Šįryt Naikupės gatvės ir Taikos pr. sankryžije nesmarkiai susidūrė 9 maršruto autobusas HHM 137 ir KlAP'o 22 (kokiu maršrutu važiavo nepastebėjau).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Realiu laiku 10 maršrute rodomas "41 mz". Čia suprasti, kad 10 maršrutu, kuriuo dirba tiek ilgi, tiek trumpi autobusai, dabar dirba išvis "didelis mikriukas"??? http://fotobus.msk.ru/vehicle/416055/#n467487
Comment
-
Šioje vietoje stovi pustuzinis ar daugiau baltos spalvos miesto autobusų. Turbūt tolimesniam transportavimui į rytus.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąŠioje vietoje stovi pustuzinis ar daugiau baltos spalvos miesto autobusų. Turbūt tolimesniam transportavimui į rytus.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTrumpi, jei neklystu. Šiaip toje teritorijoje pagrinde traktoriai ir kitokia technika.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKa KLAP'as darys, kaip ateis konkurso diena, privatus vezejai bus pilnai pasirenge naujom salygom, o kaip KLAP'as su savo geldom artrodys? Ar cia link to ir einama?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąBet kazin ar konkurse bus imamas autobusu amziaus vidurkis. Greiciau jau riba: pagal perkamus autobusus, kad ne senesni nei 15metu. O kurie mrasutai yra pelningiausi aplamai? Ar visi daugiau maziau turi pelningu ir oro veziojimo marsutu?
Tęsiant atsinaujinimų temą. Šiandien 15 maršrute dirbo dar vienas naujas PA autobusas MAN A21 NL263, pagamintas 2000 metais, numeris HHN 170.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerŠtai toks gūdžiai žiemiškas šeštadienio rytas Klaipėdoj... Pertraukiamu 12-o maršruto grafiku dirbantis autobusas prie 'Vakarų laivų gamyklos'.
Atvaizdas
Comment
-
Keli šios dienos pastebėjimai.
Ryte pastebėta persikreipusi ant kairiojo šono Gintarinio vairo Setra (FJN 254), gale buvo 9 maršruto lentelė, važiavo Taikos prospektu, tikriausiai garažo link.
6 maršrute dirba naujas MB Citaro, 2001 m. gamybos, numeris HMP 076. Su veikiančia švieslente. Gal po šio autobuso išleidimo į maršrutus pagaliau nurašė paskutinį mieste MAN SL202?
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerBeje, šiandien linijoje jau dirba praėjusio rudens pabaigoje 'KLAP' įsigytas 'Iveco', gar. nr. 43.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAr galima būtų plačiau apie šį autobusą? Kažkaip niekas neminėjo forume ar Fotobuse apie jo pirkimą ir be jūsų niekas jo nematė. Ar gal čia tas pats, kuris buvo vasarą bandymuose KlAPe ir Busture?
Comment
Comment