Parašė Kaunietis Aidas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąAnt maršruto lentelės ar švieslentės tikrai 47, o ne A7? Gi buvo minėta pranešimuose aukščiau ką vežioja gyvatės
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimąPastaruoju metu kelis kartus teko matyti gyvatę sugrįžusią į 37 maršrutą.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKauniečiai, kaip pražiopsojote Kaune bandomąjį Isuzu? Dabar jau Vilniuje randasi
Comment
-
Parašė do. Rodyti pranešimąšiandien 8 tik autobusai, o 044, 046 ir 048 dirba atitinkamai 11, 13, 14 maršrutuose. įdomu, čia dėl varnių tilto troleibusų atramų remonto ar ..?
Buvo minėta, dėl ko, nuo kada ir kas važiuos nuo vasaros grafikų tuo 8.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Parašė qwerty_ Rodyti pranešimąGaisras 824 autobuse...
http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/07/0...-troleibusas/#
Comment
-
Dauguma VT fanų matę legendinę fotografiją, Kauno "Škoda 15Tr" Nr. 327, važiuojantį 2 - uoju maršrutu. "Auksiniais" 2 - ojo maršruto laikais važiavo sudvejinti troleibusai, šiandien šis maršrutas kiek primirštas ir nukonkuruotas kitų, kalbant apie troleibusus, nepaisant to jis yra greičiausias važiuojant Šiaurės - Centro kryptimi, kuriam visada teikiu prioritetą važiuojant į centrą. Šiomis dienomis pamatyti sudvejintą troleibusą 2 - ajame vienas iš VT netikėtumų, kuris įvyko 08. 24. Greičiausiai iš rezervo išvažiavęs Nr. 043 buvo matomas pirmoje dienos pusėje, gaila nepavyko to užfiksuoti fotografijoje.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąDauguma VT fanų matę legendinę fotografiją, Kauno "Škoda 15Tr" Nr. 327, važiuojantį 2 - uoju maršrutu. "Auksiniais" 2 - ojo maršruto laikais važiavo sudvejinti troleibusai, šiandien šis maršrutas kiek primirštas ir nukonkuruotas kitų, kalbant apie troleibusus, nepaisant to jis yra greičiausias važiuojant Šiaurės - Centro kryptimi, kuriam visada teikiu prioritetą važiuojant į centrą. Šiomis dienomis pamatyti sudvejintą troleibusą 2 - ajame vienas iš VT netikėtumų, kuris įvyko 08. 24. Greičiausiai iš rezervo išvažiavęs Nr. 043 buvo matomas pirmoje dienos pusėje, gaila nepavyko to užfiksuoti fotografijoje.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
gal laikas nuimti paslapties šydą ir pasakyti kai ką apie šio maršruto benefisą, kuris įvyks dar šiais metais?
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Prašom į eterį
Parodos kalno pradžioje kažką jie sufleruoja
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
manau pastebėjote naujai betonuojamus pagrindus stulpam donelaičio gatvėje ir tris papildomus
Parodos kalno pradžioje kažką jie sufleruoja
Bet realiai, aš taipogi sakyčiau, kad 2 buvo greičiausias iki centro ir nuo jo. Namo važiuoti iš centro vakare visada renkuos 2-a. Ir greitai, ir nedaug žmoniuMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kam tie stulpai? Galvojau, kad apsvietimo stulpus keis? O cia bus troleibusui i Parodos kalna?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment