Tarkim pasižiūrėk į vilkikus. Pagaminti iki 2005 metų atiduodami pusvelčiui ir juos perka tik NVS. 2005-2012 perka tik maži vežėjai, kurie neįperka naujesnių, pavažiuoja porą metų ir parduoda. Į NVS. O didieji vežėjai perka naujus ir dirba 2-3 metus. Ir vėl perka naujus. Būtent čia labiausiai matosi, kad dirbt su sena technika neapsimoka, o iš idėjos su ja niekas nedirba. Taip, autobusas ne fūra, naujas kainuoja daug daugiau, bet mano nuomone, verta pirkt tik iki 400 000 - 500 000 ridos, kurią miesto autobusas pasiekia per maždaug 5 metus .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Pirkti galima pagal 2 kriterijus: mažiausia kaina ir ekonomiškai naudingiausias pasiūlymas. Su ekonomiškai naudingiausiu pasiūlymu niekas nesicackina, nes "per sudėtinga" ir per daug teisminių ginčų. Kai kokia nors UAB "Kibirų parduotuvė" apskundžia komisijos sprendimą dėl "mūsų pasiūlymo tinkamai neįvertino".
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąO šiaip, yra toks sušiktas dalykas, kaip viešasis pirkimas. Perka pigiausius, nes tokie įstatymai. O paskui tenka vargti su kolonom resursą išdirbusių išsiskėtusių laužų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąKaip atrodo?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąVakar vaziuojant 38 autobusu, garazinio nr neisidemejau, i stotele atvykau 17.50, nustebimo garsine informacija autobuse. Atvykus i Griunvaldo stotele vis dar sake, kad ten yra Laikino autobusu stotis. Kaip taip ilgai galima klaidinti zmones....Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąŠiandien pirmą kartą sudvejintas troleibusas savo eiga važiuoja Parodos kalnu, Nr. 044 - 4 - ajame maršrute. Nuo kovo 1 - osios "Berkhof" troleibusai priskiriami dirbti pertraukiamais grafikais, bus ir "netradiciniuose" maršrutuose.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąIš parko ištempta 1087 ir 2211.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment