/\ tiesiog buvau žiauriai pavargęs ir norėjau namo, o teko dar pusvalandį laukti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tiesiog buvau žiauriai pavargęs ir norėjau namo, o teko dar pusvalandį lauktiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė waitas Rodyti pranešimądaktare iki tavo namu nuo KMUK 10-15 min pestute, panika cia keliwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
758 Berkhof Jonckheer A.Baranausko gatvėje.
Vairuotojas nepatenkintas autobusu šnekejo: ''Pirmiausiai vadovams reikejo apžiurėti. Autobusą reikia pirkti ne susėdus prie stalo''. Žodžiu, atseit nelabai tinka tokiems keleivių srautams Senukai irgi nepatenkinti, nes mažai vietos stovėjimui ir turėklai nepatogiai išdėstyti.
Kolkas tik gar. nr. 758 ir 760 važinėja. Kitiem, matyt, kažkokios problemos.Paskutinis taisė DGroove; 2011.03.23, 16:52.
Comment
-
Parašė DGroove Rodyti pranešimąKolkas tik gar. nr. 758 ir 760 važinėja. Kitiem, matyt, kažkokios problemos.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąIš 6 turimų autobusų, 2 važiuoja, 3 turi galiojančią TA, o 1 TA dar nebandyta atlikti.
Comment
-
man tai jis patiko važiavau vakar 760, 18 maršrutu. ir sedynių išdestymas vykęs, ir gan erdvu ir pačių sedynių daug...na bet pabambėt tai reikia čia mums bet kai kauno autobusų vairuotojai ir techninis personalas berankis,dar yra netvarkingi tai tie autobusai po metų kitų stovės patvory...Paskutinis taisė OneMillion; 2011.03.24, 10:27.
Comment
-
Dar 3 tokie patys atkeliaus greitu metu. Likę 6 bus ilgi ko gero. Šiaip tai KA personalas labai patenkintas trumpais Berkhof ir Den Oudsten. Sprendimui pirkti šitas mašinas turėjo tai, kad KA jau turi daug olandiškos technikos ir nenorima veisti autobusų zooparko, koks yra Vilniuje. Be to, atsirastų konkurencija su Kauno zoologijos sodu . Likę 6 autobusai mano giliu įsitikinimu bus taip pat olandiški, tačiau ne tokie patys, kokie yra dabar (šitie jau per seni).
Comment
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąVėl nuo balandžio keičiasi A10-21-36-37 tvarkaraščiai. Kiek pastebiu tai dažniausiai keičiasi šitų 3 maršrutų grafikai (išskyrus 36), įdomu kodėl?دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąGalbūt dėl to, kad juos yra sunkiausia suderinti tarpusavyje. Juk daugiau nei pusę trasos jie dubliuoja vienas kitą.
Comment
-
Parašė vilijampolietis Rodyti pranešimąaaaa, tai čia vis to optimalaus varianto paieškos? sakyčiau ilgokos ir nerezultatyvios
Nuodugniau panagrinėkit, kas keičiasi ir bus viskas aišku.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment