"Pajūrio autobusai" įsigyjo naują autobusą - MAN A20, 2000 metų, numeris GRJ 341. Šiandien dirbo 6 maršrute, bet ar tai pirma jo darbo diena nežinau. Autobusas tokios pat spalvos kaip ir prieš porą mėnesių pirktas MAN A21 GOP 600.
Dabar jau galėtų nurašyti kokį seną SL202, arbą Neoplaną prasmirdusiu salonu nuo išmetamųjų dujų
O ironija tame, kad didžiausias Lietuvoje viešojo transporto parkas - VVT (Vilnius), neišgali nusipirkti net tokių autobusų.
"Pajūrio autobusai" įsigyjo naują autobusą - MAN A20, 2000 metų, numeris GRJ 341. Šiandien dirbo 6 maršrute, bet ar tai pirma jo darbo diena nežinau. Autobusas tokios pat spalvos kaip ir prieš porą mėnesių pirktas MAN A21 GOP 600.
Dabar jau galėtų nurašyti kokį seną SL202, arbą Neoplaną prasmirdusiu salonu nuo išmetamųjų dujų
Nesuprantu, kam jie perkasi tuos A20. Juose per daug sėdynių prigrūsta, todėl keleiviams nepatogu manevruoti salone, ypač piko metu. Matyt PA vadovybė neatskiria A20 nuo A21. Kur geresnę kainą pasiūlo, tą ir nuperka.
"Gintarinio vairo" autobusui MAN NL222 (GDN 074) sutvarkė švieslentę, šiandien jis dirba 9 maršrute. Tikriausiai šiuo metu tai vienintelis jų autobusas su pilnai veikiančia švieslente
"Gintarinio vairo" autobusui MAN NL222 (GDN 074) sutvarkė švieslentę, šiandien jis dirba 9 maršrute. Tikriausiai šiuo metu tai vienintelis jų autobusas su pilnai veikiančia švieslente
Džiugu, bet norėtųsi, kad tokius reikalus sutvarkytu su didesniu pagreičiu.
Tereikėjo išpeikti "Gintarinį vairą", ir jie iš kart ėmėsi veiksmų Nusipirko lygiai tokį patį autobusą kaip ir Pajūrio autobusai (GRJ 341), valst. nr. GTK 263. Abu gauti iš to pačio Vokietijos vežėjo.
"Sodų autobusai" taipogi atsinaujino. Šįryt 34 maršrute dirbo MAN A20, 1998 metų gamybos, valst. nr. GTK 433. Šiemet kaip reikiant užderėjo naujų autobusų
Baltijos žiede šįryt įvyko avarija: http://www.ve.lt/naujienos/kriminala...eciai-1079323/
Susidūrė Klap'o vienas iš naujųjų dujinių autobusų ir "Pajūrio autobusų" MAN'as EBF 208. Nesu tikras, bet atrodė kad dujiniui sukūlė galinį stiklą. Avarija įvyko maždaug aštuntą valandą ryto.
Taisau: prie straipsnio pridėjo porą nuotraukų. Pasirodo stiklą tikrai išdaužė ir garažinis dujinio 45
"Pajūrio autobusai" jau sutvarkė autobusą EBF 208, šiandien mačiau jį dirbantį 15 maršrute. Taipogi atsinaujino savo parką - 6 maršrute dirbo Mercedes Benz Citaro O530, deja numerio nepamačiau.
"Pajūrio autobusai" jau sutvarkė autobusą EBF 208, šiandien mačiau jį dirbantį 15 maršrute. Taipogi atsinaujino savo parką - 6 maršrute dirbo Mercedes Benz Citaro O530, deja numerio nepamačiau.
Šis Citaro dirba vietoje ACM 178
O naujojo Citaro valst.nr. - GZV 011
Šis Citaro dirba vietoje ACM 178
O naujojo Citaro valst.nr. - GZV 011
Manau kad klysti. ACM 178 dirba kaip dirbęs, šiandien 9 maršrute, o GZV 011 dar nemačiau dirbant maršrutuose. Be to, šie autobusai priklauso "Gintariniam vairui", o aš mačiau Citaro važiuojatį 6 maršrute, vadinas jis priklauso "Pajūrio autobusams"
Comment