Kurį autobusą bus pakeitęs naujasis Man'as?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Tikrai taip, bent pirmoje dienos pusėje prailgintų autobusų poreikis 11 maršrute buvo akivaizdus. Visi nuo Lėbartų link miesto apie pietus važiavę autobusai buvo sausakimši. Žinoma, kai kurių senjorų reakcija į tokią situaciją taip pat buvo neadekvati. Pačiam teko stebėti, kaip viena senolė vos nebuvo sutraiškyta besiveržiančios minios, skubančios užsiimti laisvą vietą. Kitiems metams KKT galėtų įdarbinti kelis savanorius srautams reguliuoti bei tvarkai palaikyti ar bent pastatyti turėklus, jog žmonės negalėtų pulti pro duris visi vienu metu.
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąTikrai taip, bent pirmoje dienos pusėje prailgintų autobusų poreikis 11 maršrute buvo akivaizdus. Visi nuo Lėbartų link miesto apie pietus važiavę autobusai buvo sausakimši. Žinoma, kai kurių senjorų reakcija į tokią situaciją taip pat buvo neadekvati. Pačiam teko stebėti, kaip viena senolė vos nebuvo sutraiškyta besiveržiančios minios, skubančios užsiimti laisvą vietą. Kitiems metams KKT galėtų įdarbinti kelis savanorius srautams reguliuoti bei tvarkai palaikyti ar bent pastatyti turėklus, jog žmonės negalėtų pulti pro duris visi vienu metu.
Grafikas šio maršruto sudarytas prastai. Iš Lėbartų laiku išvažiavęs, visą kelią autobusas vilkosi ~60 km/h greičiu, ir tai į Joniškės kapines atvažiavo 3-4 minutėm per anksti.
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKurį autobusą bus pakeitęs naujasis Man'as?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąFotobuse KLAP'o 56, 60, 61 ir 63 aukštagrindžiai O407 Mercedesai pažymėti nevažiuojančiais. Tai taip galima suprast, jog jie daugiau neišvažiuos, ar sezoninei konservacijai pastatyti?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąIš kur jie trauks naujų autobusų? KLAP netgi tarp privatininkų varganiausiai atrodo pagal autobusų amžių...
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąHibridas šiandien 19 dirbo. Ar kažkas pasikeitė? Nes 19 maršrute dažniausiai važiuoja prailginti autobusai iš 10 maršruto.
Comment
-
Parašė Vt entuziastas Rodyti pranešimąPagal realaus laiko sistema ant maršruto kuriame niekaip NEGALI būti PA autobusu dirba Pajurio autobusu FEV 762.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąMes tikrai suprantam kas tai per maršrutas, juk mes aiškiaregiai, savo minčių galia mes be jokios informacijos sužinom maršrutą, taip pat žinom, kada bus pasaulio pabaiga, WW3 ir kitos nesąmonės, nes mes žinom VISKĄ ir nereik mums jokios informacijos.
Comment
-
Parašė Vt entuziastas Rodyti pranešimąDel WW3 nesupratau kas tai. Paaiškintum? Aš ne aiškiaregys
Normaliai rašyk kokiam maršrute nu b...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Vt entuziastas Rodyti pranešimąDel WW3 nesupratau kas tai. Paaiškintum? Aš ne aiškiaregys
2.(offtopic) Kiek tau metų kad tu nesupranti, ką reiškia WW3? Pasiieškok Google.
P.S. Jums jis niekuo neprimena kažkada forume siautėjusio Druskininkų Sauga? Panašu, kad išmoko susikurt kitą accountą
Comment
Comment