Šiaip man labai įdomi pasirodė šitų troleibusų aušinimo sistema. Mišri sistema! Dyzelinis variklis aušinamas oru, o generatorius - skysčiu. Bent ant kuro filtro mačiau jau gana retai sutinkamą "MAGIRUS DEUTZ" logotipą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąŠiandien į Kauno TP mačiau atitempė dar viena Berkhof ex. 5221. Metai čia gaunas 2001, tad manau ant dalių nupirko, kad kiti išvažiuotų
Viso 8 vienetai, pagaminti ne ankščiau kaip 2001 metais.
Kaunas su troleibusais tvarkosi geriau nei Vilnius
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąŠiemet gal ir daugiau pasirodys. Kovo 21 d. vėl paskelbtas sujungtų žemagrindžių troleibusų pirkimas https://pirkimai.eviesiejipirkimai.l...PP=notices.asp
Viso 8 vienetai, pagaminti ne ankščiau kaip 2001 metais.
Kaunas su troleibusais tvarkosi geriau nei Vilnius
Apie tvarkymasi troleibusai iš dalies tiesa iš dalies ne... Vairuotojai džiaugiasi, kad tie ilgi nevažiuojantys daugiau nei puse... Tai nafik reikia dirbt tam parke jei nepatinka... Sako tipo olandai jais ir atsikratė, kad nevažiuojantys ir tipo prasti labai, tai gal nereikėjo sudrožt jų... Situacija su tais ilgais dabar labai bloga... Nemoka prižiūrėt ir kalba nesąmones... Tikėkimės atvažiuos dar
Ooo tas parašymas apie ex 5221 tai... data šios dienos yra 04-01 Bet būtų smagu, kad ant dalių atvarytų...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
Parašė qwerty_ Rodyti pranešimąPanemunėje avarija dėl stabdžių?
http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/04/0...igesi-medyje/#
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAvarija iki rėmo ir dar nedidelis gaisras? Suprantu, kad baisus trukumas, bet tikriausiai #Rip253...
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąAvarija iki rėmo ir dar nedidelis gaisras? Suprantu, kad baisus trukumas, bet tikriausiai #Rip253...
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąPer ,,planinius" remontus,juos netiek pervirina,nebus tuoj su kuo važiuot.
Comment
-
Parašė lukas001 Rodyti pranešimąŠiandien prasta diena autobusams.Jei neklystu,mačiau tempiamą Solaris Urbino 12 ir dar 2 Van Hool New A330.Gal kas galit tiksliau papildyti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTaipogi viena kažkurį ispaną nutempė į Vilnių (tikriausiai į garantini ar panašiai).
Comment
-
Parašė Kaunietis Aidas Rodyti pranešimąGal kas žino kada keisis tvarkaraščiai? Į vasaros? Ačiū!
Comment
-
Sveiki! Norėčiau pasidomėti, koks renginys ar kažkas tokio vyksta, kad mačiau penktadienio rytą Šančiuose, kai dvi gyvatės važiavo vieną paskui kitą link Panemunės, pažymėtos lentele A5 bei A7 (kažkas panašaus)? Šiandien taip pat tą patį pastebėjau vakare, apie 19 valanda, Panemunej, prie Maximos. Tik šį kartą jie važiavo link Centro bei su pilnut pilnutėliais žmonių.
Comment
-
Parašė Nike123 Rodyti pranešimąSveiki! Norėčiau pasidomėti, koks renginys ar kažkas tokio vyksta, kad mačiau penktadienio rytą Šančiuose, kai dvi gyvatės važiavo vieną paskui kitą link Panemunės, pažymėtos lentele A5 bei A7 (kažkas panašaus)? Šiandien taip pat tą patį pastebėjau vakare, apie 19 valanda, Panemunej, prie Maximos. Tik šį kartą jie važiavo link Centro bei su pilnut pilnutėliais žmonių.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment