Parašė rytis001
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTaip yra todėl, nes visi troleibusai su ekipažais bus mėnesiui keliami į kitus maršrutus (pvz 345 paprastai dirba 5-am maršrute, o šį mėnesį gali ir kitur dirbti). Norėjo įvesti tvarką, kad vieną dieną troleibusas A dirba X maršrute, o kitą dieną kitam maršrute (analogišką, kuri galioja autobusų parke).
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąKoks tokio mėtymo tikslas? Kad vairuotojui neatsibostų ta pati trasa?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTikslaus atsakymo, kodėl taip daroma, neturiu. Vairuotojai kaip tik nori dirbti savuose maršrutuose.
Beje mėtys kas dieną vis kitame maršrute kaip yra šiuo metu autobusuose.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimądėl mėtymo yra labai paprastas tikslas, nes vieni maršrutai yra lengvi keleivių srautai skirtingi o statistika dėl reguliarumo yra asmeniška todėl yra nesąžininga lyginti vairuotojus bendroje statistikoje kai vieni dirba sunkiuose o kiti lengvuose maršrutuose.
Beje mėtys kas dieną vis kitame maršrute kaip yra šiuo metu autobusuose.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Būna, kad per klaidą 2 autobusai į tą patį grafiką nusiunčiami? Šiandien galimai tokį atvejį mačiau, 6 autobusas, Vilniaus g. - Garliava, 5:50. Į Vilniaus g. stotelę atvyko du 6 autobusai tuo metu. Būčiau pagalvojęs, kad antrasis pakeliui į kažkur kitur, tačiau jis iš paskos irgi sustojo stotelėje, atidarė duris kaip priklauso ir tt.. Paskui, lyg pamatęs, kad prieš jį stovi dar vienas 6, aplenkė ir paspaudė. Galiausiai vėliau jį pamačiau stovintį kažkurioje stotelėje maždaug Aleksoto gale ar Garliavos pradžioje.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBūna, kad per klaidą 2 autobusai į tą patį grafiką nusiunčiami? Šiandien galimai tokį atvejį mačiau, 6 autobusas, Vilniaus g. - Garliava, 5:50. Į Vilniaus g. stotelę atvyko du 6 autobusai tuo metu. Būčiau pagalvojęs, kad antrasis pakeliui į kažkur kitur, tačiau jis iš paskos irgi sustojo stotelėje, atidarė duris kaip priklauso ir tt.. Paskui, lyg pamatęs, kad prieš jį stovi dar vienas 6, aplenkė ir paspaudė. Galiausiai vėliau jį pamačiau stovintį kažkurioje stotelėje maždaug Aleksoto gale ar Garliavos pradžioje.Paskutinis taisė egiscrypth; 2016.04.09, 10:43.
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąIš parko visi važiuoja 6 maršrutu. O 6G tėra trys reisai ryte iš Garliavos ir trys reisai popiet iš Technikos g.
Man asmeniškai ne kartą teko matyt važiuojančius autobusus visai kitomis gatvėmis negu turėtų ne kartą.
Comment
-
Parašė RobertasS Rodyti pranešimąTaip pat šiandien jau dirba Naujasis MAN 879 7 troleibusu maršrutu.
Comment
Comment