Parašė Briedis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos autobusų eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimą"Gintarinis vairas" įsigijo naują autobusą, MAN A21 NL263, 1999 metų gamybos, valst. nr. GDO 806. Šiandien pirmą kartą išvažiavo į maršrutus, dirbo 3 maršrute.
Beje, tai antras šio modelio autobusas Klaipėdoje, pirmasis dirba "Pajūrio autobusuose".
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąJį pastebėjau jau penktadienį, dirbo 14 maršrute.
Beje, įdomu, kokį autobusą jis pakeis?
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąSuklydau... Ačiū už pataisymą!
Beje, įdomu, kokį autobusą jis pakeis?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąO kaip privaciu vezeju autobusai tvarkosi lyginant su KLAP'u jusu nuomone?
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąO KLAP`e miesto maršrutuose uniformos privalomos?
Comment
-
Keli naujieji Irisbus'ai jau išvažiavo į maršrutus. Numeris 46 dirbo 8 maršrute, dar vienas Irisas 11 maršrute, nors laikraščiuose rašė, kad į maršrutus išvažiuos tik pirmadienį. Beje, švieslentės nedirbo, tikriausiai dar nesugebėjo suprogramuoti...
O šiaip džiugu, kad ir Klaipėda pagaliau sulaukė naujų autobusų
Comment
-
Važiavau šiandien. Piguva neatsiduoda, bet sėdynės nepatiko, trūksta reljefiškumo, ir pamušalas iki plastmasės persispaudžia, senuose mersuose ir manuose patogesnės. O dėl kondicionierių nebuvimo tai atskiras ačiū ar tai autobusų parko dinozaurams, ar savivaldybės nevykėliams. Ir durų užsidarymo garsas įkyrus, o šiaip visai padorūs.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąVažiavau šiandien. Piguva neatsiduoda, bet sėdynės nepatiko, trūksta reljefiškumo, ir pamušalas iki plastmasės persispaudžia, senuose mersuose ir manuose patogesnės. O dėl kondicionierių nebuvimo tai atskiras ačiū ar tai autobusų parko dinozaurams, ar savivaldybės nevykėliams. Ir durų užsidarymo garsas įkyrus, o šiaip visai padorūs.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąUžsidarant pypsi klaikiai? Naujuose Manuose, esančiuose Vilniuje, tik du kartus signalas čypsi. Aišku, neįkyrus
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTaip, kaip koks žadintuvas įkyrus. Lyg ne durys, o giljotina būtų.
Comment
-
Parašė Tigras Rodyti pranešimąO gal kas gali papasakoti apie Gintarinio Vairo baltaji MAN'a Lion's City kuri jau kelis kartus maciau devintam marsrute
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąTuri omeny šitą: http://fotobus.msk.ru/vehicle/555318/#n635571 ?
Comment
-
"Pajūrio autobusai" įsigyjo naują autobusą - MAN A20, 2000 metų, numeris GRJ 341. Šiandien dirbo 6 maršrute, bet ar tai pirma jo darbo diena nežinau. Autobusas tokios pat spalvos kaip ir prieš porą mėnesių pirktas MAN A21 GOP 600.
Dabar jau galėtų nurašyti kokį seną SL202, arbą Neoplaną prasmirdusiu salonu nuo išmetamųjų dujų
Comment
Comment