Parašė rytis001
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąAr cia ne sitas kuri pasiliko viena kaip donara ant daliu?
Parašė rytis001Perdažytas ir numestas patvorin. Naudotas kaip donoras, kad važiuotų tie 6. Dar buvo planų, užsakyti detalių, bet iš kito forumo nario girdėjau, kad jau netaisys. Jėzau po naujų atvažiuos dar 13 tokių ir gal kokių detalyčiu atliekamų bus tai vilties yra, bet labai mažai.
Tie "šeši" niekada nevažiuoja visi, nors vienas stovi remonte arba grįžta neišdirbęs pamainos į garažą. Detalių bet kuriuo atveju reikia, iš vieno troleibuso galima išimti vieną detalę, o kitiems penkiems ką daryti. Eksploatuojant transporto priemones jas reikia ir aptarnauti, keisti susidėvėjusias detales. Gyvenama šia diena, kai atvažiuos bus trylika "naujų" problemų, o dabar ir septynios pakankamai rūpesčių kelia.
Apibendrinant ši mintis taip pat tinka ir šiems troleibusams:
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaunas supirkinėja visokius laužus, kurių koks 20-30proc. dėl gedimų stovi parke, tai nežinau ar čia labai jau gerai.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąIr vėl tie mistiniai "forumo nariai" .
Tie "šeši" niekada nevažiuoja visi, nors vienas stovi remonte arba grįžta neišdirbęs pamainos į garažą. Detalių bet kuriuo atveju reikia, iš vieno troleibuso galima išimti vieną detalę, o kitiems penkiems ką daryti. Eksploatuojant transporto priemones jas reikia ir aptarnauti, keisti susidėvėjusias detales. Gyvenama šia diena, kai atvažiuos bus trylika "naujų" problemų, o dabar ir septynios pakankamai rūpesčių kelia.
Kol orai nepablogėjo važiavo daugumoj visi, tik rudens pradžioj 043 berots ožiavosi vėl... Tie 13 nebus problemos, nes tiesiai iš trasos, na žinoma prisideda tai, kad nematyta technika, bet man atrodo jau apsiprato Kaune su jais... Šitie 7 patvorį jau tenai kažkur metai buvo...
Beje aš nesakau, kad visur esu teisus, galiu klysti, informacija gali būti netiksli, bet bandau išgauti tokia kokia turiu, klausdamas kelių žmonių. Dėl mokyklos į TP nulėkti negaliu taadPaskutinis taisė rytis001; 2016.11.22, 22:01.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąjau išvažiavęs po menko kapitalinio remonto Vanhool 1676 naujai perdažytas ir supuvusios skardos pakeistos naujomis.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąReiškias dar važinės? Pasakyk, kad raudonai perdažė?
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimągražus raudonas net švyti kaip koks naujas atrodoMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNu va, reiškias galima iš seno autobuso patrauklų keleiviams padaryt
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąbet iš vidaus lygiai toks pats kuriame yra tik šildymas į priekinį stiklą ir papildomas šildytuvas vairuotojo kabinoje
Comment
-
Parašė kazhkas Rodyti pranešimąAha. Tai gaunasi keleivių kankinimo priemonė nr.1676
~ketvirtadalis parko ir dauguma Skodų nešildoMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąŠitas prajuokino
~ketvirtadalis parko ir dauguma Skodų nešildo
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąTaip,visiems dyzeliniams Soliariams,kurie papuola į remontą visai dienai montuojami LED'ai,dėl patogumo ir taupumo,vaizdas puse bėdos,aišku pas vanhool gražiau atrodo.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGal kas numano, kodėl vis dar nedirba Berkhofas nr.049? Ir ar jis jau perdažytas?
Šiandien į nedidelį įvykį papuolė Nr. 799 (žiūrėti nuo 29:30).
Comment
-
Kaip ir vakar taip ir šiandien Berkhof #049 sugedo, šįkart popietinėje pamainoje ryte nedirbęs, antro rato metu Gertrūdos g. 15 maršrute. Troleibusas kaip užkeiktas per diena neišdirbą trijų ratų... Kita vertus ko jie nori kai troleibusas visas išrinktas, tiek laiko prastovėjęs ant lauko važiuos be problemų...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė minde_kns Rodyti pranešimąŠiandien visai nesenai teko pastebėti neįprasta vaizdą. Kai troleibusas nespėjau įsižiūrėti bet man atrodo 15 maršrutas 348 gn taikos prospekte prie aklųjų per kryzme pravažiavo net nesulėtinus greičio ir nieko nebuvo iš akies sprendžiant tai pravažiavo apie 20-25km/h greičiu.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment