Parašė egiscrypth
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
tai ko gero vienas grafikas bus, su ilgais atstovejimais tilto gatveje
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimą
Kurioj vietoj jie ten stovės? Iš dešinės pusės, stoja daug link miesto važiuojančių, kitoje pusėje gal... bet, ten važiuoja ilgi A23, neįsiteks... Jei ilgai stovėti, nebent tik Vaišvydavoje... Manau, kad jei iki tilto g. važiuos, tai tik žiediniu būdu - Vaišvydava - Tilto g. - Vaišvydava. Kyla klausimas ir dėl numeracijos, teko matyti 61, 62*, 63, 65, 66*, 67, tai gal 64 geriau? Man, tai klausimas, sukeliantis daug diskusijų... *- A62 tik Vėlinių metu, A66 važiuoja "paslėptai"
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimątai Tilto gatveje dar nieko, paziurek kaip ir kur A 44 bazuojasi ir apsisuka Liucijanavos gatvej.
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaunas, šiandien
2. Vėl tas pats variantas su galinėm durim?
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimą
Liucijanavos gatvėje apsisukti ir stovėti mikrobui tikrai yra. Beje, pro ten niekas iš "didesnių" variantų nevažiuoja... Tilto gatvė yra tikrai kitas variantas
1. O čia neturėjo būti dujinis?
2. Vėl tas pats variantas su galinėm durim?
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
vadinasi iki vasaros. kazin as is vis isliks mikroautobusu paslauga. Nes kautra Kaunieciams vis gi neprilipo....Paskutinis taisė uksas; 2018.12.13, 23:04.
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąKas girdet del Kautros mikriuku po Naujuju metu?Paskutinis taisė uksas; 2018.12.15, 11:56.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaune galiojantis 35min bilietas su nemokama persėdimo galimybe išvis nuostabus ir labai apsimokantis dalykas, gaila, kad nuo jo įvedimo, kuriama dar daugiau besidebuliuojančių, retai kursuojančių autobusų maršrutai, vietoj stiprinant pagrindinėmis gatvėmis važiuojantys..
Kas dėl "Kautros" gaila, jei jie pasitrauks. Aš visuomet ir visur gyvenime esu už kokybę ir aukštus standartus, kad ir aukštesne kaina, o "Kautra" mano manymu juos palaiko. Keista išvis, kad įsivėlė į šį '90 biznį. Jei pasitrauks iš miesto, gal atkeliaus į priemestį, kur visokie "Garliavos taksi" ir "Merulos" karaliauja
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKautroj sugeba ir saugiai vairuot, į grafikus spėt ir bilietus pardavinėt ir nuolatinius bilietus pildyt, vairuotojai pasitempę, nebambantys, toli KA iki to
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKauno autobusai Merulai nepardavė jokio Solario. Merula pati iš Vokietijos nusipirko Solarį
Comment
-
Sestadieniais ir sekmadieniais pro sia stoteles nevaziuoja miesto viesasis, ir Kautros mikrautobusai ( skliaustuose, koks autobusas vaziuoja darbo diena) Chodkeviciu g.( 17), Bivyliu g. (17 ), Kaimeles g., Lubinu g., Romainiškiu g. M ir P. Šalčiu g, V.Landsbergio- Žemkalnio ( 19 ), Upytes g., Ateities pl. (19), Kražantės g. (45 ), Pervaža (45) Kapinės (17) Kauno tiekimas , Kauniečių aptarnvimo centras Mano Kaunas (24), Prusu g. (17,36) Lietuvos tekstilės institutas, Draugystės žiedas (17,36), Trys Berželiai (17,36).
Dalis Romainiu, dalis Silainiu, Dainavos ir Palemono rajonai palikti be susisiekimo jau daugeli metu.
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąAr kontroles metu, kai uzblokuoti komposteriai, galima aktyvuoti Ziogo bilieta?
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimą
Manau, kad taip, bet kontrolieriai gali matyti, kad Žiogas ką tik aktyvuotas ir gali užskaityti, kaip važiavimą be bilieto. Aš nežinau tiksliai, kaip yra, bet logiškai mąstant yra kažkaip taip, kaip ir Vliniuje. Be to, ateityje kontrolieriai skenuos kodą esantį programėlėje, tai turbūt bus kažkoks laikas, kurio nužskaitys, kaip pažymėto bilieto, nes pažymėtas per vėlai.
Comment
Comment