Parašė Mørtã
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąkokius cia jus apmastymus rasinejat
paprasot kioske kiek norit "taloneliu" ir uz kokia kaina ir papildo ))
Kodel taip atmestinai svieslentes priziurimos, pavyzdziai is mano reto vazinejimo:
Prie piles IKi svieslente dingus jau turbut kelios savaites, o ten stotele viena is svarbesniu.
Vakar ir siandien mieste neveike nei viena mano matyta svieslente.
Mano akimis tokie dalykai tiesiog neatleistini, turetu lekti galvos uz toki piktybiska aplaiduma.
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąneveike, nes 8 troleibusas vaziavo iki Kliniku. o atstova buvo Archyvo gatveje. todel buvo isjungta visa informacine sistema.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąVisam Kaune informacinė sistema dar atjungta.
Del kauno pilies svieslentes (as butent apie IKI stotele kalbu, nezinau ar ji link saukliu, ar ne) isvis nesuvokiama, jau turbut savaites eina kaip jos ten nera.Paskutinis taisė Gator; 2012.10.17, 21:08.
Comment
-
Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimąneveike, nes 8 troleibusas vaziavo iki Kliniku. o atstova buvo Archyvo gatveje. todel buvo isjungta visa informacine sistema.
Comment
-
Klausykit, o nėra planų Kaune artimiausiais metais pirkti naujų trolikų? Nes manau, kad dabar būtų jau metas, nes pirko autobusus, tai gal ir ateis jų eilė greit? Man atrodo, kad labiausiai tiktų Škoda-Solaris 26TrPaskutinis taisė karolis371; 2012.10.19, 16:58.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąKlausykit, o nėra planų Kaune artimiausiais metais pirkti naujų trolikų? Nes manau, kad dabar būtų jau metas, nes pirko autobusus, tai gal ir ateis jų eilė greit? Man atrodo, kad labiausiai tiktų Škoda-Solaris 26Tr
Comment
-
kad tau atrodo, tai čia niekam neįdomu, pirks tokius kokie jie geriausi bus dabar kievienas pradės svaigti ir savo fantazijas reikšti;D baikite juokus
2013-2017m bus skiriamos ES lešos nauiiem troleibusam
nepjaukyt grybo su savo pamastymaisPaskutinis taisė OneMillion; 2012.10.19, 18:32.
Comment
-
Visų taip išsvajotai linijai i Šilainius pritrūks troleibusų, dabar jų kiekis naujai linijai yra neįmanomas, na tik įsįvaizduokite, del Šilainių tektų retinti dabartinius maršrutus. Beveik kas savaitę nurašynėjamos senos škodos. Naujai linijai bus naujų troleibusų jei būsimos naujos valdžios dirbs miestui...o ne kaip dabar.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąVisų taip išsvajotai linijai i Šilainius pritrūks troleibusų, dabar jų kiekis naujai linijai yra neįmanomas, na tik įsįvaizduokite, del Šilainių tektų retinti dabartinius maršrutus. Beveik kas savaitę nurašynėjamos senos škodos. Naujai linijai bus naujų troleibusų jei būsimos naujos valdžios dirbs miestui...o ne kaip dabar.
Comment
Comment