iš vidaus - gal padės detektyvams

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                            Jei padės "tyrimui" – tas lipdukas yra "Nelipti su riedučiais" (nežinau, kaip tiksliai jį pavadinti)
                            Tai tikrai yra iš TOKSo 237 priekinių durų paimta varčia: http://fotobus.msk.ru/photo/959988/ Ne tik Meteorit turas dosnus VVT, padovanodamas 269 (kur gi nepadovanosi, kai per kelis mėnesius nuomos autobusas pilnai atsiperka), bet ir TOKSas atidavė 237 (į TP2) ir 234 (į AP)

Comment

Tai tikrai yra iš TOKSo 237 priekinių durų paimta varčia: http://fotobus.msk.ru/photo/959988/ Ne tik Meteorit turas dosnus VVT, padovanodamas 269 (kur gi nepadovanosi, kai per kelis mėnesius nuomos autobusas pilnai atsiperka), bet ir TOKSas atidavė 237 (į TP2) ir 234 (į AP)
                              Tai dabar 237 yra donoras 2TP Mersams?
                              My Flickr
                              My Trainpix

Comment

Tai ką, juos tiesiog TOKS ir Meteorit turas (privačios įmonės) tiesiog "dovanoja" (t.y. yra koks nors oficialus dovanojimo-perdavimo aktas ir pan.?)

Comment

Nežinau, kaip ten teisiškai viskas įforminta, tačiau tai, kad šie autobusai yra detalių donorai VVT autobusams - faktas.

Comment

Senokai matytas (bent jau man) Man NG313 CNG #887 praeitą savaitę

Comment

Senokai matytas (bent jau man) Man NG313 CNG #887 praeitą savaitę
                                      Atvaizdas
                                      Gal jis tau retai matomas, nes beveik kasdien būna 2G pertraukiamu grafiku.

Comment

Pirmasis Vilniuje triduris trumpas Mercedes-Benz O405N2 autobusas. S. Nėries gatvė, 40 maršrutas.

Comment

Ar šis Mercedes bus kažką pakeitęs, ar čia priedas prie esamų?

Comment

Working...
                                          X