25 maršrute šiandien pastebėjau miesto autobusą gar. nr. 85 (MAN EL202). Turbūt jis dirbo dėl to, kad dar nesutvarkė avarijoje nukentėjusio gar. nr. 57?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimą25 maršrute šiandien pastebėjau miesto autobusą gar. nr. 85 (MAN EL202). Turbūt jis dirbo dėl to, kad dar nesutvarkė avarijoje nukentėjusio gar. nr. 57?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPriminkit, prašau, į kokią avariją papuolė 57-as?
Comment
-
Na va, jau antras MB Citaro iš UAB "Pajūrio autobusų" išėjo į reisus! 21-12-2013 buvo pirma diena.
V.numeriai HAC 130, 12-2000 gamybos.
Kam įdomu, galite pasižiūrėti kaip atrodo mašina: http://fotobus.msk.ru/photo/1032604/
Comment
-
Išbandžiau šiandien 28 maršrutą, kuris atidarytas nuo Sausio 1 dienos. 15:04 Lietuvininkų stotelėje jau laukė "Sodų autobusų" autobusas MAN A20 GTK 433, buvau vienintelis keleivis. Deja, vienas ilgai nevažiavau - Priestočio stotelėje įlipo dar vienas žmogus, kuris iš tiesų laukė 15, bet sužinojęs, kad ir 28 važiuoja pro Šilutės plentą, nusprendė išbandyti naująjį maršrutą. Toliau tris stoteles autobusas pravažiavo nesustodamas, o Sausio 15-osios stotelėje vis dėlto teko pristabdyti arklius - įlipo dar 3 keleiviai, kurie tikriausiai važiavo į Šernus, nes vairuotojas atspausdino jiems bilietą. Sekančioje Vėtrungės stotelėje įlipo dar viena moteris. Taigi, išviso autobuse 6 keleiviai. Toliau iki pat Dainavos stotelės, kurioje aš išlipau, autobusas važiavo nestodamas.
Manau šis maršrutas galėtų surinkti daug daugiau keleivių, jei stotelėse būtų iškabinti jo grafikai, o švieslentėse (kurios kaikuriose stotelėse kabo) rodoma informacija apie maršrutą. Ir dar pasiūlymas truputį pakeisti trasą, kad nevažinėti vingiais pro Bangų gatvę ir mokyklos viaduką, paleisti tiesiai per Tiltų, Manto gatves ir Lietuvininkų aikštę į autobusų stotį. Tai va tokie įspūdžiai
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąIšbandžiau šiandien 28 maršrutą, kuris atidarytas nuo Sausio 1 dienos. 15:04 Lietuvininkų stotelėje jau laukė "Sodų autobusų" autobusas MAN A20 GTK 433, buvau vienintelis keleivis. Deja, vienas ilgai nevažiavau - Priestočio stotelėje įlipo dar vienas žmogus, kuris iš tiesų laukė 15, bet sužinojęs, kad ir 28 važiuoja pro Šilutės plentą, nusprendė išbandyti naująjį maršrutą. Toliau tris stoteles autobusas pravažiavo nesustodamas, o Sausio 15-osios stotelėje vis dėlto teko pristabdyti arklius - įlipo dar 3 keleiviai, kurie tikriausiai važiavo į Šernus, nes vairuotojas atspausdino jiems bilietą. Sekančioje Vėtrungės stotelėje įlipo dar viena moteris. Taigi, išviso autobuse 6 keleiviai. Toliau iki pat Dainavos stotelės, kurioje aš išlipau, autobusas važiavo nestodamas.
Manau šis maršrutas galėtų surinkti daug daugiau keleivių, jei stotelėse būtų iškabinti jo grafikai, o švieslentėse (kurios kaikuriose stotelėse kabo) rodoma informacija apie maršrutą. Ir dar pasiūlymas truputį pakeisti trasą, kad nevažinėti vingiais pro Bangų gatvę laikrokyklos viaduką, paleisti tiesiai per Tiltų, Manto gatves ir Lietuvininkų aikštę į autobusų stotį. Tai va tokie įspūdžiai
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimą9 maršrute šiandien dirba naujas "Gintarinio vairo" autobusas MAN A20 (arba A21, kas mažai tikėtina, nes jie mėgsta pirkti priemiestinio tipo autobusus...). Numerio per gyvatvores nesugebėjau įžiūrėti.
Jus gal galėtumėte pasakyti, kokios spalvos buvo mašina?
Comment
-
Parašė Artem Andrejev Rodyti pranešimąNežinau, kažkada teko matyti autobusą, jis buvo ar juodos ar pilkos spalvos.
Jus gal galėtumėte pasakyti, kokios spalvos buvo mašina?
Comment
-
Prieš porą savaičių teko matyti senos laidos raudoną MAN autobusą su elektronine švieslente, stovintį prie autobusų stoties. Švieslentėje tuo metu švietė užrašas "Nedirbu". Spėju, jog čia greičiausiai perdažytas "Sodų autobusų" MAN SÜ242. Jei taip, tai tuomet tenka pagirti, vis šiokios tokios pastangos keleivių patogumui ir miesto įvaizdžiui gerinti.
Comment
-
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąTaip... Ir šiandien šis autobusas taipogi dirba 9-am maršrute.
Beje, šiandien mačiau kaip vienas paskui kitą važiavo du 9 maršruto autobusai - CFA 480 ir LLB 570, antrąjame važiavo tik 3 žmonės. Va kaip laikomasi grafikų
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąGal įsiminėt valstybinį numerį?
Comment
-
Pavyko pagauti Gintarinio vairo naujoką, tai yra MAN A21 NL263, 2001 gamybos, valstybiniai numeriai yra HBK 175.
Kam įdomu, galite pasižiūrėti nuotraukas:
Priekis: http://fotobus.msk.ru/photo/1047380/
Galas: http://fotobus.msk.ru/photo/1047381/
Comment
Comment