Parašė Mantukas05
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė RobertasS Rodyti pranešimąNa kolkas tai tik 37 lygtais. Kažką žadėjo ir į kitus paleisti vėliauNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąAš ir kažką girdėjau. Bet jie abu kursuoja 37 -ame? Ar tik vienas? Nes labai retai jie matosi eisme.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąNuo šiandien dirba 840 37 . Tai yra šiandien 37ame 3 gyvatės. Beto gyvatės dar dirbs 39ame pertraukiamu grafiku, Bet gali būti ir i savaitę porą kartų dar kokiame kitame maršrute.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąNuo šiandien dirba 840 37 . Tai yra šiandien 37ame 3 gyvatės. Beto gyvatės dar dirbs 39ame pertraukiamu grafiku, Bet gali būti ir i savaitę porą kartų dar kokiame kitame maršrute.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąGyvenau daug metų netoli, viskas ten normaliai su apsisukimu.
Comment
-
Parašė rytis001Nesamonė.
2h stovėjau lietuje ir jo laukiau, o 37 6 grafiku dirba 833.
Parašė kazhkas Rodyti pranešimąŠiandien ryte 21 maršrutu važiavo 803. Čia koks dieną pavėlavęs Kauno Autobusų pajuokavimas ar ką?Paskutinis taisė Gintaras663; 2015.04.02, 21:36.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNu tikrai man sunku patikėti, kad čia gali apsisukti toks ilgas autobusas - https://goo.gl/maps/wuJ59
Comment
-
Parašė kazhkas Rodyti pranešimąŠiandien ryte 21 maršrutu važiavo 803. Čia koks dieną pavėlavęs Kauno Autobusų pajuokavimas ar ką?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNa paprastas dvigubas arba triasis be problemu sukinejasi, o sito teigia, kad dar geresnis issisukimas, tai va...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKad triašis ar paprastas dvigubas apsisuka aš tikiu. Juk kažkaip šitiek metų važinėja Galbūt jis ir gerai sukasi, bet jam vis tiek pilnam apsisukimui reikės didesnės aikštelės.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKad triašis ar paprastas dvigubas apsisuka aš tikiu. Juk kažkaip šitiek metų važinėja Galbūt jis ir gerai sukasi, bet jam vis tiek pilnam apsisukimui reikės didesnės aikštelės.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąManevringumas gatvėse ir apsisukimo spindulys dvi skirtingos transporto priemonės eksploatacinės savybės. Ilgesniam autobusui reikalingas didesnis apsisukimo spindulys.
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTai sakau, kad be problemu, sociai dar lieka vietos sitam gal bus sunkiau, bet vairuotojai juk profai, na bus matyt.
Comment
-
Comment
Comment