Tai gal čia ne sutapimas, kad prie tų pačių vairuotojų suvaryti 2 autobusai? Vilniuje yra toks bent 1, kuriam reikia padėkoti už 2 pribaigtas ilgas Karosas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTai gal čia ne sutapimas, kad prie tų pačių vairuotojų suvaryti 2 autobusai? Vilniuje yra toks bent 1, kuriam reikia padėkoti už 2 pribaigtas ilgas Karosas.
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPas 658 daugiau pavarų yra, kad yra "greitinamoji", kuri greičiau permeta pavaras?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąSo, you are working only with Vanhool displays, i understood correct?
No the displays are from the brand Meister, I can program all types of Meister displays.
Also I can program Krueger, Mobitec etc.
If someone would like to receive some information, please send me an email to info[at]dwtechnic.eu with some pictures of the busses and sign details.
Comment
-
Norėčiau pagauti muziejų 008, tačiau realaus laiko žemėlapyje šiuo metu http://googlemap.kvt.lt/google_map/ man jo nerodo. Gal 008 dirba tik pirmoje pamainoje?
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąKam perdažinėti troleibusą, kuris, nupirkus naujų(naudotų) troleibusų atsidurs vienoje iš pirmųjų "mirtininkų sąrašo" vietų?
Comment
-
Šiandien jau dirba vienas Scania OmniCity. Sistema rodo 871 39
Paskutinis taisė Valius Kedainietis; 2016.01.01, 12:04.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąNorėčiau pagauti muziejų 008, tačiau realaus laiko žemėlapyje šiuo metu http://googlemap.kvt.lt/google_map/ man jo nerodo. Gal 008 dirba tik pirmoje pamainoje?
Comment
-
Parašė rytis001Jis apie troleibusa 008 žmogau...
008 dirba 1 maršrutu. Skubėkit pagauti. Jis važinės berots iki Sausio 3d
Atvirukų pasiėmimui jau nebelikę. O iš ekspozicijos tikėjausi daugiau. Visas istorines foto buvau matęs, be to, jų gal tik kokios 7-8 visam troleibuse.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąŠiandien teko važiuoti "naująja" Scania. Paliko gana neblogą įspūdį, tik man pasirodė kiek garsesnė už 2 m. senesnius Solarius ar VanHoolus. Ir aišku, stovint autobusui gale jaučiasi tradicinis Scanių bruožas- vibracinis masažas O šiaip įvertinčiau 7-8/10.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąsenose Scania autobusuose stovint išjungiamas vienas ar du cilindrai dėl kuro taupymo gal yra ir šituo tas pats.
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąVisiška nesąmonė, nieko net panašaus ten nėra ir niekada nebuvo, baik vieną kartą prasimanymus rašinėt.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVarikliuose praktiškai nieko nenusimanau, bet tikrai galiu pasakyti, kad žemų apsukų priežastis negali būti vien tiktai atsijungiantys cilindrai. Jei išvis toks dalykas egzistuoja.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVarikliuose praktiškai nieko nenusimanau, bet tikrai galiu pasakyti, kad žemų apsukų priežastis negali būti vien tiktai atsijungiantys cilindrai. Jei išvis toks dalykas egzistuoja.
Comment
Comment