Šiandien 44ame visi 3 naujai seni Kauno autobusų autobusiukai ,325-327.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąGal kam nors pavyktų pagauti 61 autobusą?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąMan atrodo tokie kaip 767-772.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Kauno autobusų parke yra visi 15 Den Oudsten Alliance city b96, visi atrodo taip :
http://www.rovm-digitaal.nl/wp-conte...en-Oudsten.jpg
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą771 irgi raudonas
Man tas dažymas labiau patiko, bet aišku VT grožis svarbu...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąpastebėjau šiandien 150 maršrutu žemagrindį "Merulos"
autobusą, berots Neoplanas, modelio nepasakysiu.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJai tokie tai gerai...
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąNe tokie patys kaip seni Den sitie yra patobulinti ir 2002 metu gamybos biski skiriasi variklio skyrius kiek teko paziureti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Atsidariau 825 kapotą šiandien, pasižiūrėti, kas gi ten pagerinta. Visų pirma, vandens pompa. Dabar ją pakeist įmanoma neišimant žibintų. Šiek tiek kitoks kondicionieriaus siurblio diržo įtempėjas, (paprastas mechaninis, o ne pneumatinis). O šiaip, prie visų kitų mazgų prieiti dar sunkiau ir kebliau, nei 767-772. Nors ir šiaip juos remontuoti nervus ėdanti veikla.
Comment
Comment