Tai rašykit el. paštu transporto skyriui, ko gi jūs tikitės rašydami čia? Amiko už jus visko nepadarys juk.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė lukas001 Rodyti pranešimąAš jau parašiau.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Vakar dirbau savo pastovių 9 maršrutų ir pastebėjau, mano porininkas taip pat, kad visuose stotelių švieslentėse aplamai nerodo kad butent kada atvažiuos mano vairuojamas troleibusas. Kitus maršrutus rodo, bet neteisyngai, o butent maniškio nerodo. Aš paskambinau dispečiarei, bet ji atsakė, kad pas ją viską rodo teisyngai. Tad kažkokia čia yra kita problema.
Comment
-
Parašė lukas001 Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąĮdomu, ar vilkikas laikėsi saugaus atstumo? Manau jis čia ir liko kaltas, nes jei troleibusas nesustotų staigiai, tai "paklotų" nemažą dalį kontaktinio tinklo.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąĮdomu, ar vilkikas laikėsi saugaus atstumo? Manau jis čia ir liko kaltas, nes jei troleibusas nesustotų staigiai, tai "paklotų" nemažą dalį kontaktinio tinklo.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTroleibusas gali sustoti ir įsibėgėti labai staigiai, nepaisant jo gabaritų. Jeigu kirsi per abu stabdžius, tai sustosi kaip įkastas. Ar gal Kaune kai visi pratę prie staigaus stabdymo ir įsibėgėjimo, tai jau sunku įsivaizduoti, kaip galima sustoti dar greičiau?
Comment
-
Parašė Boutsen Rodyti pranešimąTaip, gali staigiai troleibusas sustoti, bet tada keleiviai lekia per priekinį stiklą į lauką. Tad, jai štangos nukrenta, tai vairuotojai stengiasi stabdyti kuo švelniau, kad nenukentėtu keleiviai. Kas svarbiau, ar keleivių saugumas, ar kontaktinis tinklas. Manau, kad keleivių saugumas. O jai kas mano kitaip, tegul parašo. Aš niekada staigei nestabdau, kai nukrenta štangos.
Skirtingai nei pas škodas kai jos šauna aukštyn
Ar pas daugelį Solarių tai jau nebeveikia?
Comment
-
Parašė audrytis Rodyti pranešimąŠiaip pas Solarius ir neturėtų reikėti staigiai stabdyti, nes jos krentant turėtų nusileisti
Youtube video
Skirtingai nei pas škodas kai jos šauna aukštyn
Youtube video
Ar pas daugelį Solarių tai jau nebeveikia?
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąir vėl prasideda...nėra vieno, atsirado kitas...
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąGal ne nuėmėjas, o nuėmiklis?
Juk tai yra tam tikro daikto, prietaiso paskirtis, o ne žmogaus profesija, tad priesagą -ėj- čia nelabai ir galima vartoti.
Comment
Comment