Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Planuoju kita karta pasinaudoti jais, nes su automobilio parkavimu sudetinga. Jau dvo valandas pries rungtynes buvo visur nemazai priparkuota, akropolyje irgi jau nelabai vietu buvo. Siulau ir kitiems aktyviau naudotis siais marsrutais - ir alaus atsigert galima ir gamta tausoji nevaziuodamas automobiliu
Tik man iskilo klausimas - ar po viena autobusa bus tik? Na tarkim kas bus jei netilps visi norintys i kui nors marsruta?
Ir siaip kaip suprantu cia moketi irgi po 2Lt kaip iprastuose?
Comment
-
man irgi keista kodel www.kvt.lt puslapyje neskelbia apie tuos autobusus is Žalgirio arenos... O jie važiuoja po kiekvieno renginio, pats buvau Blunt'o koncerte ir buvau nustebes kai pamačiau ŽA autobusu išrikiuotus Mindaugo prospekte....
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiandien 15:36, Savanorių-Taikos sankryža. Troleibusas tiesiog stovi viduryje vienos judriausių miesto sankryžų, nes nukritęs ūsas.
Atvaizdas
O šitam pranešimui vieta šitoj temoj???? Mano galva tokią info reikia į eismo stebėjimo temą kelti, nedarykim sąvartyno kaip kad Vilniaus VT temose, kur viskas vyksta sąmonės srauto technika kaip Škėmos "Baltoj drobulėj"....
Comment
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąO šitam pranešimui vieta šitoj temoj???? Mano galva tokią info reikia į eismo stebėjimo temą kelti, nedarykim sąvartyno kaip kad Vilniaus VT temose, kur viskas vyksta sąmonės srauto technika kaip Škėmos "Baltoj drobulėj"....
Comment
-
Vakar vaziavau is rungtyniu su ZA2 autobusu. Buvo pilnutelis, manau ateiciai vieno autobuso nepakaks. Sprendimas labai geras. Galioja tie patys visuomeninio transporto bilietai arba isigijimas pas vairuotoja.
Na, o informacija apie autobusus tikrai buvo paskleista:
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=185344
http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/6835/
http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...tobusai-383057
Comment
-
Po rungtynių antradienį tai ŽA2 vairuotoja labai išsidirbinėjo, šiaip autobusas buvo pilnutėlis, tik tiek, kad jis pildėsi gana lėtai. Bet kai pajudėjom tai pirma stotelė, kur sustojo buvo Zoologijos sodas, o iki tol nieko nestojo, nes vairuotoja važiavo pro stotį ir atsiliko nuo grafiko. Ir tai, sustojo kai žmonės pradėjo rėkaut: „Šoferi, stok“, „Prrrr“ ir t.t.
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimąPo rungtynių antradienį tai ŽA2 vairuotoja labai išsidirbinėjo, šiaip autobusas buvo pilnutėlis, tik tiek, kad jis pildėsi gana lėtai. Bet kai pajudėjom tai pirma stotelė, kur sustojo buvo Zoologijos sodas, o iki tol nieko nestojo, nes vairuotoja važiavo pro stotį ir atsiliko nuo grafiko. Ir tai, sustojo kai žmonės pradėjo rėkaut: „Šoferi, stok“, „Prrrr“ ir t.t.
Comment
-
Hm, labai keista, kad KVT puslapyje apie kursuojančius „ŽA“ maršrutus išvis nėra pranešama.
O kaip keleivis tiksliai iš anksto sužinos, ar po konkretaus renginio, į kurį jis eis, autobusas tikrai važiuos, ar nevažiuos? Nemanau, kad "ŽA" autobusai važiuoja po kiekvieno renginio, net ir ne itin populiaraus. Jei čia galioja loterijos principas- atvažiuos ar ne- tikrai nieko gero.
Manau, bent jau "Žalgirio" arenos tinklapyje turėtų būti iš anksto skelbiama apie tai, kursuos po konkretaus renginio "ŽA" maršrutai, ar ne.
P.S. maršrutų archyve juos kol kas pažymėjau kaip važiuojančius.
Comment
-
Atsiprašau, kalbėjau ne apie antradienį o apie penktadienį ir ŽA2 vairavo moteris Antra, kiekvienos stotelės pavadinimą sako, tad galima spręsti, kad šioks toks grafikas per kiek laiko nuo Arenos turi nuvažiuoti iki galinės stotelės yra. Trečia ji važiavo pro stotį ir sustojo tiktai prie Zoologijos sodo (ką minėjau ankščiau )
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimąAtsiprašau, kalbėjau ne apie antradienį o apie penktadienį ir ŽA2 vairavo moteris Antra, kiekvienos stotelės pavadinimą sako, tad galima spręsti, kad šioks toks grafikas per kiek laiko nuo Arenos turi nuvažiuoti iki galinės stotelės yra. Trečia ji važiavo pro stotį ir sustojo tiktai prie Zoologijos sodo (ką minėjau ankščiau )
Autobusai važiuoja Karaliaus Mindaugo pr., Kaunakiemio g., Karo Ligoninės g., Vytauto pr., Parodos g., K.Petrausko g., Vydūno al., Radvilėnų pl., A.Baranausko g., Birželio 23-iosios g., V.Krėvės pr.
Nemaisai numerio?
O koks rysys tarp stoteliu pranesimo ir grafiko turejimo? Neturint grafiko draudziama pranesti stoteliu pavadinimus?
Comment
-
Į Kauno gatves išriedėjo „Fluxus“ troleibusas
http://kauno.diena.lt/naujienos/mies...eibusas-384066
smagu, kad 334 vis dar ant ratu
Comment
Comment