Parašė do.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė do. Rodyti pranešimą
Nors būtų šaunu, bet nemanau. Nieks neperka tiesiog vieno autobuso, nebent būtų žinoma kad ateityje atvyks dar bent keli.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGalimas, bet reikia turėti omenyje, kad anuomet nebuvo privalomas kiekvieno pieštuko ir trintuko pirkimas per viešuosius pirkimus.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVolvo "pirkimas" taip pat vyko per konkursus. Tik tiek, kad pirkimo objektas buvo ne tas. Čia kaip "pirk pieštuką - drožtukas dovanų". Tai ką KA nusipirko, kad dovanų gavo naują Scania?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąAnksčiau ar vėliau tai turėjo įvykti. Šiandien 21, 31A, 32, 63 - mažos talpos autobusai.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąMetai nauji, bėdos tos pačios. Retoje škodoje šilta. Kiek važiavau šią savaitę, visose buvo šalta, išskyrus 350..
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
nes nėra ka įjungti o vairuotojai šildosi papildomai atsinešę paprasčiausius buitinius šildytuvus.
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimą
Nekaltinu vairuotojų, ne jie turi tuo rūpintis. Kaip tuos šildytuvus išeina pajungti? Juk neatitinka srovės/įtampos?
O vairuotojų dabar rūpestis tik atidirbt savo valandas ir viskas.Paskutinis taisė egiscrypth; 2018.01.14, 11:04.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
o mane už šitą žinią buvo kas vos ne durnium apskelbė. Sulauksim ne už ilgo ir darbo dienomis mažos talpos autobusų.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Apskelbė ne dėl minėtų maršrutų, o dėl 37.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąDabar važinėja asmenys įvairiais maršrutais ir grafikais surašinėja detaliai kur ir kiek įlipa ir išlipa pagal juos nusprendżiant kur galima leisti mažos talpos autobusus
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Trumpiau tariant - natūrinis keleivių srautų skaičiavimas transporto priemonėse?
Comment
Comment